Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 2
puf13 spune:
isabelele esti o scumpa, bine macar ca esti constienta de "defecte", si poti da vina pe horoscop daca primesti reprosuri, eu cel putin asa fac....
CataD spune:
Salut,
Si eu tot feciora (pe 20 sept)...mi se potriveste zodia ca o manusa. Critica, ordonata (desi acum nu prea mai am timp de toate), fixista. A propos de film, si eu aranjez prosoapele la fix, nu le suport aruncate
Cred ca a mai fost subiectul asta pe aici dar s-a dovedit ca nu suntem prea vorbarete, ca nu a tinut prea mult :)
Catalina si Laura (12 ian 2004)
columbiana spune:
si eu tot..fecioara (zodie:)), cu aniversarea pe 04.septembrie;
numai ca in afara unui (prea) ascutit simt critic, am multe contradictii cu zodia; eu sunt dezordonata, cu capul in nori de multe ori, uituca, distrata, si alte cele...asa ca zodia mea imi face farse(sau eu ei ); si am in casa "doua animale" : un leu(mare) si-un berbec(pui)...sa va spun ca stau granita intre personalitatile lor puternice...:))))
Ana
"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."
ilinkutza spune:
Salut fecioarelor,cum o mai duceti?Eu sunt nascuta pe 6 septembrie,vreau sa zic ca imi iubesc zodia.Data viitoare am sa va zic mai multe despre aceasta zodie,acum sunt un pic grabita.
Aveti grija de voi...Pupici
bozo spune:
hop si eu.. 26 august!
Critica... hmm... pisaloaga zice domnu' sotzu
Ordinea.. da, dar pana aparu bb, acum s-a cam gatat.
Bella, sarcina usoara si bbei sanatosi!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
Veve spune:
Cum sa nu fie fecioare?Da' io ce-s?Numai ca-s rasa rara si-au treburi mai importante,nu ca restu' neseriosilor (zodiacului)!Uite listuta pe care-o detin io:
bruxinha.........(24 aug)
Monica-Elena....(25 aug)
oanadrag.........(25 aug)
pisi_ella..........(25 aug'75)
bozo..............(26 aug)
jordash...........(26 aug)
mami si george...(27 aug'67)
adameasca........(28 aug'77)
Gabriela19........(29 aug'73)
georgescu_oana...(30 aug)
puf13.............(31 aug)
helbi..............(1 sep)
gulshan...........(2 sep)
Andrada34.......(3 sep)
Ana Stroe........(4 sep)
luizax.............(4 sep)
Veve..............(4 sep'75)
ad_rianna.........(5 sep)
deliak.............(5 sep)
mitub.............(6 sep)
Nati..............(8 sep)
olivetti...........(8 sep)
maaria............(9 sep)
romaniaau.......(10 sep)
elena_ltd........(12 sep)
pyssy............(14 sep)
roxana1974.....(14 sep)
val77............(14 sep)
minou............(16 sep'79)
Tanya...........(17 sep'80)
violeta69........(17 sep'69)
annie_xtreme...(18 sep)
dianamaria......(18 sep'74)
angelina.........(19 sep)
CataD...........(20 sep)
ana_maria222...(22 sep)
crisia............(22 sep)
elena_oona......(22 sep)
ANDA123
dacia
dady68
dulcetica
icoana
ilincutza
isabelele2
mamicaluitheo
Marina
NinaB
rachel owen
Aici e un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29992" target="_blank">subiect arhivat al minunatelor de noi!
Irina,veve & croko
pozici
oanadrag spune:
Si eu, si eu! 25 august'79
Am vazut ca mai sunt fete nascute in aceeasi zi. Pana acum n-am intalnit decat un singur tip nascut pe 25 august.
Eu, am fost fixista, acum de cand cu bebe mi-a mai trecut. Ordonata-nu mai am timp. Nu prea sunt orgolioasa, las de la mine cand trebuie, dar daca te-am trecut pe lista neagra, acolo ramai toata viata. Am partener un peste, se pare ca aceasta combinatie nu exista pt ca e imposibila. Eh, va spun eu ca e posibila, de aproape 8 ani. Si bebe Chris, 11 luni, e tot peste. Asa am vrut eu, am avut in taica-su un exemplu de copil f bun. Gata, ca l-am laudat prea mult!
Asa ca, fecioarelor, ce parteneri aveti?