Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 3
bozo spune:
Fixista am uitat sa adaug.. ce-i al meu e al meu. Ei si cand mi se lipteste mintea undeva, pana nu am rezolvat nu trec mai departe (dar nu e intotdeauna un avantaj).
Parteneru e scorpion, din cap pana in picioare . Asa ca avem din plin. BB e balanta, poate sa ne mai echilibreze pe noi .
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
helbi spune:
Ma alatur si eu voua!
Sunt nascuta pe 1 sept., dar trecuta pe 2, asa ca serbez ziua de doua ori.
Am citit si ce s-a scris la subiectul arhivat, dar si aici si ma regasesc in multe din descrierile voastre.
Nu stiu cum se calculeaza ascendentul, asa ca ..........poate ma ajuta cineva.....
Imi place sa cred ca sunt o mama buna, dat fiind ca de vreo 3 ani "exercit" aceasta meserie singura-singurica ....fara nici un ajutor de la nimeni.......sau poate numai de la Dumnezeu!.......si am o minunatie de fetitza, capricornutza! Zodiile astea sunt compatibile, si pe bune.......ne intelegem de minune.......
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
georgescu oana spune:
Ana Stroe noi suntem clone sau ce?Si eu critica ,dezordonata la greu distrata uituca cu sot leu si cupil berbecut,mai zi ca zici bine,un pupic.
cica mai suntem iubitoare de bijuterii, cochete,cu un ceva de vino-ncoace de la mama natura.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Tanya spune:
si eu fecioara.. 17 sept '80
defectul meu major: simt critic foarte dezvoltat
va pup
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
bruxinha spune:
Ana, oana, si cu mine 3:-)
Virgo, desigur(altfel nu mai postam aici), 24 august, si la fel de 'atipica': dezordonata, aiurita, cu capul in nori. Ce am de la zodie, limba ascutita, ohooo, si critica.. deh, nimeni nu-i perfect
Tot ca Ana, detin doua 'animalute': un 'taur' mare si-un 'berbec' mic. Fetelor, stiti cumva, fecioarele au cumva talente de imblanzitor??
Intreba cineva mai devreme de calculul ascendentului: stiu io cum se face, si nu ma laud e nevoie sa stii ora exacta a nasterii si locul. Va stau la dispozitie
Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.
puf13 spune:
http://www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent
Din pacate eu nu stiu ora la care m-am nascut, deci nu stiu in ce zodie imi e ascendentul. Stiu doar ce se poate sa fie chiar mai puternic decat zodia in care te-ai nascut. Asta imi explica faptul ca nu ma regasesc 100% in zodie.
Doar faptul ca ce mai buna combinatie a unei fecioare poate fi cu un taur, asta va pot spune ca e adevarat, insa nu contesc ca si alte combinatii sunt valabile (poate tot din cauza ascendentului...)
ps. tocmai am obs ca sunt singurica pe 31...
roxana1974 spune:
Si eu sunt din 14 sept. Ce ziceti de fecioara cu fecioara? Nu stie care s-o critice mai tare pe cealalta ...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."