Fecioarele DC(2)

Fecioarele DC(2) | Autor: devylla

Link direct la acest mesaj

Eu sunt foarte fericita ca am ajuns la partea a doua!Nu stiu de ce...dar am un mare chef de vorba cu voi fecioarelor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29992" target="_blank">bei va ajitatz dijaba,Fecioarele rulz!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42459" target="_blank">Fecioare nu sunt pe aici??

Si acum lista:
alchrisu-24 aug
bruxinha-24 aug
DianaVig-25 aug '70
Monica-Elena-25 aug
oanadrag-25 aug
pisi ella-25 aug '75
T_Ioana-25 aug '80
bozo-26 aug '75
jourdash-26 aug
Symata-26 aug
adjadyn-27 aug
mami si george-27 aug '67
Adameasca-28 aug '77
Gabriela19-29 aug '73
georgescu oana-30 aug
puf13-31 aug
isabelele2-1 sep
helbi-1 sep
a_ancutza78-2 sep
gulshar-2 sep
Andrada-3 sep
AnaStroe-4 sep
Boeru-4 sep '75
Luizax-4 sep
Veve-4 sep
ad_rianna-5 sep
deliak-5 sep
ilinkutza-6 sep
mitub-6 sep
Nati-8 sep
olivetti-8 sep
maaria-9 sep
devylla-10 sep
romaniaau-10 sep
carmenutza-11 sep
Lona-11 sep '67
elena_ltd-12 sep
Delia-13 sep
anka1-14 sep
pyssy-14 sep
roxana1974-14 sep
val77-14 sep
LauraFlo-15 sep '75
minou-16 sep '79
Tanya-17 sep '80
violeta69-17 sep '69
annie_xtreme-18 sep
dianamaria-18 sep '74
angelina-19 sep
CataD-20 sep
philip-21 sep
ana_maria222-22 sep
crisia-22 sep
elena_oana-22 sep
nanadana-22 sep

ANDA123
dacia
dady68
dulcetica
Marina
mamicaluitheo
NinaB
rachel_owen

Daca aveti ceva de completat spuneti-mi si am sa recompletez!
Va astept!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

mamaaaaaaaa ce mai de fecioare!!!!!!!!!!!
devylla, incerc sa imortalizez ce mi s epare interesant..de la arhitectura la nimicuri ...chiar si pietre pe care incerc sa le pun in valoare.
cand am fost in venetia la "san marco"am vazut niste indience costumate traditional , si aveau la bijuterii pe ele!!-.....mi s-au parut interesante atata ca si costumatie, colorit cat si ca atmosfera...le-am facut multe poze, ca sa nu-ti spun in piata...fiecare coltisor l-am imortalizat.
portrete de oameni,natura, haioase, fetitei mele obligatoriu ,poate ti se pare ciudat, dar am vazut o baltoaca mai noroioasa....si deasupre plutea o dara de benzina, motorina(au ce era...oricum ceva uleios care reflecta o sumedenie de cculori transparente)am fotografiat-o si au iesit nite fotografii foarte reusite(abstracte intr-un fel sau altul)iar pe acel fond am imprimat o fotografie a unei arhitecturi mai ciudate..a iesit ceva superb!!!!!!!important e sa te joci si sa valorifici ceva ce nu pare interesant la prima vedere!!!!!!!!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Symata spune:

.. a fost o eroare si nu mi s-a inregistrat mesajul... hm!
Deci:
eu nu sint prea vorbareata, dupa cum ati si observat, poate mai mult din lipsa de timp, dar pentru voi o sa imi fac mai mult timp.
Am vazut ca mai sint membri nascuti pe 26 august, ca mine. Unde sint?
Cu Scorpionii nu ma inteleg dar mi-e bine cu Pestii si cu Varsatorii, in general. Sotul meu e Pesti si ne e tare bine!Bebe n-am!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

adjadyn ce sa iti spun felicitari,mi-as fi dorit si eu sa pozez dar am imaginatia mai ingusta si nu prea imi iese ce vreau,dar probabil ca si pentru asta iti trebuie ceva exercitiu.In schimb intr-o vreme ma apucasem sa pictez(tata a pictat)si aveam ceva talent dar m-am lasat din pacate din lipsa de materiale pe care atunci nu mi le puteam permite.Ar fi ceva sa ma apuc din nou.Macar pt mine.Interesant cum ai putut sa vezi intr-o balta ca va iesi ceva superb si sunt sigura ca pozele sunt superbe.De privit am un simt foarte critic si imi place foarte mult arta(ceea ce este si fotografia)sunt chiar curioasa de pozele alea.Bravo tie!
Symata pei astept sa vina cat mai multe fecioare poate asa vin si cele innascute in ziua cu tine.Te mai asteptam sa vorbim.Pupici!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

quote:
Originally posted by Symata
Am vazut ca mai sint membri nascuti pe 26 august, ca mine. Unde sint?
Cu Scorpionii nu ma inteleg

Prezent! Nici eu, dar m-am maritat cu unul .

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca sunt si in 75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Spre rusinea mea, am uitat de subectul cu fecioarele, ca atare n-am mai dat nici un semn de viata. :)) M-am ramolit de tot de cand cu sarcina si cu bebe... Oare sunt singura?

Vad ca discutati despre talentele artistice... la mine nu prea sunt. De cantat, pictat nici vorba, imi mai iese cate un dans, si mai nou am observat ca daca imi dau putin silinta reusesc sa face fotografii frumusele.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

devylla..din intamplare si eu il mostenesc pe tata la pictat...dupa care am si urmat un liceu si o facultate de specialitate.am studiat putin arta fotografica cat si pictura, in domeniul ceramicii am mai fac un ban, iar pe design vestimentar m-am specializat...cred noi fecioarele avem ceva afinitati in d-ale artelor

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor bine a-ti revenit la subiect!Haide-ti la o barfa mica.
adjadyn le avem cu arta bine de tot,cat despre facultate mi-as fi dorit sa pot face si eu ceva specializare.Ti-am vazut pozicile,ai o fetita scumpa foc.
Fetelor spune-ti-mi si mie cum e vremea prin tara,ca urmeaa sa ma intorc in cateva zile si nu stiu cum sa ma imbrac!
Hai ca v-am pupat!O zi frumoasa!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput

Nici eu nu am talente artistice. Asta daca nu socotesc ca atunci cand eram mica recitam si cantam si stiam toate serbarile pe de rost. Vroiam, evident, sa ma fac actritza. N-a iesit.
In rest, nu tu desen, nu tu pictura, nu tu o cusatura ca lumea, poze nu mai discut(noroc cu camerele digitale, ca inainte chiar daca faceam poze cu aparatul meu, tot dupa filmele altora scotam pozele, ca ale mele erau catastrofa).
Partea cu poezii si cantecele insa imi foloseste acum la greu

Mergi la inceput

heheh...si eu merg in tara,,,ne pregatim pentru nunta!!!

Mergi la inceput