Fecioarele DC(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Felicitari pt nunta.Spune-ne si noua mai multe si bineinteles ca o sa vrem pozici.
Eu dragele mele am devenit logodnica si sunt foarte fericita si casatoria in curand iar nunta ceva mai tarziu.
Voi ce mai faceti?Cu ce va mai laudati?

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Felicitari, fetelor pentru nunta si respectiv logodna! Sa va fie intr-un ceas bun, sa aveti viata frumoasa si linistita alaturi de alesul inimii. Va pup!

Vremea e frumoasa in tara, acum depinde si in ce zona! Azi au anuntat 30 de grade in S-E.

Eu am avut un weekend urat, fi-miu e bolnavior rau, cu febra maaare, gat plin de puroi care nu cedeaza dupa 3-4 zile de tratament... S-o face el mare...

Unde mergeti in concediu anul asta?

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Si la noi azi a plouat, dar ep WE a fost tare frumos. Ieri am iesit intr-un fel de gradina botanica, unde e si o piscinuta pt copii miiiiiiiiici, nu e de fii-mea, care le are bine cu inotul, dara fost ok ca numai in apa a stat si s-a bronzat. Eu am citit:-) O a pun si pozici sa vedeti!

Eu cu ozele si filmarile le am, dar cu arta..........nu tu talent la desen (si ma zapaceste Bianca, pt ca mereu vrea sa-i desenez ceva si eu habar nu am), nu tu pictura, croitorie, etc. De gatit gatesc (binisor) dar numai pt ca trebuie!!! Nu de placere, ca altii. Asa sunteti si voi?????

Si eu le-am avut cu poeziile si cintecele cind eram mica. Am fost prim-solita la grupul in franceza, apoi am cintat ani de zile in corul scolii. Cu memoria stau bine is retin si ce nu trebuie.

In rest......felicitari miresei si logodnicei si sa aveti numai clipe de fericire alaturi de cei alesi, iar cind viata va va supune la incercari, sa aveti impreuna maturitatea de a le trece cu bine, urmind indemnul: "impreuna la bine is la greu!". Casa de piatra si nuami bucurii!!!!

Mergi la inceput

Helbi, ce bine ca aveti unde sa mergeti la piscina si la soare... La noi nu prea gasesti mare lucru... Piscine putine, nici nu cred ca s-au deschis inca. Dar ne-am hotarat sa mergem la mare peste 2 saptamani, poate il mai ajuta pe fi-miu in problema lui cu gatul...

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Adameasca vacanta o fac in Ro,joi vin in tara.
La noi e foarte cald,bine ca eu voi pleca ca in luna iunie e luna ploilor aici.Cu gatitul stau bine si chiar imi place sa gatesc.cu memoria mai mult decat bine,tin minte si ce trebuie uitat.
Merci fetelor pt felicitari.

Eu sper sa mai intru si maine sa imi iau ramas bun,poate voi reusi in tara sa bag internet sa mai vb,in cazul ca nu voi lipsi cam doua luni dar sper sa nu ma uitati,voi mai incerca sa intru de la un internet-cafe.In fine,intru si maine sa mai vb un pic.

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Devylla, vacanta placuta si drum bun spre casa! Cat stai in tara?

La gatit si eu stau binisor, numa ca m-am cam puturosit de cand m-am mutat cu mama

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Helbi, ce bine ca aveti unde sa mergeti la piscina si la soare... La noi nu prea gasesti mare lucru... Piscine putine, nici nu cred ca s-au deschis inca. Dar ne-am hotarat sa mergem la mare peste 2 saptamani, poate il mai ajuta pe fi-miu in problema lui cu gatul...

pozele noastre

poze noi

Unde am fost noi duminica nu episcina propriu-zisa, dar am inteles ca s-au deschis si piscinele aici. Si noi plecam in 17 iunie la mare!!!!

Devylla, vacanta placuta in RO. Si noi speram sa venim in iulie, dupa 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

fecioarelor....care ati avut nunta, sau o sa aveti..pt ce optati ..pt ceva pompos sau ceva rustic??
vreau sa vad care sunt asemanarile intre noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adjadyn

fecioarelor....care ati avut nunta, sau o sa aveti..pt ce optati ..pt ceva pompos sau ceva rustic??
vreau sa vad care sunt asemanarile intre noi

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

http://pg.photos.yahoo.com/ph/zapomena/album?.dir=5b15

Ce intelegi prin pompos si ce prin rustic????

Mie imi place ceva simplu, elegant, intim..........cu mult gust!

Mergi la inceput

Fetelor va pup,nu stiu cand o sa mai intru,sper totusi sa mai intru din tara sa mai tinem legatura!
Aveti grija de voi si sa nu ma uitati

poze noi
iubirea mea
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput