Fecioarele DC(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Eu sunt o berbeaca, stiu ca n-am ca cauta pe la voi . Nu nu m-am imbatat si gresit drumul....dar am o mica dilema. Baietelul meu e nascut pe 23 august. Ce zi si-a ales domne'! Dar eu n-o sa stiu sa-i spun ce zodie e...cand o fi. Ca in unele locuri apare ca ultima zi de leu in altele ca prima zi d fecioara. Eu cred, ca niciodata nu vom stii cu certitiudine in ce oala e
Voi ce stiti, sigur suneti ceva mai documentate. Eu stiu numai de berbeci cand incepe si se termina.

Multam' frumos

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

alinah, eu am citeva cinostinte nascute pe 23 august si ce stiu eu e ca sunt in zodia fecioarei. Sigur insa vei observa la copil si influente de la leu, ca e pe "granita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alinah, si eu cred ca e in zodia fecioarei...

Devylla, drum bun! Poate mai dai un semn de viata din Ro.

Eu vreau la mare, nu mai am rabdare...

da' celelalte fete pe unde or fi de nu mai posteaza?

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!
Aici, in trei ziare il vad in leu, in alte doua in fecioara...asa ca raman cu dilema crunta

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

alinah, spune-mi exact data nasterii, anul, ora si locul. Intrarea Soarelui in zodie variaza de la an la an, asa ca trebuie calculata cu precizie (noroc de programe si de calculator )

Salutari tuturor fecioarelor si scuze ca n-am mai intrat pe topic - sa nu ma bateti !

"Dumnezeu nu joaca zaruri."

Mergi la inceput

bruxinha, merci mult anticipat...tare mi-e ca o sa ma dezamagesti...si o sa zici ca e fecioara El trebuia sa fie fecioara curat, dar s-a grabit nitel....si acum ridic pretentii sa fie leu-paraleu

Datele exacte: 23 August 2004, ora 21:02, Linz, Austria.

Tatal meu a fost fecioara, pe 26 august. A fost un om deosebit de bun.

Poze (23.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

si eu sunt Fecioara, in 27 aug. si este atat de "greu". atata perfectiune, atata atentie pentru detaliu, atata critica, e greu tare, dar este atat de placut sa observi lucruri pe care altii nu le pot vedea atat de repede, sa ai tot timpul o replica, un mic comentariu, daca se poate si un pic rautacios....

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bruxinha, am citit in capitolul trecut si am vazut ca poti sa ne spui ascendentul. Imi spui si mie, te rog frumos, ce ascendent am?
28 august 1977, m-am nascut in jurul orei 19:00, in Buzau

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

bey alinoh imi pare rau ca te dezamagesc: e fecioara sadea, cu Soarele la 0.58 grade in Fecioara, luna la 5 grade in Sagetator (ca mine, nota bene)si ascendent in Berbec. In Leu n-are nici o planetutza amarata, asa ca mira-m-as sa manifeste vreo trasatura leonina.
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el !

Mergi la inceput

ileana, ascendent gradul 8 din Pesti, Luna la 3 grade in pesti. O harta frumoasa, cu un trigon regal pe semne de apa - intuitie, memorie, afectivitate si emotivitate. Poate chiar capacitati mediumice si vise premonitorii.

Mergi la inceput