HSG si histeroscopie (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetie_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui any75

Anita histeroscopia se face imediat dupa terminarea ciclului menstrual, inainte de ovulatie asta pt a nu dauna unei eventuale sarcini iar referitor la cost daca e la o clinica particulara din cate am vazut pretul variaza intre 500-900 ron
Dar in cazul in care faci la un spital cat trebuie sa dai ca doar nu este un pret fix, poate sa ne spuna cineva care a facut asta in spital?

Viata este o tesatura de dorinte

La GIULESTI Mnu costa nimic HSG-ul; iti tb doar adev de salariu+trimitere de la medicul de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

fetele a facut cineva de curand husteroscopie cu tutunaru la clinica noua si daca da povestitimi si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Eu vineri trebuie sa fac o HSG Giulesti,va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie ce tarife se practica pt doctor,pt asistente.Nu as vrea sa cotizez prea mult sau prea putin.
Va multumesc mult de tot!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Buna seara,maine fac HSG la Giulesti,ma puteti ajuta cu ceva informatii?

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

buna seara.uite ca mai scriu si eu cate ceva,atunci cand se intampla...
dupa vreo 3 luni de tratamente impotriva unei infectii vaginale care ma oprea sa efectuez minunata hsg, iata ca ieri am avut ocazia sa o fac(hsg)
procedura destul de dureroasa,chiar daca a fost facuta cu migala de o super femeie...
rezultatul a fost ca ambele trompe sunt permeabile, dar cam subtiri... si colac peste pupaza,cica as avea o malformatie(acum nu am retinut daca la trompe, sau ovare)ramane ca luni sa aflu mai multe.
cert este ca se poate sa facem un bebe chiar si asa.
ce bine ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

de ce nu s`a mai continuat pe capitole asa cum este si la celelalte subiecte?

capitolul 5 aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139289

Mergi la inceput