Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
alinuk spune:
hai sa-l vedeti pe Teo (si pe fratziorul de la burtik de mamik) in primul lor rol principal de movie serios
daca dati un ochi si pe proiectul de lege pentru reducerea birocratiei, sunteti de acord si credeti ca e bine sa-l sustineti .... dati o semnatura online
(campanie pe gratis )
www.dragosdinca.ro/deputat/pagini/proiect-de-lege.php" target="_blank">starpim birocratia!? intrati cu un click si vizualizati film/cititi aici
pupici la mamici si puiuci (stelutze..licurici ...ce or fi ei, sunt minunile noastre)
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Va mai dau o reteta buna cu ton de un fel e...salata...ceva ce se poate servi rece....e super delicios
Cus cus cu ton
•Se alege o cutie de cus cus (mediu de preferat, altfel va fi greu de strecurat) – se gaseste la raionul de paste fainoase si se pune la fiert, conform indicatiilor de pe ambalaj. In general nu mai mult de 5- 7 min. Apoi se clateste cu jet d apa rece si se scurge apa din el. A nu se pune toata cutia, pentru ca se va umfla si va iesi in cantitate mare. (cam jumatate de cutie pt 4 persoane)
•Intr-un castron se pun 2 cutii de conserve de ton bucati in ulei, 1- 1 1/2 ceapa rasa (in cazul in care nu se doreste tocata marunt cu cutitul), 1/2 de lamaie stoarsa
•Dupa ce cus cus-ul s-a scurs de apa se amesteca toate in castron si se adauga maioneza –aprox ¾ borcan (dupa gust si ochi! ;)) ), si desigur sare. Poti sa gusti deja din salata, ca sa vezi daca ii mai trebuie ceva.
•Se pune la frigider si se serveste rece.
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Alina 1976, voiam sa te intreb dc se mai aplica faza cu microwave la biberoanele care sunt BPA free (Bisphenol-A Free - substanta de care spuneai tu ca se degaja din plastic cand le sterilizezi la microwave)?
Eu am cumparat biberoane din astea si sterilizator pt microwave, si doctorul meu a zis ca sunt ok ambele. Pe ambalaj scrie ca sunt safe pt sterilizarea la microunde.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Alina1976 spune:
Fetele,
Aveti mai jos link catre pozele mele cand am nascut-o pe Ana si cum arata camera ei. Sper sa va placa
www.alina1976.sunphoto.ro
Si selectati din stanga de la Albume: alina1
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Alina 1976, voiam sa te intreb dc se mai aplica faza cu microwave la biberoanele care sunt BPA free (Bisphenol-A Free - substanta de care spuneai tu ca se degaja din plastic cand le sterilizezi la microwave)? Eu am cumparat biberoane din astea si sterilizator pt microwave, si doctorul meu a zis ca sunt ok ambele. Pe ambalaj scrie ca sunt safe pt sterilizarea la microunde. |
Mire, probabil ca sunt OK daca sunt speciale pt microwave...la noi nu am vazut din astea si eu evit sa bag plastice in cuptor incluiv biberoane. Si ca sa nu ma complic mi-am luat un sterilizator electric si gata.
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Alinuk!!! Sunteti MORTALI!!! ce mai, MOVIE STARS!! Iar cel mic este un delicios!! HI-HI-HI!!!
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Ce falcute avea Ana! Ce greutate a avut la nastere?
Alinuk v-am vazut in filmulet, Teo este un scump, foarte buna initiativa!
Aidan
dalma spune:
Buna seara tuturor,
Sunt sotul Dalmei, m-a rugat sa va ""informez"" si pe voi...
Deci, pe data de 11.11.2008, ora 13.50, a venit pe lume Daria Maria, un bondoc mic de numai 700 grame la bord...
Ca sa continui cronologic...cum vi-a spus si Dalma, Marti, 04.11.2008, la un control de rutina, medicul a constatat ca are colul deschis - a urmat in 05.11.2008 internarea de urgenta...si ca "meniul" sa fie complet, in 06.11.2008 i s-a rupt si apa stand in pat, deci fara sa faca cine stie ce efort....deci toate premisele sa nasca....DAAAR nu a facut-o pana abia pe 11.11 deoarece membranele nu s-au rupt ci doar s-au fisurat, nepierzand tot lichidul si bebe fiind bine si in acea perioada...
Momentan amandoua se simt bine, cea mica ia in greutate, e in incubator, respira singura (nu a fost intubata nici o secunda, a respirat singura din secunda 0). De mancat mananca bine (in masura in care poate manca un prematur de 700 gr), a evoluat de la 2 ml lapte la inceput, la 17 ml aseara, fara sa regurgiteze nici un strop.
Momentan medicii nu se pronunta,cu toate ca Daria e o luptatoare (asa ii spun medicii - si noi) pt ca evolueaza bine pana acum, asteptam cu totii sa treaca primele 10-14 zile in care speram ca Dariuta nu ne va face nici o ""surpriza"" neplacuta.
Cam asta ar fi...
Sanatate multa tuturor...
crisspy spune:
Doamne ce veste .
Hai Dariuta, mama, mananca sa te faci mare . Mami si tati sunt alaturi de tine.
Iarasi noi alaturi de toti 3
Crisspy 27 sapt Razvan Andrei
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalma Buna seara tuturor, Sunt sotul Dalmei, m-a rugat sa va ""informez"" si pe voi... Deci, pe data de 11.11.2008, ora 13.50, a venit pe lume Daria Maria, un bondoc mic de numai 700 grame la bord... |
Wow, s-a nascut primul licurici!
Sa va traiasca si sa creasca repede, repede...aveti incredere ca totul va fi bine, mai ales ca Daria a respirat singurica!
Multa sanatate mamicii si fetitei, le tinem pumnii sa fie totul bine!
Multumim pentru vesti!
Aidan