Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
alinuk spune:
uauuuuuuuuuuuuu
avem un bb!!!!!!!!!!!!!
Sa va ajute Doamne Doamne!
Sa fie cu noroc!
...stelutza sau licuriciul !?
ptiuuuuuu ce emotii
bb mik - sa cresti mare si voinik !
mamica Dalma- refacere grabnica si multa putere,
multumim tati de Daria pentru vestea ce mare..cu permisiunea mamicii de Dariutza
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
RalucaAlexa spune:
Felicitari!!!!
Multa sanatate amandurora!! Suntem sigure ca totul va evolua si mai bine de acum in colo!! Important e ca se simt bine amandoua si ca Daria papa si respira singurica!!
Multi !
33+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
AMR 7 saptamani!!!!!!
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalma Buna seara tuturor, Sunt sotul Dalmei, m-a rugat sa va ""informez"" si pe voi... Deci, pe data de 11.11.2008, ora 13.50, a venit pe lume Daria Maria, un bondoc mic de numai 700 grame la bord... Ca sa continui cronologic...cum vi-a spus si Dalma, Marti, 04.11.2008, la un control de rutina, medicul a constatat ca are colul deschis - a urmat in 05.11.2008 internarea de urgenta...si ca "meniul" sa fie complet, in 06.11.2008 i s-a rupt si apa stand in pat, deci fara sa faca cine stie ce efort....deci toate premisele sa nasca....DAAAR nu a facut-o pana abia pe 11.11 deoarece membranele nu s-au rupt ci doar s-au fisurat, nepierzand tot lichidul si bebe fiind bine si in acea perioada... Momentan amandoua se simt bine, cea mica ia in greutate, e in incubator, respira singura (nu a fost intubata nici o secunda, a respirat singura din secunda 0). De mancat mananca bine (in masura in care poate manca un prematur de 700 gr), a evoluat de la 2 ml lapte la inceput, la 17 ml aseara, fara sa regurgiteze nici un strop. Momentan medicii nu se pronunta,cu toate ca Daria e o luptatoare (asa ii spun medicii - si noi) pt ca evolueaza bine pana acum, asteptam cu totii sa treaca primele 10-14 zile in care speram ca Dariuta nu ne va face nici o ""surpriza"" neplacuta. Cam asta ar fi... Sanatate multa tuturor... |
DALMA, pumnii stranshi din partea tuturor! te pupam din toate coltzurile lumii, pe tine si pe cea mica1 sa creasca mare, sanatoasa si sa va intoarceti pe forum cu bine!! va asteptam nerabdatoare cu vesti bune!
(gizas! mi-au dat lacrimile! toata ziua am fost sensibiloqasa, o fi shi vremea de-afara, am gatit o tocanitza de pui in care, k sa nu mai sotez ceapa, am pus ZACUSCA!!)
Ira 34+ mami de Lizuca
Anculet spune:
Primul bebelus s-a nascut,nu-mi vine sa cred...mi-au dat lacrimile .Bebe Daria,sa fi sanatoasa,sa-ti bucuri parintii...si sa cresti mare,mare...
Yupeeeeeeee primul bebelus
28+ cu Alexandra Maria
fetele 2 in 1
cris30 spune:
Alina ce dolofanica era Anuta cand ai nascut-o, acuma am vazut si de unde a mostenit ochii albastrii superbi .
Mvb te inteleg perfect ca si eu tot printr-o sperietura din asta am trecut acu 2 saptamani, cand mi-au spus ca bebelina mea a luat doar 100g in 2 saptamani, am fost tare suparata primele 2 zile. Apoi cand m-am dus la eco peste alte 2 saptmanai luase 375g,deci multa mult mai bine.Daca placenta functioneaza bine si hraneste bebele cum trebuie nu trebuie sa-ti faci probleme, fiecare bebe creste diferit.
Lisa ma bucur ca vine mama, o sa-ti fie de mare ajutor.
La noi e tare frig afara, cred ca mai avem un pic si trecem la caciula si manusi, bine ca in casa e cald.Saptamana viitoare am intalnire cu pediatru si sper sa decurga bine, nici nu prea stiu ce sa-l intreb.
Fetele din America cum e la voi situtia economica?? La noi au scos 2 linii de metrou, or sa scumpeasca si calatoria la 2.50$, ca sa nu mai zic ca multi oameni or sa ramana fara job pana la sfarsitul lunii decembrie.Ma cam sperie toate astea ca nu stiu unde o sa ajungem daca nu se face ceva.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
31+ Doamne ai grija de bebelina mea.
Carmen_Marieta spune:
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii primul bebelus !!!! Am plans!!!
DARIA sa fii sanatoasa sa cresti mare sa se bucure mami si tati de tine!!!
Dalma fii tare mamico!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Alina1976 spune:
OAUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Ce EMOTIE!!!! Primul bebe!!!
DOAMNE sa fie sanatoasa!!!!
DALMA, fi tare! Sunt sigura ca Daria va fi bine!!! Ii tinem pumnii!!!![
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Leditia spune:
Primul bebelus..Doamne,ma incearca atatea sentimente...
Dalma,refacere rapida.
Micuta Daria, iti doresc multa,multa sanatate, putere si sa cresti mare.
Multumim taticului pt vesti.
POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 8 SAPT.
cris30 spune:
Bine ai venit pe lume Daria Maria .
Ce m-am emotionat!
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
31+ Doamne ai grija de bebelina mea.
Alina1976 spune:
Mire, Ana avut la nastere 3.350g! Adica un bebe normal. Dar fiind ca a avut 49 cm parea destul de grasunica
Cris, MULTUMIM de complimente!!!
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica