Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
Porumbito, regimul e sfant la diaree - ca la copiii mici .
adica paine prajita, uscatele (sticks-uri, covrigei sarati, etc), ceai de menta, ceva branza usoara sau cascaval pe painea aia. orez, morcovi fierti, pui la gratar. nu legume si fructe proaspete - in afara de banane. nu dulciuri rafinate sau bauturi indulcite.
Irinoooooooooo!!! cam multe absente ai strans saptamana asta, nu ai terminat cu rezidentiatul ala? acu te pusera si la corectat?
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita imi place [b] licurici [/]... si cred ca nu a mai fost folosit pana acum! dc nu raman pe stelute... pt mine cel putin piticu din burtica e steluta mea norocoasa (serios dc de vreo luna doua nu au inceput sa imi iasa lururile cum trebuie si cum imi doream) |
cum va suna: [b]stelute norocoase de ianuarie-februarie 2009[b]?
30 + cu !
AMR 10 saptamani...!!!
bebelusi spune:
Nepotelului meu i s-au recomandat merele coapte pentru diaree, am auzit ca sunt si foarte gustoase. Incearca si bea o lingurita de orez ca pe pastile, asa nefiert. Smecat din cate stiu eu se iau 2-3 pe zi, sper sa nu ma insel....
Ira, mi-am amintit o chestie apropo' de obligatiile salariale daca au fost platite sau nu. La e firma ti-ai incheiat pensia privata Pilonul II, aia obligatorie?? Presupun ca firma ti-a dat o modalitate sa iti verifici contul, cu banii virati la pensie. Acolo poti verifica oricand daca ti-au virat pensia (daca pensia s-a virat, e clar ca s-a platit si obligatia salariala in luna aia). Asa poti verifica si daca angajatorul a facut o gresala si ti-a virat mai putin. (eu de pensii ma ocup in mod special la serviciu).
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
Jasmi si Eli, multumesc mult de tot pentru parola si user :). inru pe mail, ma uit la poze si admir toate felete...revin cu impresii, dar cred ca luni :)
weekend placut si linistit la toata lumea !!!
30 + cu !
AMR 10 saptamani...!!!
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Noi acum am ajuns acasa, sunt franta dar am taiat cateva lucrusoare de pe listuta: patut-cumparat din Ikea, Salteluta de la Babycomfort, lenjerie de la Carrefour, prosoape de baie, paturici, protectie salteluta.
Bebelusi eu am cumparat de la Carrefour lenjeria, este formata din 8 piese, este 100% bumbac, mi-a placut foarte mult si a costat 133 lei.
Acum nu mai cumpar lenjerie ci 2-3 cearceafuri din alea cu elastec.
De ce nu schimbi dr de familie???
Si eu ii citesc lui bb povesti, si inca demult!!!!
Mai citesc si mai raspund...
IrinaC unde esti???Esti bine??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
bebelusi spune:
Ce ma bucur ca imi zici ca e faina aia de la Carrefour ca ma duc si eu sa iau daca zici ca e ok. Medicul de familie mi-e cam jena sa il schimb pentru ca o stiu de mult era medic de medicina muncii la o firma la care am lucrat pe vremea cand lucram la resurse umane....si imi e cam naspa sa ii zic
29+ Vlad Mihai
miereamara spune:
Buna fetelor,
Eu votez pt Licurici.
Mvb nu te ingrijora degeaba, copii se dezvolta diferit si acum e perioada in care iau cel mai mult in greutate, sapt 33-36. Cand va aud cat de mult va stresati cu colul, cu ir-uri, cu greutati....stati intr-un stres continuu, relaxati-va fetelor, eu am facut o singura eco morfologica unde mi s-a spus ca totul e bine, bebe avea atunci 250 de grame, si de atunci pauza...
Totul o sa fie bine, bucurati-va de bebeii vostri acum, cat mai sunt in burtica, ca dupa ce o sa iasa, o sa ne faca zile fripte
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cristi_2003 spune:
buna fetele
eusuntin mures - la 6 mergem la doctor.
abia astept
eu votez cu orice nume in afara de bulgarasi
33+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Fetelor va scriu mai jos o reteta buna buna ope care vreau sa o fac maine ca doar se mananca peste si oricum trebuie sa mancam si noi cel putin o data pe luna:
File de Peste cu Rosii
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
600 g rosii,
sare,
piper,
1 lingura patrunjel verde tocat,
1 lingura busuioc verde tocat,
3 linguri ulei de masline,
1 capatana usturoi,
600 g file de peste (salau,
merluciu etc. ).
Preparare:
1) Spalam rosiile, le taiem felii si le aseazam intr-o forma unsa (rezistenta la foc). Punem sare si piper.
2) Amestecam verdeata cu uleiul, curatam usturoiul, iar cateii se pun intregi, impreuna cu uleiul peste feliile de rosii.
3) Incingem cuptorul la 200 grade si lasam rosiile sa se rumeneasca circa 5 minute.
4) Spalam fileurile de peste, le zvantam, punem sare si piper.
5) Aseazam pestele peste stratul de rosii si il ungem cu putina zeama (din tava).
6) Bagam tava in cuptor timp de 15 min.
Timp Preparare: 2 h
29+ Vlad Mihai