Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 3
ingrid70 spune:
Mi imi place mai mult luminite decat stelute!Lalala, nu-ti face griji! O sa vina si la tine! Totul e sa-ti doresti si sa nu descurajezi si sa faci ce zice medicul. Stiu o gramada de fete care dupa diverse tratamente, chiar si dupa cativa ani, au reusit.27+AMR 5 ZILE LUCRATOARE!!!
micola spune:
fac si eu propunerile mele: Luminite (cum a zis Ingrid), Fulguleti, sau Bulgarei...
daca mai am idei, mai revin :)
30 + cu !
AMR 10 saptamani...!!!
bebelusi spune:
Ingrid 8 piese avea si cea pe care am vazut-o eu ieri doar ca era 133, deci probabil aceeasi. Mi s-a parut materialul un pic ca rarut asa....poate ma insel, nu am analizat-o foarte mult...o sa ma duc s ma mai uit.
Aaaa uitasem, vroiam sa va zic ca am primit catalogul de la Quelle si am vazut o camasa faina de noapte. Era din aia de deftina si arata ca bluza de pijama doar ca mai lunga, era chiar frumoasa.....cu nasturi pe mijloc....dar oare in cat timp ajunge coletul ca nu mai tin minte???
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ariya spune:
M-am gandit - nu v-ar place LICURICI in loc de stelutze sau luminite?
Lalala asa cum ti-au mai spus fetele,pe bune bebe vine cand te astepti mai putinb!Eu sunt proba,crede-ma!Sa-ti dea Dumnezeu pruncul dorit cat mai repede!
multumesc fetelor care au zis ca sunt slaba!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian
AMR 10 SAPTAMANI
Ciufik spune:
Naty - we placut si tie !
Fete, eu nu am luat lenjerie si nici nu iau, am luat din ikea cearceafuri cu elastic si tot in ikea am gasit niste bucati de panza, care pe verso au material impermeabil si se pun de-a latul patului, sub funduletul lui bebe.
Vreau sa iau aparatori si cam atat, la actegoria patut.
Andreea 32+, cu Andrei
bebelusi spune:
Ariya, si mie imi place LICURICI!!!!!!Super tare...apropo' ati vazut vreo data licurici?? Eu am vazut cand eram mica o data cand am stat la casute. Sunt superbi, era un sir indian de licurici, asa frumos luminauuuuuuuu
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ioanara23 spune:
bebelusi, eu zic ca pana nastem vine sigur!
ioana
29+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
roxanaz spune:
crisspy eu ma vopsesc intotdeauna la coafor, si acum cand sunt gravida, si cand nu. dupa parerea mea te poti vopsi cu orice ptr ca nu are ce rau sa iti faca.
Raluca, week end placut si voua. sper sa va puteti odihnimai bine in noaptea asta. i-ai dat Ioanei niste ketof seara sa mai opreasca tusea nocturna?
Patricia comenzile de la quelle vin in cel putin o luna. asa ca zic... sa te gandesti si la alte variante
eu as propune tot luminite sau licurici pentru ca sunt frumoase si mai ales ca nu au mai fost folosite pana acum.
crisspy spune:
Fetele multumesc frumos pentru raspunsuri.
Si eu m-am vopsit de 2 ori de cand am ramas insarcinata, dar am tot auzit ca nu e bine, ca etc. Da' chiar nu ma mai suport, vreau sa fiu o mamica frumoasa.
Asa ca diseara.... avem de lucru
Crisspy 27 sapt Razvan Andrei
Porumbita spune:
imi place licurici ...
si cred ca nu a mai fost folosit pana acum!
dc nu raman pe stelute... pt mine cel putin piticu din burtica e steluta mea norocoasa (serios dc de vreo luna doua nu au inceput sa imi iasa lururile cum trebuie si cum imi doream)
aseara ma gandeam ca fac colectie de cate pastile iau:
fier
magneziu
no spa
gynipral
augumentin
bine macar ca am terminat ovulele ieri...
a, si azi m-am trezit ca am o diaree de zile nu mari, uriase...
[b]aveti idee in afara de ceai de menta si smecta ce sa mai iau? si cate smecta pe zi? /b]