Uter hipercontractil (2)
Povestile noastre de la inceput: Cap1
Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei
Doamne, cel care ai zis oamenilor :
" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"
binecuvantand nasterea de prunci,
arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale,
si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-i lui Doamne crestere fireasca,
sanatate si putere.
Parinte Ceresc,
Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,
poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.
Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru
si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin
Dragele mele, sper sa avem un capitol cu cat mai putine contractii, coluri deschise si scurtate si numai cu nasteri de bebei sanatosi si la termen!!! 
Andrada
29+ 

http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC
Raspunsuri
BraveGirl spune:
Multumim Andrada pt capitolul nou. 
Eu am fost ieri la Babyexpo si m-au apucat durerile pe acolo. La fiecare stand eu ma asezam pe scaun
. Am stat putin si am ramas cu gandul la niste hainute si azi cand am auzit ca niste vecini se duc, mai aveam putin si plecam si eu cu ei, dar m-am abtinut. Sa fie bebelina bine, ca ii cumpara mami hainute si dupa ce vine pe lume.
==========
Corina
29+ 
My baby
Albumul meu
iulia79 spune:
Salutare tuturor burticilor tari!Ma alatur voua celor care ar trebui sa stati mai mult in pat.Astaar trebui sa fac si eu,dar nu prea pot,pentru ca in afara de acele contractii nesuferte,eu ma simt foarte bine.Sunt mamica unei fetite,Mara,de 4 ani si 4 luni,iar in burtica se afla Vlad,31+,care este un mare nazdravan,toata ziua se agita,ma loveste cu manutele si piciorusele,fapt care nu prea place uterului meu,care se intareste ca un bolovan.
Vineri seara am ajuns la doctor din cauza contractiilor care devenisera dureroase si m-am cam speriat.Medicul care era de gada si care m-a vazut,a spus sa stau linistita,nu sunt caz de internare,si mi-a dat tratament cu Gynipral 1 la 8 ore,si Nospa intre.Acum e ceva mai bine,in sensul ca exista contractii,dar nu asa de dese si dureroase.Sper sa fie totul bine,si bebita sa stea cuminte acolo macar pana la 37-38 sapt.Acelasi lucru va urez tuturor si sa ne auzim cu bine.pupici.
valeria72 spune:
Iulia i-mi pare rau sa aud ca ai problmute, dar nu mai ai mult si o sa-ti vezi bebelu.... nici nu stii ce repede trec..... asa ca stai cumintica inpatut si o sa fie bine
Andrada multumim de capitol
Cam slabuta miscarea in weekend ......da amintrat intr-o saptamana noua si spram fara contractii si stari de rau.
19+ 
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
anca81 spune:
Buna gagics 
Andrada, multumim pentru capitolul nou, te rog pune un link si cu cel vechi 
Iulia, bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara iar bebele sa fie cuminte si sa stea la mami in burtica pana la termen.
Noi suntem bine, mai avem colici insa fie ne-am obisnuit cu durerile, fie medicatia si biberoane minune anticolici dau rezultate. Apropos, pentru mamicile cu probleme similare, incercati biberoanele Dr. Brown's, sunt intr-adevar bune. Am mai pus niste pozici noi la semnatura, fiica-mea are niste falcute de toata frumusetea
, Doamne ajuta sa mearga tot asa in continuare.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
valeria72 spune:
Anca ai un ingeras de fetita....sa-titraiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toata viata
19+ 
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
anca81 spune:
Valeria, iti multumesc mult 
iulia79 spune:
Am revenit si vreau sa va multumesc pt incurajari.Stau cumintica in pat .cu laptopul linga mine si cu voi alaturi ,cu siguranta timpul va trece mai repede si mai usor.
Anca,de unde pot achizitiona biberoanele pt colici Dr. Brown's.Cu Mara am avut mari probleme si multe nopti nedormita din cauza colicilor,asa ca de data asta as vrea sa fiu pregatita cu tot ce se poate impotriva lor.La ea nu au incetat pina nu am renuntat la san,dar de data asta as vrea sa alaptez cat se poate de mult.Am fost la BABY EXPO si mi-am achizitionat o pompa de san de la Avent-Philips,care sper sa ma ajute in ce priveste alaptatul pe termen mai lung.
Va pupic
Andrada.P spune:
Bravegirl da-l incolo de Babyexpo ca mai vine si ne razbunam atunci!
Iulia bine ai venit! Iti doresc sa stea bebele cu tine inca 6-7 saptamani!
Anca e dementiala buburuza ta! Si chiar ca are falcute! E ca un pepenas
Abia astept sa le vad si pe ale mele asa!
Link cu vechiul capitol as fi pus cu drag dar nu stiu
. Daca stii il pui tu, pls?
Fetelor eu maine merg la eco. Nu cred ca-mi mai face si transvaginala pt col avand in vedere ca peste o saptamana merg la dr mea dar o sa se vada sper si cu abdominala care e situatia... In rest, contractiile mele au fost si ele in week end
A fost foarte, foarte lejer. Sambata numai jumatate din cate am de obicei si nedureroase, ieri mai multe dar majoritatea nedureroase... Sper sa o tinem tot asa ca vreu sa puc cel putin noiembrie.
toate fetele! Sper sa avem o saptamana fara probleme!
Andrada
29+ 

http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC
anca81 spune:
Andrada
multumesc pentru aprecieri
Cred ca stiu sa pun link-ul cu capitolul vechi dar am nevoie de user-ul si parola cu care ai facut capitolul nou. Eventual pe privat, daca le poti trimite.
Edit: scriu aici cum se pune link la capitolul vechi. Intri pe capitolul vechi, pagina 1 si copiezi adresa paginii de sus din bara (acolo unde scrie http://...). Apoi in capitolul nou dai edit acolo unde ai scris rugaciunea si scrii asa:
[url = " link " ] Cap.1 [ /url ]
Neaparat sa scoti toate spatiile dintre cuvinte si sa pui link-ul intre ghilimele, altfel nu apare. De fiecare data cand faci capitol nou, adaugi link-ul capitolului anterior. 
Iulia, bibe Dr Brown's www.drbrowns.ro/magazine.html" target="_blank">aici. Sunt bune, intr-adevar, iar ca pret sunt ca si cele Avent. Merita. Sunt insa greu de spalat din cauza tijei dinauntru
Pompa Avent manuala este foarte buna, ai facut o alegere potrivita.