Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Andrada.P spune:
Dragelor, am venit si noi de la eco! Suntem foarte bine, avem 1461 gr si 1413 gr (ultima masuratoare nu e f exacta pt ca nu a putut dr sa masoare circumferinta abdominala din cauza inghesuielii si a pozitiei). Ambele fete sunt deja cu capusorul in jos. In rest, toate masuratorile sunt bune! Colul s-a mai inchis un pic si acum are 2,09 cm fata de 1,8 data trecuta. Sunt fericita. Asta inseamna ca pot sa continui sa ma dau jos din pat la baie si la masa. Iar contractiile vad ca nu i-au facut asa rau. Cat priveste contractiile, parca s-a mai imbunatatit situatia si aici. Am cam tot atatea per global doar ca sunt mai putine dureroase decat inainte.
Valeria, Anca 
A mai trecut o saptamana, am schimbat prefixul!!! 

Andrada
30+ 

valeria72 spune:
Andrada ma bucur enorm pt tine.....uite incet incet trc saptamanile si maine poimaine te trezesti cu bebelinele in brate!
PS se pare ca amandoua schimbam saptamana martea
Eu abia de maine intr-o sapt ma duc la echo.... abia astept!
20+ 
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
anca81 spune:
Andrada, super vesti
Ai mare grija in continuare de tine si de fetite 
Fetele, ce mai faceti? Nu mai dati nici un semn, sper ca toata lumea e bine.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
simona_27 spune:
Buna burticilor si mamicilor si buna venit celor noi. Foarta multa activitate la subiectl nostru ... nu avem timp acuma sa citim tot pentru ca s-a nascut bebelina naostra IOANA CARINA
si suntem foarte ocupate
NAsterea a fost foarte rapida si neasteptata, aveam 39+2 sapt si la controlul obisnuit aveam dejao dilatatie de 2 cam (dop gelatinos am eliminat tretat dar fara nici o pata de sange) si in 5 ore bebe era afara deja
insa cu clavicula dreapta rupta :(
Acum suntem foarte obosite si incercam sa ne acomodam una cu alta, cu alaptatul si cu manutza care trebuie sa stea infasata in unghi de 90.
Astazi mergem la pediatru dupaamiaza si o sa mai revenim cualte vesti.
O sa incercam sa punem si poze daca reusim:D
va doresc la toate burticile sanatate si rabdare si la mamici mai multa rabdare :(
IOANA CARINA 19.09.2008
BraveGirl spune:
Simona, felicitari pt printesa!!!! Asteptam poze! Bafta azi la medic.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
juniorrii spune:
Buna dimineata !
Multumesc fetelor care mi-au raspuns , oricum in stresul care il am
eu in ultimele saptamani, ma gandesc doar la mine si nici eu nu raspund intrebarilor mamicilor .
Si acum vin cu rugaminti la voi care ati facut ecografia de 22 saptamani sa scrie-ti masurile bebelusilor, sa vad si eu diferentele , pentru ca diametrul biparietal la noi este mai mic cu doua saptamani.
Deci bebe creste , dar e mai mic, si sta numai in fundulet , cauza care poate determina cresterea inceata a capului( asta zice ecografistul).
Acum am 25 saptamani si acel diametru biparietal este de 54.
Perimetrul cranian 205.Greutatea 600 gr .
Mi s-a recomandat ecografie de control la 15 zile
Si burta se intareste zilnic , de cateva ori , nu ma doare dar e asa de tare.
Mai revin, sunt asa de racita si am dureri de cap si putina febra,
va pup.
23 sapt.
valeria72 spune:
Simona felicitari pt bebelina. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
I-mipare rau sa aud de clavicula, dar fiind atat de mica se va vindeca sifoarte repede
Multa sanatate!!!!
20+ 
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
Andrada.P spune:
Simona felicitari!! sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa! Bebelica Ioana Carina bine ai venit pe lume!! Sa ai o viata frumoasa si plina de satisfactii! 

Andrada
30+