Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Crinutz
Na, ca mi-am facut si reclama!!!!! da' ce eu nu am voie?????

Votat reclama ta
si cei care candideaza la postul de presedinte, fac reclama ca sa capete voturi, nu ?!

Aaa, pe mine cel mai mult ma deranjeaza comentariile, poza aia e urita, copilul ala e murdar pe fata...
Mai citisem... poza aia nu-mi place ca are si picioarele sotului in cadru...
Ei si ce... daca administratorii considerau ca pozele respective nu sint demne de a intra in concurs, le stergeau din start.

Felicitari pentru pozele de la "Polul opus", asa am reusit sa-mi dau si eu votul, recunosc ca nu le observasem dar am fost ajutata/impinsa de la spate, sa vad inca o data, tot albumul...

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cine a trimis poza intitulata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">paella ???
Sunt fff curioasa !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Cine a trimis poza intitulata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">paella ???
Sunt fff curioasa !

Vrei reteta?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, si eu

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zau,ca ma duc sa votez si poza aia.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by Luna75
Nr.nejustificat de mare de voturi pentru Isabella

Multumesc , nu la toti ne plac toate pozele, probabil daca nu am votat poza ta, nu ti-a placut zimbetul fetitei mele.

crede-ma ca zambetul fetitei tale e fermecator dar nu mi-a placut poza - descriere nu avea deloc dar userul era la vedere - si normal ca lumea a votat ca e fata danelutzei si o stiu bine de pe forum deci....

nici nu stiu cine mi-a votat pozele - si nici nu conteaza pentru mine caci ...cele 30 de persoane care mi-au votat fetita mea nu pentru ca e a mea sunt pe o lista de onoare pe calculatorul meu -iar singura persoana de pe forum care a insistat odata sa trimit poze cu mine si cu papusa caci nu ii ajunge sa ma stie dar nu prea - in inima mea... pentru totdeauna chiar daca nu m-am intalnit cu ea pe forum de veci iar intalnirea din vara a esuat

[/quote]

Unde vezi tu voturi multe, nu am inteles, sint cumva in topul primelor 10 si nu am vazut eu ?!

[/quote]

nu esti si nici nu meriti 100 de voturi pentru poza ta - fara suparare!
iti propun un tur "de forta" - voteaza toate pozele si vezi cate poze minunate sunt nevotate pentru ca mama e necunoscuta

Dar cum ai fost nemultumita de la inceput de acest concurs[/quote]

[/quote]

si inca sunt - citeste semnatura neagra pentru detalii

[/quote]

Apropo, fa reclamatie sa-mi scoata pozele din concurs, daca, consideri ca au fost votate "fraudulos" sau pe nedrept. [/quote]
[/quote]

eu nu fac reclamatii in viata reala desi ar trebui atunci crezi ca o voi face in lumea virtuala?!

mai mult nu am nici o legatura cu celalalt subiect - daca nu imi trimitea cineva un pm ca sa fiu atenta nici nu observam subiectul...eu nu ma simt cu musca pe caciula si de asta mi-am spus opinia si acolo - si crede-ma ca eu nu imi doream publicitate caci eu m-am simtit foarte bine timp de 3 ani in pielea de user necunoscut si dupa un anumit nr.de mesaje ma retrag pe alt forum (aceeasi Marie dar cu alte palarie)(dar prietenele de aici tot o sa le vizitez,si in jurnal tot voi scrie caci fetele de aici au spus-o _ AM TALENT ... caci imi plac... provocarile si vreau sa devin membru de baza si acolo....nu Moderator si ca sa intelegi bine dupa ce am terminat un maraton ...nu am fost multumita am alergat....supermaraton desi eu sunt .... intelectuala

si cu asta am terminat cu explicatiile caci eu nu am de ce sa ma justific...si nici sa explic nimic -suntem pe un forum ,cel putin eu - pentru a evada din lumea reala,cotidiana dar fara a supara si jigni pe nimeni desi am facut-o fara sa imi dau seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Luna imi pare rau pentru tine, dar pe fetita mea au votat-o prietenii/prietenele, ce sa fac daca am multi si au votat si persoane care nu ma cunosteau si nici eu nu le cunosc si asa mi-am mai facut niste prietene . Nu m-am luat de nimeni, n-am judecat pe nimeni, probabil pentru ca nu am studiile necesare . Iar nick-ul de la poze apare la foarte multe poze. Eu am votat aproape toate pozele, de aia am vazut ca apare scris si nick-ul si n-am trimis pm-uri decit la vreo trei prietene care intrau mai rar pe forum. Tu ai avut niste mesaje cu comentarii rautacioase, mai ales la pozele de la "polul opus", poate pentru mamicile respective e cel mai frumos moment din anul respectiv.
Vezi ca ai uitat la numarul de la voturile pozei tale sa pui un unu 1 in fata lui 30, asta ca sa vezi ca mai observa si altii nu numai tu, deci 130.
Aaa, totusi iti multumesc ca ti-a trezit interesul poza mea si i-ai dat un vot , decit nimic, mai bine o steluta

Iti mai spun un secret, daca dadeai click pe poza fetitei mele, vedeai ca sint eu intr-o tinuta sexy, de aia au sarit si barbatii sa voteze

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

a cui este poza "asteptind" de la pagina 7 ?? (prima poza de pe pagina). asa fotografie frumoasa n-am vazut demult...mult succes autoarei/autorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Speed, ai dreptate, e o poza foarte frumoasa. Chiar as vrea sa stiu si eu a cui e. Si descrierea imi place, se potriveste cu peisajul.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by speed

a cui este poza "asteptind" de la pagina 7 ?? (prima poza de pe pagina). asa fotografie frumoasa n-am vazut demult...mult succes autoarei/autorului

si mie mi-a placut foarte mult; o banui pe ML, in albumele careia e o delectare sa tragi cu ochiul;

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput