Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,

As intra si eu printre voi daca ma primiti
Daca am avut norocul sa raman insarcinata la primul meu Fiv as dori sa ma ajutati si pe mine daca o sa am intrebari ca sunt tare la inceput.
Am facut Fiv la dr. Dracea la Gynera , au fost transferati 3 blastocisti din care se pare ( la primul eco ) ca sunt toti trei in burtica.
Asta inca nu e sigur pentru ca la 2 se vedea ceva alb in negru( nu stiu ce era eram foarte emotionata si n-am retinut si la al 3-lea nu se vedea. Dr. mi-a spus ca inca nu se stie daca se va vedea mai tarziu sau nu e bun asta o sa aflu pe 10 aprilie cand ma duc la urmatoarea echo.
Mi s-a parut foarte lunga perioada intre cele doua echografii dar dr. mi-a zis ca n-are rost sa ma duc mai devreme ca n-are ce sa vada.
Dupa cum am inteles se calculeaza perioda sarcinii ziua punctiei + 2 saptamani deci eu am avut punctie pe 12 februarie se pare ca am 7 saptamani ma bucur enorm dar in aceeasi timp am si emotii ca stiu ca sarcinile de gemeni sunt foarte riscante.

Alina alexandra poate poti sa ma linistesti ca se poate duce sarcina pana la capat

Nusy eu ma simt destul de bine numai ca nu prea am pofta de mancare si cateodata am greturi dar e suportabil.
Cand o sa mergi la urmatoare echografie??
Sper din toata inima sa reusim sa ducem sarcina pana la capat, vezi deja suntem in saptamana 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

He,he...degeaba pap ca nu am lapte,am avut doar 2 saptamani,acum papam lapte praf Nidina 1 de la Nestle.
Andicutz,pupam pe Filipel

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hai ca s-au mai intarit randurile. Ce bine !!!
Nusy si Kittyke felicitari. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Ultimile mele noutati sunt ca am fost la eco acum 2 zile si ca se pare ca avem baietel ! Asta cred ca special sa-i faca in ciuda lui taica-su care era super convins ca e fata, nici nu intra in discutie baiat.
In rest totul e ok, nu am greturi sau alte probleme. Cu somnul vad ca stau un pic mai bine, am mai prins si ora 11 seara, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult timp. Si cu kg stau ok, am luat doar 1 pana acum. Sper sa nu explodez mai incolo
Ne gandim deja la vacanta de vara. Vrem sa mergem in Turcia la inceputul lui iunie. Sper sa nu fie tarziu. De abia astept sa zac undeva departe de Bucuresti ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kittyke, FELICITARI si bun venit printre gravidutze!!! oauuu, 3 bebei! sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sanatate tie si bebelusilor!
Daca vrei sa te trec pe listuta, zi-mi ziua ET si DPN, si cati bebei vrei sa pun? toti 3 sau mai asteptam?!
Boo, felicitari pt baietel! sa fie sanatos! Ma bucur ca esti bine! ce mai trece timpul , ai deja 15 sapt. !
Ginger, da-ti si tu ragaz cateva luni sa te obisnuiesti cu programul bebeilor si pe urma ai timp sa-ti faci proboleme de silueta!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andicu iti multumesc

Ziua ET era 17 februarie si dupa calculele mele DPN ar trebui sa fie pe 4 noiembrie 2008 dar asta o sa-ti spun exact mai incolo
Cu bebeii pe langa mine eu zic sa mai asteptam inca un echograf cand voi afla exact cum stau
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Buna!
Am intrat sa scriu aici ca nu prea stiam unde...
Am doua fiole de gravibinon care mi-au ramas de cand am fost insarcinata. Le cedez cu mare drag. Stiu ca nu se mai prea gasesc, eu cel putin le-am gasit f.f. greu, in afara ca sunt si f. scumpe.
Mie mi-au fost de folos, bebe are 6 saptamani, deja suntem baieti mari. Daca le doreste cineva rog sa-mi scrie mail la adresa pmihaela94@yahoo.com.
Pupici si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am fost azi la dr,sunt bine,nu mai am albumina si infectie urinara,doar putina secretie vaginala,care mi-a dat din nou tratament.Ma duc peste 3 sapt din nou.Pana atunci sper sa fim bine.Va pupic dulce!

32+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Denisa, ma bucur ca ai rezolvat problemele ! multa sanatate in continuare , tie si lui bebe! moammaaa ce putin mai ai !!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor multumesc din suflet pentru urari.

Pmihaela ti-am trimis un email.

Eu sunt putin cam ingrijorata pentru ca alataieri am avut o sangerare, nu a mai curs insa ieri m-au cam durut burta si mijlocul toata ziua, iar azi dimineata am avut scurgere galben maronie ( doar pe hartia igienica).

Dati-mi si mie un sfat va rog, ce sa fac si de la ce ar putea fi. Sunt in pericol sa pierd sarcina?

Andicu, stiu ca tu ai avut sangerari , spune-mi te rog cum erau si ce ai facut.

Scurgeri galben maronii ati avut?

Kitty: Dracea m-a chemat la urmatoarea eco pe 17 aprilie, insa ma voi duce de luni la mine in oras sa fac una, iar pe 5 aprilie fac o alta eco la Constanta

Va pup pe toate!

Nusy 7+

Mergi la inceput

Nusy, eu am avut o mica decolare de sac (placenta inca nu se formase) pe la 7 sapt., dar cu suplimentare cu Duphaston pe langa utrogestan si injectii anti-sangerare, s-a lipit la loc pana la 12 sapt. Am stat numai in pat perioada asta! scurgerile erau maro-inchis, cam ca in ultima zi de CM; daca sunt maro-galbui e posibil sa fie de la utrogestan! si stai linistita, cand e pierdere de sarcina sunt sangerari puternice si ai dureri mari, asa stiu, iar sangele e cu cheaguri si rosu aprins!
Multa sanatate si eu zic sa stai linistita, ca nu pare sa fie nimic grav! sfatul meu e sa-ti iei concediu medical si sa stai numai in pat cateva zile!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

Mergi la inceput