Gravidute prin FIV (13)
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Nusy, nu mai tin minte exact; parca una din ele era Etamsilat. Cealalta nu mai stiu, dar era anti-hemolitic, sa opreasca sangerarea; stiu ca am facut doar 3 zile, in rest, repaus total si Urogestan 6/zi plus Duphaston 2/zi si eco saptamanal,sau la 10 zile pana s-a rezolvat problema. Eu am stat in concediu medical pana la 14 sapt. 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

alina_alexandra spune:
Salutare fetelor!
Ma bucur ca v-ati hotarat sa intrati la odisee, acum suntem un picut mai multe.
Kitty, eu am facut (cred ca prin saptamana 7-8) o eco intermediara ca sa vad daca bb-ii au inceput activitatea cardiaca. Dar eu am fost stresul in persoana dupa ce am aflat ca sunt insarcinata si pana prin satamana 12-13. Acum m-am mai linistit in sensul ca ma pot abtine sa nu merg la eco in fiecare saptamana.
Din pacate mi-a iesit rezultat prost la TT si am repetat analiza de sange, iar acum mai astept pana saptamana viitoare rezultatul. Oricum, ca sa nu va agitati deja cu TT eu stiam de la inceput ca rezultatul la TT in cazul in care sunt gemeni nu este relevant. Dar, in cazul meu oricum e enervant...
Nusy, despre sangerari in timpul sarcinii am mai scris pentru ca eu am avut un polip cervical insa nu am avut dureri deloc. In prima zi au fost scurgeri rosiatice iar apoi inca o zi maroniu. In asemenea cazuri trebuie imediat luat legatura cu medicul. In cazul meu m-au trimis de urgenta la un eco si acolo au vazut ca de fapt e un polip cervical in afara uterului si nu afecta sarcina. Eu sper ca pana acum ai fost deja la medic.
Denisa, ma bucur mult ca esti mai bine. Va doresc multa sanatate. Nu mai e mult...
Boo, felicitari pentru baietel. Cred ca asta e anul baietilor...
Va pup pe toate
Alina
Alina
nusy spune:
Dragele mele, sunt bine.Nu am mai avut sangerari de atunci,insa am stat numai in pat si mi-am luat concediu pana joi.Am luat vit.C cu Calciu, efervescent, jumatate de tableta dimineata si jumatate seara si cate 50 mg de progesteron injectabil la doua zile,plus multa No-spa.Cu dr.mea n-am luat legatura pentru ca am intrebat-o inca de la eco trecuta ce sa fac in caz de sangerare.Si mi-a spus asa: daca sangerarea este ca la ciclu,chiar putin mai abundent,sa stau in pat si sa iau antispastice.Sa nu ma duc la spitalul asta amarat de la mine(caracterizarea-mi apartine),pentru ca sigur imi fac chiuretaj,daca vad sange.Ca si daca as veni pana la Bucuresti,la Giulesti,tot asta mi-ar face: as sta in pat si as lua antispastice.In cazul in care,Doamne fereste,curge jet(hemoragie in toata regula,care nu se opreste),atunci sa ma prezint la spital si nu mai am ce face...chiuretaj.
Din fericire au fost doar cateva pete rosii,care s-au si oprit atunci.
Aseara am fost la o ecografie la mine,in oras,la o dr.generalista...bineinteles,aparat nashpa,depasit..vede bataile inimii abia la 9 saptamani.
Fata de eco trecuta,de acum 2 saptamani ,facuta la eco performant,la Dracea,cand era doar sacul embrionar,acum sacul a crescut( e de 3 ori mai mare) si se vede si embrionul.Deci,totul decurge bine.
Mi-a spus ca sangerarea aia se poate sa fi fost ciclu peste sarcina(pt.ca s-a produs in preajma perioadei cand ar fi trebuit sa vina menstruatia),caci nu am niciun hematom..sau vreo desprindere de sac embrionar..totul e in regula.Cine stie ce-a fost...sper din suflet sa nu se mai repete.
Alina: tu spui ca esti stresul nr.1..cred ca mi-ai cedat mie locul acum...am o frica permanenta...tare greu e!Doamne,macar sa treaca cu bine primul trimestru!!
Andicu,Denisa:
Kitty: tu cum te mai simti?
Nusy
7+
andicu spune:
Alina, Nusy,Boo, ma bucur ca sunteti bine!!!
sa dea DD sa fiti la fel pana la capat!
Nusy, cand esti mai bine, incearca in Cta sa dai o fuga, la dna dr Ciufu; are eco super-performant , si 3/4D si e vazuta ca dr bun! poate e mai aproape decat la Buc.
Kla, ce mai faci iubita? cum mai esti? n-ai mai dat nici-un semn! zi-ne ceva de tine, ca mie mi-e dor! ![]()

pt toate!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

nusy spune:
Andicu: multumesc mult pentru sfat! Am programare pe 5 aprilie,la Dantes,care,de asemenea,are un eco super-super...eu la el am mers mereu,cand n-am putut ajunge la Bucuresti si este un dr.foarte bun.Abia astept sa vad ce-mi spune!!!Te pup!
Nusy
7+
Boo spune:
Nusy ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai mai linistit. Cu toate ca inteleg ca te-a ajuns paranoia
Lasa ca trece cu timpul.
Alina si eu sunt la fel, parca un pic mai calma acum. Nici eu nu mai merg saptamanal la eco. Am mai rarit-o. Plus ca dr mea pe care o stresam saraca e in concediu, naste si ea in aprilie. Asa ca nu mai pot sa ma milogesc de nimeni. ![]()
Andicu ce dulcel e cu cravata Filip !!!! E mortal 
Va pupicesc pe toate !!!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
kla78 spune:
ANDICULEsunt bine iubita mersik de intrebare dar am sotul acasa de aproape 2 luni si nu ma pot apropia de nici un calc (avem 2!!!)dar el sta calare pe amandoua
abia astept sa inceapa serviciul sa fiu mai libera ca deja chiar va duc lipsa!!!!
fetele ma scuzati ca nu va scriu dar curand voi fi alaturi de voi mai mult!!!pupici tuturor!
27+
kittyke spune:
Buna fetelor,
Merci mult pentru urarile de bun venit
Dupa cum va citesc pe voi se pare ca eu am o rabdare de fier dar totusi ma ustura sa ma duc sa fac un echograf inainte de 10 aprilie cand ar trebui sa ma duc la dr. mea , sunt asa de curioasa oare ce se intimpla cu mine ce ziceti si dr. de familie care are echo si este specializat in echografie se pricepe si la echografii de sarcini?? ma rog o sa intreb ... fiecare zi sunt cu gandul "oare e bine totul, cresc bebeii etc.?"
Nusy eu deocamdata simt toate simptomele sarcinii cea ce nu e placut dar ma linisteste intr-un fel.
N-am pofta de mancare , nu-mi place nimic sunt lenesa si fara chef am si niste senzatii de greata dar inca n-am ajuns sa si vomit
Ieri m-am speriat si eu ca am simtit niste sageti acolo unde sunt bebeii dar azi parca s-a linistit, scurgeri inca nu am avut sper ca mici nu o sa am....
Intra pe situl reclama mascata//avertizare si acolo poti sa urmaresti saptamana de saptamana ce se intimpla cu bebe ,acolo am citit despre scurgeri si scrie ca daca e roz sau maro nu e problema numai daca e rosu atunci e grav
Va pup