Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor , ma bucur ca sunteti bine!

Burticilor mici , vreau sa va mai linistesc un pic: sa stiti ca in primele 2-3 luni de sarcina o sa mai simtiti din cand in cand crampe la burtik sau usoare dureri ca la ciclu; e norma, se pregatesc corpul vostru, se intind ligamentele, etc. Sa nu va speriati!

AZI AM IMPLINIT 9 LUNI!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andicu FELICITARI pentru bebe (m-am uitat pe poze) e asa de dragut bebe FILIP sa de DD sa avem si noi norocul sa ajungem pana la momentul sa strangem bebeii in brate

Alina ce arata analiza TT ?? Tot aud de el dar nu stiu pentru ce este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim Kitty! sa Dea Dumnezeu sa fiti sanatosi!

Ca tot sunt prin zona: TT = Triplu Test, arata riscul de malformatii genetice : SIndrom Down, Trisomia21 si Defect de tub neural. Se face pe la 15-16 sapt. de sarcina , iar rezultatul e in procente, in fc de risc de varsta ( a ta) si de masuratorile la eco ale bebeilor; se zice ca la cele peste 35 ani creste un pic riscul..oricum , nu are veridicitate 100 %, dar in cazul in care iese un procent mare de risc, se recomanda amniocenteza.

AZI AM IMPLINIT 9 LUNI!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu merci mult pentru raspunsul prompt , m-am lamurit eu am 36 de ani oricum trebuie sa fac testul asta, de amniocenteza am stiut dar de TT n-am auzit. E foarte bine , daca iese rezultatul bun la TT inseamna ca nu ai voie sa faci amniocenteza??? Ca eu vreau sa fac neaparat numai dupa aia o sa ma linistesc .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Andicu - felicitari pentru cele 9 luni ale imgerasului tau
Nusy draga- nu stiu daca ai citit p aici anul trecuta dar vreau sa-ti zic ca eu pana la 18 saptamani am avut sangerari destul de puternice de la rosu aprins la maro .Am inceput la 6 saptamani cu un cheag cat pumnul si sange rosu aprins si totusi iata-ma cu 2 bebei in brate.Nu am facut nimic altceva decat am stat la pat fara medicamente sau altceva ,nu am facut deloc efort,nici o plimbarica,nimic,nimic...35 de saptamani in pat...asta e...dar merita tot efortul.

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andicu,Ginger: Multumim pentru incurajari,avem mare nevoie de sfaturile voastre!!!
Eu m-am apucat sa citesc pe la odisee si m-am speriat cate cazuri sunt de oprire in evolutie a sarcinii...mi-e o frica de moooor!!!!Mai bine nu mai citeam ca sunt foarte panicata acum.Oricum,nu am mai avut absolut deloc sangerare,iar dureri de burta mai am cand si cand,mai ales la balonare.In schimb,mi-a trecut somnolenta(fapt ce ma cam sperie) iar greata nu am absolut deloc.Sanii sunt tot asa,plini,dar nu sunt durerosi.
Eu,cand am avut sangerarea aceea,din cauza ca nu se mai gaseste gravibinon,am facut 50 mg de progesteron injectabil o data la doua zile, de trei ori(ultima am facut-o duminica spre luni) si le-am oprit pentru ca nu am mai sangerat.
Acum, ma gandesc daca n-ar fi bine sa mai continui totusi sa fac pana in sapt.12, de 2 ori pe saptamana macar(asa am vazut in prospect,pe net).Ca sa mentin cat de cat cantitatea(desi mie la analize mi-a iesit foarte mult progesteron in sange...chiar si de 3 ori mai mult).Voi ce parere aveti?

Andicu: La Multi Ani lui Filip! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii multe,multe!!!

Kitty: as vrea sa facem schimb de nr.de telefon,sa ne mai impartasim una-alta.Dar activeaza-ti casuta de PM,ca sa pot sa ti-l trimit.Sau trimite-mi-l tu mie pe PM si te sun apoi sa ti-l dau pe al meu.

Va pup pe toate,inca o data multumiri... si sa dea Dumnezeu sa fie bine...ca taaare mi-e friiica!!!!

Nusy 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu am luat progesteron ovule cm pana in saptamana 12,cu toate sangerarile (aveam cel putin una la fiecare 2 saptamani) mie la spital nu mi-au dat nimic desi ceream de fiecare data mi-au zis ca atat cat trebuie pentru sarcina am in corp.Au inceput sa-mi faca progesteron injectabil doar dupa saptamana 24 cand am intrat in travaliu din cauza contractiilor.Eu una zic sa nu iei de capul tau ci intreaba un medic,avand in vedere ca ai in sange doza mare.
Pupici si nu dispera ca vezi ca am fost destule gravidutze cu sangerari si totusi cel de sus ne-a ajutat.

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput

Nusy , ti-am trimis un pm!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ginger: multumesc pentru sfat,din pacate n-am ce medic sa intreb.Dr.mea mi-a zis sa iau doar No-spa si sa stau in pat.

Kitty: am primit,ti-am raspuns.N-ai casuta de PM activata.Uite cum se activeaza.Fiind logata,te duci in stanga,sus,la optiunea "mesaje private".Dai click acolo si in partea dreapta a meniului iti apare: "options".Intri acolo si dai activare.Iti va apare ulterior,in bara de meniu aflata deasupra mesajului pe care il scrii tu,optiunea scrisa cu rosu:PM.Deocamdata nu o ai.

Nusy 7+

Mergi la inceput

Nusy, eu nu inteleg eu am avut pm activat si am si schimbat niste pm cu alte fete dar ma rog acum am activat iarasi.
Mesajul tau nu am primit inca sper sa vina cat de curand, daca nu mai bine scrii pe adresa mea de email
Te pup

Mergi la inceput