Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumimm de urari!

Nusy, ai grija ca progesteronul inj e cu dus-intors! in primele 2 -3 sapt e bine sa iei, dar dupa, sunt pareri impartite. Eu am luat Utrogestan pana in sapt. 16. Nu ti-a dat nici macar Utrogestan? Aproape toate fetele care au reusit cu FIV au luat, min. 2/zi, local sau oral.
Kitty, daca iti iese TT bine, nu e nevoie sa mai faci amniocenteza. In plus, amnio e o operatiune invaziva, care prezinta un mic risc de avort;

AZI AM IMPLINIT 9 LUNI!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aaa,ba da,Andicu,utrogestan iau 6/zi,am uitat sa mentionez.Mi-a dat pana cel putin in sapt.12,vedem atunci daca mai trebuie.Si oare sa dauneze progesteronul??? Dar atunci de ce se da gravibinon,care contine progesteron chiar in doza foarte mare,250 mg? Nu stiu ce sa fac...sunt in cumpana...

Nusy 7+

Mergi la inceput

Nusy, pai la mine de ex, cand am sangerat, am intrebat-o si eu pe dr mea de Gravibinon si a zis ca nu e nevoie sa iau , ca e suficient Utrogestanul si ca Gravibinonul are alta compozitie care nu crede ea ca e cazul s-o iau in problema mea...eu zic ca mai bine sa astepti pana mergi la Buc. Daca stai in pat sigur o sa fie bine!

AZI AM IMPLINIT 9 LUNI!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia T. spune:

nusy: si eu am luat utogestan pana prin saptamana 8 cand l-am terminat si apoi am continuat cu progesteron pana in saptamana 12.Nu am avut niciodata sangerari, greata, ameteli, etc. Doar obosesc mai repede si mi-a crescut putin(mai mult) burtica si sanii.Altfel, nici nu zic ca sunt gravida.Cumnata mea mi-a zis ca si ea a patit la fel si a avut baietel.Eu cand am fost sa fac aminocenteza mi-a zis doctorul ca as avea baiat, dar nu a stat prea mult sa verifice.Iau in fiecare zi o pastila de Prenatal, sunt vitamine+minerale in cantitatile necesare unei gravide(medicul mi-a zis sa iau inainte de concepere, in timpul sarcinii si imediat dupa nastere- dejea le iau de vreo 4 ani de cand tot incerc).Acum sunt in saptamana 17.

anidicu : trece-ma si pe mine la gravidute prin FIV(Decembrie 2007 la Gynera).Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dimineata,

Claudia suntem si eu si Nusy tot la Gynera am facut FIV reusit ma bucur ca suntem deja trei Gyneristi
Eu am facut in luna februarie deci sunt in saptamana 8-a asa ca tu poti sa ne mai ajuti cu cate ceva din experientele tale..
Tot la dr. Dracea esti ??? Cu ea vei naste??
Alina Alexandra ai ceva noutate in legatura cu rezultatul TT ?? Daca nu a iesit bine asta ce inseamna ??? Parca nu e relevant la gemeni dar atunci ce analize se fac la gemeni??
Va pup

Mergi la inceput

Neata!!!

Claudia, bine-ai venit si felicitari pt sarcina! sa fie la termen si sa ai un bebe sanatos!!! te-am trecut pe listuta, dar poate stii sa-mi zici si DPN aprox.

Nusy, mi-am dat seama ca tu nu esti pe listuta! imi zici ET si DPN sa te trec?

La 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Kitty, e o aiureala cu TT asta de nu inteleg nimic. Eu am refacut analizele de sange si astept acum o noua interpretare. TT are o acuratete de 60% la femeile sub 35 ani (eu am 34si 6 luni) si de 75% la cele peste 35 de ani. La gemeni este oricum nerelevanta dar pe mine m-a pus pe jar. Amniocenteza este si ea cu risc de avort in procent de 1% si nu-mi vine prea bine s-o fac... Oricum azi merg la un doctor genetician si trimit noile analize la clinica pt evaluare. La mine singura valoare peste limite este HCG-ul insa se spune ca nu are importanta pt ca se fac nu stiu ce calcule. Acum HCG-ul mi-a iesit la jumatate fata de analiza trecuta dar sincer nu pricep nimic. Medicul meu ginecolog mi-a spus ca nu trebuia sa fac TT ca ma agit degeaba din moment ce e nerelevant la gemeni si ca e normal ca valoarea hcg sa fie mai mare tocmai pt ca sunt gemeni.
Nu va mai ametesc cu astea cu oricum nu am nici o conlcuzie, deci, vorbe goale si multa sperietura. Azi sper sa fac o noua eco si poate acolo sa vedem ceva. La ultimele eco, facute in aceeasi zi le 2 medici diferiti bb-ii erau bine, cu translucenta nucala in limite normale, cu capsoare simetrice, inimioarele ok, cu 4 camere, manute, picioaruse...totul era ok. Acum asteptam sa mai vedem. Marti am si programare la dr. Iosup sa vada si el.
Fetele mai noi la odisee, nu va faceti griji pt sarcina ca o sa fie bine. Ne raman in minte numai cazurile cu probleme, dar majoritatea gravidutelor chiar nu au nici o problema. Si nu va faceti griji ca n-aveti greturi sau alte semne, ca nu sunt obligatorii. Nici eu n-am avut pana prin saptamana 7-8 nici o greata si dupa aceea am varsat de nu ma mai tineam pe picioare. Alte fete n-au avut greturi deloc toata sarcina, altele au varsat pana in ziua in care au nascut. Fiecare cu organismul ei, asa ca incercati sa stati cat mai linistite.

Eu va pup pe toate si o sa vin cu vesti dupa ce voi avea un rezultat cat de cat mai clar.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaSB spune:

Buna tuturor mamicutelor si dravidutelor.
Noi am fost la eco miercuri si totul e bine . Bb creste e tot mai mare si cu tot mai mult chef de joaca. Mi-a mai confirmat o data doctorul k avem un baietel. Sotul meu e tare, tare fericit. Am vorbit si cu doctorul k am primit adeverinta de la med. oftalmolog k tre sa nasc cu cezariana si mi-a acceptat-o. A zis k de acum o sa ne intalnim mai des la control, din 2 in 2 saptamani. El e de principiu sa nu imi faca cezariana mai repede decat daca e nevoie(in caz k apar contractiile sau mi se rupe apa) daca nu o sa ma interneze cu vreo 2 zile inainte de termen si o sa imi faca niste analize si atunci o sa vina si bb pe lume. Mai avem un pik intram in saptamana 32.Deja am cam inceput sa imi fac listute cu ce am nevoie si incet, incet sa imi cumpar cate ceva.Sotul meu e calm..........deocamdata, dar nu stiu cum o sa reactioneze pe atunci. dar cred k o sa se inteleaga foarte bine k de cate ori e copilu agitat sau are chef de joaca(k nu stiu ce tot lucra)si vorbeste cu el se linisteste imediat.
Voi cum va mai simtiti? Noi am scapat de greturi si de toate, ne e foarte bine. in schimb ma doare fffff rau spatele. nici in pat nu mai pot sa ma intorc , si au inceput si picioarele sa mi se umfle si ma dor de trebuie sa stau cu ele tot sus.dar nu mai e mult. in curand o sa il am pe bb meu in brate si atunci o sa uit tot greul de pana acum.
Eu v-am pupat si va doresc tot binele din lume si sa treceti cat mai usor peste toate. Cand o sa ne avem ingerasii in brate o sa vedem k a meritat tot chinul prin care am trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Alina iti multumesc ca mi-ai raspuns vai Domane ce multe chestii poate sa fie , a reusi de a fi insarcinata este numai un pas dupa aia vin iar emotiile .......
Daca nu are nici o relevanta la gemeni si se pare ca o sa am gemeni eu nici nu o sa fac TT fac direct amniocenteza , poate ca e un risc minor dar pentru linistea mea o sa asum numai sa ajung acolo ca mi-e frica tot timpul ca nu cumva sa nu ajung pana acolo
Off trebuie sa fim optimisti ca suntem sanatosi am facut o gramada de analize inainte de FIV si trebuie sa traiesc cu speranta ca totul va fi bine , altfel e si mai rau
Imi tin pumnii pentru tine dar sunt sigura ca nu este nici o problema , baietii sunt bine si o sa-ti sparga casa !!! ai sa vezi tu!!
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Nusy ai mare grija cu progesteronul nu te "juca" cu dozele sper ca mai tii minte ce a patit MOana,nu intrerupe brusc poate fi periculos.
Felicitari noilor gravidute sa aveti sarcini usoare si la termen cu bebelusi sanatosi.
Am cateva poze noi la semnatura cu Sofiuca pt cine vrea sa le vada.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput