Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor,
in sfarsit mi s-a implinit visul si ma venit la Odisee oficial
Felicitari tuturor fetelor de aici pentru reusite si va doresc sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!
Pentru cele care nu au citit deja la unul dintre subiectele de FIV, eu am reusit la al 4-lea fiv pe care l-am facut la Budapesta (primele 3 le-am facut la Giulesti).
Pe 11 martie am avut punctia si pe 14 ET-ul. Am transferat 2 embrioni foarte frumosi de 8 celule, cu o structura foarte buna. Pe 25 martie (ziua 11) am facut bhcg-ul al carui rezultat a fost 462. Am repetat in ziua 13 si val crescuse la 1200.
Cam asta e pe scurt... Acum ma lupt un pic cu o hiperstimulare. Am stat vreo 3 zile in spital, acum sunt acasa in medical.
Pt ca tot vorbeati de sangerari, am sangerat si eu in ziua 10 (in seara dinainte de test). A fost putin (mai mult de cateva picaturi, totusi), rosu foarte deschis si a fost urmat in ziua 11 de un pic de spotting maro. Apoi nimic.

Andicu, Madalina28 sa va traisca bebeii. Tocmai m-am uitat la pozele lor si sunt minunati!

Am reusit sa-mi pun semnul de gravidutza la semnatura (de cand asteptam clipa asta!!!!!)

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,multumesc pentru raspunsuri,m-am mai linistit caci am mai facut in seara asta o eco.Fata de cea facuta luni,embrionul a crescut cu 5 mm(de la 7 mm la 12 mm)si se incadreaza ca valori la sapt.8 de sarcina,adica cea in care sunt .Din pacate,tot nu poate vedea bataile inimii,intrucat nu este eco intravaginal..mi-a spus ca abia la 12 sapt.le poate vedea.
Oricum,faptul ca a crescut in 5 zile 5 mm arata evolutie,deci stau linistita.

Andicu:a-propos de gravibinon... am incercat sa fac rost de el din Italia,prin cumnata mea,crezand ca acolo se gaseste.S-a dus la medicul ei de familie si acesta,dupa ce a cautat pe net(pentru ca in listele cu medicamente nu-l gasea),a descoperit ca s-a retras si din Italia,de pe piata,inca din 2000,caci s-a descoperit ca poate provoca malformatii la fat datorita cantitatii prea mari de hormoni continuta.In concluzie,tot progesteronul,in doza mai mica(50 mg) e bun.

In legatura cu datele pentru listuta: data ET a fost 15 februarie...dar DPN-ul nu stiu sa-l calculez...probabil 6 noiembrie..zic bine????

Claudia,Andrada: bine ati venit printre noi..haideti sa ingrosam randurile aici!!!!Multa bafta si sarcina usoara!!!

Va cu mult drag pe toate si multumesc inca o data pentru sfaturi!!!

Nusy 8+

Mergi la inceput

Nusy multumesc! M-am bucurat mult cand am auzit ca ai reusit! Iti doresc o sarcina usoara, cu cat mai putin stres si un bebe sanatos si frumos! Nu-i asa ca noi am facut un FIV in aceeasi perioada la Giuly? Cred ca in mai anul trecut...

Kittyke este foarte adevarat ce spui. Am scapat de stresul asteptarii rezultatului bHCG (care a fost extrem de mare), acum am inceput cu alte stresuri... Sa speram ca totul va fi bine pentru toata lumea! Iti doresc si tie sarcina usoara, linistita si bebei sanatosi si frumosi! Parca spuneai inainte de ultima noastra intalneala ca ai vrea sa vii. Nu ai mai venit... Poate ne vedem de data asta. O sa facem mare intalneala in saptamana cu 7 aprilie (dupa summit si dupa ce mai trece hiperstimularea mea)

Fetelor cum abia am trecut la next level,sunt novice din nou. Luminati-ma si pe mine, va rog: eu in cate saptamani sunt acum? (punctie 11 martie, et 14 martie). Daca e sa calculez dupa datele lui Nusy, as fi in saptamana 4. Corect? Cum calculez cand intru in saptamana 5? Multumesc.

toate , toate mamicile si toti

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Alina- ( hi,hi si eu tot Alina ma numesc) sa stii ca eu nu mi-am facut nici o analiza genetica in afara de a mea si a sotului inainte de Fiv.La gemeni nu are relevanta ca sa nu mai zic ca amniocenteza ridica enorm de mult riscul de avort.Nici macar translucenta n-am facut-o..de ce sa fi stat cu stress tot restul sarcinii,si asa am avut contratii non stop...
Andrada,Claudia bine ati venit

Voi incerca sa intru mai des sa va citesc si sa va mai scriu si eu cate ceva daca galuscutele imi vor permite

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Andrada,Claudia felicitari si sarcini usoare!
Andrada la valuarea aia sigur sunt 2.
Fetelor voi ce stiti despre pierdere de lichid sau ruperea apei?Cat de mult lichid curge atunci cand se rupe apa si cum e?
Noi suntem bine,tot cu gradinaritul si cu foarte multa treaba.Bagajele nu sunt gata asa ca trebuie sa mai stea acolo.
Va pupic dulce!

33+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Andrada, felicitari inca o data si bine-ai venit printre noi!!!
dupa socotelile mele pe mai multe linkuri ai fii, intr-adevar in saptamana 4 spre 5, adica aprox. 4s si 4 zile , adica sapt. a5a. Poti sa-ti cauti un pregnancy tickcer si sa pui linkul la semnatura, si asa o sa stii zilnic in cate sapt. esti.
Uitati www.ivf.ca/calcu.htm" target="_blank">aici un link pe care l-am gasit, mai folositor pt fetele cu FIV. Eu am pus data punctiei la "retrieval/ovulation" si ti-a iesit DPN 02dec2008.
Nusy, la tine a iesit DPN 05-06 nov, depinde de data punctiei ca nu stiu la cate zile ai facut.

EU va pun asa pe listuta si daca se modifica ceva, imi spuneti.

Raluca, ma bucur ca sunteti bine, se apropie momentul, cred ca ai emotii! Stai linistita, ca o sa-ti dai seama pe parcurs de ce mai ai nevoie.Multa sanatate tie si lui bebe in continuare!

Noi am implinit 9 luni pe 27 , si cu ocazia asta avem un album proaspat cu cateva pozici noi la semnatura!

edit: am pus linkul la Info utile pe prima pagina: Calculatori sarcina FIV

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andicu,super acest link!!! Multumim mult de tot pentru el.Asa mi-a iesit DPN 4.11.2008(am facut punctia pe 12 februarie).Eu calculasem de la ET,ca asa auzisem ca spune Marinescu,dar in acel link e clar,se calculeaza de la data punctiei...si astfel sunt in 8 saptamani si 4 zile!!!!!

Andrada: si eu m-am bucurat enorm pentru tine..da,am facut anul trecut in aceeasi perioada...si m-ai si incurajat cu ovarul torsionat,caci eram speriata...Te pupic si sarcina usoara,usoara!!!

Pupici tuturor fetelor si bebeilor!!!

Nusy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ANDRADA, felicitari!!! Te asteptam si la "next level"! Dar pana atunci sa ai sarcina usoara si BB (ii) sanatos(i), la termen!
Esti un exemplu de curaj si perseverenta!

BB George-Ion 2 luni 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Bun venit noilor gravidute! Sarcina usoara, BBi sanatosi si la termen!

ANDICU, La multi ani pt BB Filip!

am toate gravidutele

BB George-Ion 2 luni 2 sapt.

Mergi la inceput

Andicu multumesc mult pentru link! Am gasit acolo tot ce-mi trebuie. Azi sunt in 4 sapt si 5 zile!
Sa-ti traiasca bebe Filip! E mortal in poza cu cravata si seamana din ce in ce mai mult cu tine

Nusy acum mi-aduc aminte ca erai speriata cu ovarul Cred ca nu e moment sa nu avem cate un stres. Eu acum sunt stresata de eco de confirmare. Ma intreb ce o sa ma mai streseze dupa...

Cellu multumesc de urari! Prin noiembrie/decembrie ne vedem si la next level Pana atunci sper sa ne vedem cand se mai incalzeste la o intalnire de burtici, mamici si bebelici. Ciarli, Sheri si Aniast s-au inscris deja cu bebelicii!

toate fetele si va doresc o duminica frumoasa!

Andrada 4+

Mergi la inceput