Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudia T. spune:

andicu : La mine DPN ar fi 30 August dupa spusele medicului meu. Am avut ET in 18 Decembrie 2007.Dupa linkul dat de tine ar fi cu totul o alta data-18 Septembrie.Nu stiu ce sa mai cred...
kittyke : sa ai un copil sanatos si o nastere usoara...eu nu mai sunt la Dracea, la o luna dupa ET m-am intors in Canada, am fost in Romania doar pentru fertilizarea in vitro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

SALUTARI!!!

ANDRADA,CLAUDIA,NUSYbun venit la odisee si sa aveti parte de o sarcina usoara si fara probleme!

ANDICU9 luni deja???doamne dar trece timpul asta nu gluma!la multi ani!

GINGERma bucur ca iti faci timp sa ne scrii!pupici la bebei!

DENISAvad ca mai ai putin,waw abia astept sa treaca timpul si sa-mi nr si eu zilele ramase!

fetele eu sunt ok ma rog intre ghilimele,m-am pricopsit cu o infectie la maseaua de minte de nu pot nici sa deschid gura sa nu mai spun ce rau ma doare,asta in cazul in care eu la varsta mea de 30 de ani n-am (sau n-am avut)nimic stricat in gura pana acum,nu tu carii nu tu pic de problema si exact acum cand sunt gravi am dat de beleaua asta,acum sunt cu antibiotic (amoxicilina)si dupa ce-mi trece merg sa mi-o extraga,dar mi-e cam frica de anestezie,voi ce ziceti???poate sa-i faca rau la bb???gineco la fel ca si dentistul mi-a spus ca nu-i o problema dar mie mi-e frica!!!!!!!!!astept parereile voastre!

va pup pe toate fara exceptii!!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna ziua tuturor,
ma primiti si pe mine?
am facut FIV cu icsi si acum am doua bobite.

nu am indraznit sa va scriu pana acum pentru ca traiam in incertitudine. dupa fiv am facut ceva complicatii. am facut o hiperstimulare ovariana, urmata de ascita. eu in loc sa ma bucur ca bhcg a iesit mare, eram ingrijorata de durerile de burta si stomac.
deocamdata, sunt bine, dar traiesc cu mare teama.
am singerat de cateva ori (am citit ca mai multe fete au mai singerat).

nici eu nu stiu cu exactitate varsta sarcinii. punctia am facut-o pe 1 martie si ET pe 6. medicul mi-a spus ca se calculeaza data punctiei plus 2 saptamani. ceea ce nu corespunde cu UM, probabil pentru ca am inceput mai tarziu stimularea nu am raspuns asa de repede, si deci, am facut punctia la 3 saptamanai de la UM.
probabil ca acum as fi in 6 saptamani si 2 zile.

va salut si va doresc sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ce ma bucur ca vad ca listutza se mareste

Kla-eu am intrebat dentista inainte de a ramane gravi daca pot face lucrari si mi-a zis ca in primul si al treilea trimestru e contraindcata anestezia ,in cel din mijloc nu sunt probleme...

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim tuturor pt urari!!! am pus poze noi sa ne vedeti!

Claudia, am pus datele tale pe listuta; am pus DPN cum ti-a zis medicul si mai vedem mai incolo.
Kla, of, ce naspa cu maseaua! se pare ca in sarcina iti papa bebe calciul si atunci se sensibilizeaza inclusiv dantura; si eu stiu ca in trim 1 si 3 nu e recomandat sa faci anestezii , dar totusi, depinde si de anestezic; am auzit ca exista unele care sunt ok in sarcina; sigur dr stie mai bine! sanatate multa si sa scapi repede!
Carmendu, felicitari pt reusita!!! sarcina usoasa si sa fiti sanatosi toti 3!! o sa te trec pe listuta.
In ceea ce priveste varsta sarcinii, mie mi s-a zis ca de la ET + 2 sapt. dar in final, a fost de la data punctiei + 2 sapt. E un link de calcul al sarcinii prin FIV pe prima pagina.

Noi nu numai ca avem deja 9 luni, dar evolueaza Filip cu o viteza de ma uimeste! in mai putin de o saptamana a inceput sa se ridice singru in fundulet si mai departe, in picioare ( asa il gasesc cand se trezeste mai nou ), de aseara face "pa!" la toata lumea si azi am descoperit ca i-a iesit varful de la primul dintisor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANDICU,GINGER va pupic si multumiri pt raspunsuri,deci in trim 1 si 3 nu e buna anestezia,hmmm eu cred ca de maine intru in trim 3 adica fac 28 de sapt deci cred ca am sa incerc sa o las asa pana nasc,oricum joi am eco si intreb dr meu, ca ginecologul ce mi.-a spus ca nu sunt probleme era de urgenta si poate tot joi bebe meu ne va lasa sa- vedem si daca e fetita sau baietel ca nici cum nu l-au putut vedea pana acum,deh e rusinos ca ta'su,

CARMENDU felicitari !!!!!!!!sarcina usoara si fara nici un fel de problema!!!!

oare PUSSI,CRIS,CIARLI,CELLU etc ce mai fac???poate au scris si eu n-am vazut mesajul ca am avut cam slaba activitate in ultimul timp pe forum,

va pup fug la pat ca simt ca imi zboara creierii din cap de durere!!!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Bine ati venit Carmendu,Nusy sarcini usoara va doresc!
Kla,mie dentista mi-a zis ca sunt anestezii foarte bune care nu fac rau la sarcina si sunt permise in sarcina.Cred ca a trebui sa mergi la dentist caci e mar rau sa stai asa cu infectii intr-una.Eu am facut o anestezie pt o plomba in primul trimestru de sarcina si mi-a spus ca nu-i nici o problema.Te pupic si sanatate multa!
Pupici dulci la fete!

34 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Carmendu felicitari pentru reusita. Sa ai o sarcina usoara si fara probleme! Imi pare rau pt hiperstimulare si ascita. Stiu cum e pentru ca si eu am aceeasi problema. Saptamana trecuta am fost internata iar acum am 2 saptamani de medical. Stau acasa linistita, beau multa apa ca sa urinez des... Din pacate abdomenul nu se micsoreaza deloc. Tu faci un tratament? Nu am inteles daca ai scapat deja de problema...

Kla tin pumnii sa nu mai doara maseaua!

Andicu ce tare bebe Filip!! De-acum e baietzel, nu mai e bebelus La multi aaaaani!!!!

Nusy, Denisa, Ginger, Claudia, Kityke, Ancaoradea, Tuculucu, Boo, Alina Alexandra

Andrada 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragele mele eu nu prea am mai apucat sa intru cine stie ce pe forum caci fetita mea are colicii si ne luptam la greu cu ei.Dorm foarte
putin in fieccare noapte maxim 3 ore iar ziua am diverse treburi de facut si nici nu stiu cand trece timpul.Astazi facem si noi o luna,ma bucur ca pot incerca gripe water pt colicii care am auzit ca face minuni.O sa vedeti ca acum aveti grija sarcinii cum am avut-o si eu,dupa aceea vine bebele si incep grijile mai mari.Oricum merita efortul,ma uit la ea si nu imi vine sa cred ca e langa mine,nu-mi vine sa cred ca am scapat de umblat prin doctorii,of of ca tare greu mai este pentru noi cele care trebuie sa apelam la FIV.Am vazut ca voi discutati diverse chestii despre teste,eu aici nu am facut decat test de sange in primul trimestru care a iesit ok si dupa aceea ei nu mai fac alte teste decat echografie.
Vreau sa feicit si eu noile gravidute RALUCA,CLAUDIA,ANCAORADEA,NUSY,KITTYKE,CARMENDU,ANDRADA,
va doresc sarcinii cat mai usoare si la termen.
ANDICU l-am votat si noi pe bebe Filip,e frumusel foc
GINGER bine ai revenit printre noi,sa sti ca este un nou subiect MAMICI PRIN FIV unde mai scriu mamicutele.Ce iti fac ingerasii??
KLA imi pare rau ca te doare maseluta,sper ca esti mai bine acum
DENISA,DIANA,BOO,ALINA-ALEXANDRA,ELLA pup fetele si burticile
Va pun cateva poze cu Biencuta mea.
http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Gravidute dragi,

Va pup pe toate si felicit din tot sufletul noile mamici!!!
Nu stau prea mult pe .Net ca sunt consemnata categoric si serios la pat, ca cica am mare risc de nastere prematura.
La consultul ginecologic de ieri (31 sapt)
bebelusul are 1900 gr, in schimb e deja intors si fixat cu capul pe col, apasa f f tare, am contractii dureroase iar doctorul m-a rugat ca macar 3 sapt sa-l mai tin in burtic. Folosesc No-spa si Gynipral.
Fug in patut, va pupup,
Numai bine, sanatate voua si bebelusilor,
Diana 31+

Mergi la inceput