Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaSB spune:

Salutare tuturor gravidutelor
Aurel_cris esti o norocoasa. E o scumpete micuta ta.Sa iti traiasca si sa fie cuminte si sanatoasa. Ai cu ce te mandri.Sper sa scapati cat mai curand de colici si sa fie totul bine.
Si eu abia astept sa imi tin ingerasul in brate.Am inceput sa imi schimb mobila prin camera sa imi fac loc la patut si uite asa timpul trece si ziua se apropie si tot mai multe emotii. Si BB e tot mai nerabdator, tot mai jucaus.S-a intors deja, e bine. Cred k si el e nerabdator sa iasa k si noi, k atat de mult ne dorim sa il tinem in brate........ dar cred k o sa facem un program,toti sunt asa de nerabdatori sa vina pe lume incat dupa ce se va naste nu stiu daca ne putem bucura in liniste de el.Va dati seama pentru parintii mei e primul nepot, iar pentru socrii e al treilea,dar totusi e primul nepot ptr ca cumnatamea are 2 fete dar ei sunt plecati in America si le e foarte greu k nu isi pot vedea nepoatele de cate ori vor. tot ce pot sa va spun e k o sa fie fffffff rasfatat si ffffffffffffffffff iubit.
Felicitari tuturor mamicutelor si toate cele bune gravidutelor.
Noi v-am lasat, mergem sa vedem ce mai lucram si plecam un pik la cumparaturi.V-am dulce, dulce, dulce si si aveti grija de voi si de bb-i vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

celor mai curajoase mamici si gravidute

Felicitari tuturor ..pentru bebei , mamicilor si pentru reusita , gravidutelor.
Ma bucur pentru toate reusitele.
Aurel_Cris ma bucur tare mult pentru tine. Stiu prin ce-ai trecut si te inteleg perfect. Sper ca de acum sa fie totul din ce in ce mai usor, sa treaca colicii si sa va bucurati de viata.
Diana, ne-am mai intalnit la aspirante - FIV. Imi pare rau ca ai probleme. Chiar ma bucuram ca sarcina ta este normala. Vroiam doar sa-ti spun care sunt regulile pe care eu le aplic pt a prelungii sarcina (m-am internat cu avort in curs acum 6 sapt., la 20 sapt) Repaus strict la pat, cu baziul ridicat (folosesc perne, pilota). Beau multa apa plata. Iau: Gynipral, utrogestan, asperten (anticoagulant), Gravibinon , vitamine si foarte important magneziu. Am remarcat diminuarea sau chiar disparitia contractiilor in urma administrarii magneziului. Sigur ca acesta este tratamentul in cazul meu insa daca nu cedeaza contractiile poate discuti cu medicul tau sa-ti mai ajusteze tratamentul. Eu, in spital nu am scapat de contractii pana ce nu am luat magneziu si Gravibinon. Le-am luat pt ca l-am intrebat pe dr daca n-ar tb sa incercam si cu ele. Daca nu gaseam gravibinon probabil ca faceam progesteron injectabil.
Sper ca te descurci cu problemele administrative si ca are cine sa te ajute cu mancare, curatenie, etc.
Inca o data iti spun ca-mi pare rau ca treci prin asta. Partea buna este , in cazul tau , ca ai o varsta a sarcinii > 30 sapt.Si greutatea este super. Conteaza enorm pentru psihic. Bafta multa iti doresc.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Adelais, multumesc mult pt "reguli"!
Doctorul ginecolog inca nu mi-a dat Gravibinon si nici Aspenter,
doar Gynipral 1/2 tb la 6 ore, MagneB6 2x1/zi si No-Spa 3x1/zi.
Am incercat de azi sa ma mai cumintesc, dar am reusit doar partial,
de fapt m-au apucat contractiile si am facut control in Bucuresti (de unde este mama) eu de fapt locuind in Cluj.
Mai stau vreo saptamana si apoi revin acasa cu vagonul de dormit.
Cred ca de fapt am facut prea multe eforturi in ultimul timp
(absolut toate cumparaturile necesare: carucior, patut, hainute,.... - singura), apoi recent mi-am spalat geamurile, perdele..., mi-am zugravit baia..
Dar de aici inainte voi fi cuminte, s-a oferit cineva sa ma ajute cu cumparaturile (mama nu e in stare, e prea bolnava) asa ca sper sa trec cu bine peste toate.

Te pup cu mult drag pe tine si pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Salut!

pentru toate fetele si felicitari noilor gravidute!

Aurel_cris, o sa treaca repede colicii. Eu am avut experienta asta cu nepotelul meu si stiu ca ne-am chinuit cu ceaiurile. Acum am inteles ca sunt biberoane speciale pentru bebelusii cu colici. O pup pe printesa, poate ii mai trece durerea de burtica.
Ginger ai facut foarte bine ca nu ti-ai facut TT, uite eu tot stau cu inima cat un purice. Am fost la eco la Iosup sapt trecuta si l-am intrebat daca vede ceva care sa il ingrijoreze sau sa ii indice semne de SD si a spus ca nu. Saptamana viitoare ma duc la eco si la Pop, ca sa ma asigur cat de cat ca sunt ok.
Vreau sa va spun ca Iosup mi-a zis ca nu voi avea 2 baieti, ci un baiat si o fetita! Ce-i drept dupa cum am vazut si eu, pare el ca are dreptate. Asta dupa ce ma obisnuisem cu gandul ca sunt baieti...
Si pentru ca stresul meu sa continue, la eco s-a vazut ca baietelul are niste formatiuni chistice intracraniene care se numesc chiste de plex coroid bilateral. Din cate am inteles acestea se retrag de la sine pana pe la 26 de saptamani. Oricum am intrat iar in vrie cand am auzit.
Dumnezeule Mare prin cate emotii mai trec pana o sa ii vad acasa...

Fetelor, eu nu am reusit sa completez calculul DNP pentru ca nu stiu ce semnifica unele dintre prescurtari. Va rog, daca ma puteti ajuta, la mine punctia a fost 11.12.2007 iar ET 14.12.2007. Oricum medicii mi-au spus ca va fi sfarsit de august inceput de septembrie daca reusesc sa ajung la 40 de saptamani (avand in vedere ca sunt gemeni).

Diana_d te rog mult sa stai cumintica. E foarte important ca bb sa se nasca cat mai curand de cele 40 de sapt. de la mine pt tine si pentru bb, sa stea cumintel in burtica.

Fetelor, vad ca nu sunteti prea cuminti si faceti efort. Asta nu e bine deloc si nu va ajuta la nimic. Eu nici cumparaturi nu o sa fac pana nu vin bb. Gasesc eu pe cineva sa faca cumparaturi pentru noi cand va fi nevoie.

Va pup pe toate si va urez sanatate si voua si bb-ilor.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Alina- de-a stii cum te inteleg...si noi in saptamana 23 mi-au zis ca am lichid putin la un geaman si eu de stress am intrat in travaliu,oprit cu mare greudin saptamana 28 la unul din baieti au vazut ca are probleme la intestin...nu-ti zic ce stress...te rog sa stai linistita,desi stiu ca nu e usor ca sa nu patesti ca mine...

Mamica de gemenasi smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DIANA ai grija de tine si sa stai cuminte in patut,imi pare rau ca trebuie sa treci si tu prin emotiile astea ale nasterii premature
RALUCA ai grija fara prea mult efort,curand iti vei tine si tu ingerasul in brate.Multumim pt aprecieri
ADELAIS merci,ai mare grja de tine,uff ce de probleme si la tine
ALINA am luat si bebeoane dar sincer nu prea vad sa fie asa excelente.Imi pare rau ca trebuie sa treci si tu prin atatea probleme si stres,ai incredere ca totul o sa fie bine,Doamne ajuta.

http://good-times.webshots.com/photo/2457705220103063595ihMvMz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dragele mele scumpe!

Si eu sunt o proaspata posesoare de burtica prin FIV (ET cu embrionasi decongelati - Giulesti - Dr. Dracea + Dascalescu) si tare fericita sunt.
Nu am intrat pana acum pe la voi, nu am indraznit, dar astazi in sapt 8, dupa ce am vazut frumusetea de bebe de aproape 2 cm cu inimioara lui bataiaosa m-am topit toata si am zis sa va impartasesc si voua din bucurie.

Se pare ca totul este ok pt sapt 8, urmeaza analizele si asteptam cu mare drag eco de prim trimestru.

Alina Alexandra, sigur va fi bine, stai linistita, bebei pana la urma te vor si asculta cu privire la sex, ai vazut. Te pup mult

Aurel Cris, ai o printesa tare scumpa!

In rest, de o saptamana au inceput greturile si varsaturile si la mine, nu prea mai pot manca mare lucru, dar sper sa treaca repede perioada asta. Aveti vreun leac minune?

Va pup pe toate!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,

Miki ce ma bucur ca ai aparut si tu la gravidute, felicitari inca o data pentru bebe.
Vad ca suntem din ce in ce mai multi cea ce ma bucura tare mult.
Eu n-am intrat in ultimele zile (poate si saptamani) ca m-am simtit destul de rau n-am avut chef de nimic, nici de calculator nici de mancare am avut greturi si am tras si o sperietura duminica la pranz am avut niste scurgeri maronii, tare m-am speriat abia am asteptat luni sa ma duc la spital la dr sa vada ce se intimpla. Dar din fericire nu era nici o problema m-a linistit a zis sa iau nospa si sa stau in pat daca o sa mai apara scurgeri.
Inca nu m-am apucat de analize la data de 10 ma duc la dr. si numai dupa aia o sa ma duc si la medicul de familie sa vedem ce analize am de facut.
Trebuie sa mai citesc inapoi ca nu am apucat sa citesc si o sa mai revin
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Alina ai o fetita super draguta sa te bucuri muuuult de ea!!!

Andrada P felicitari din suflet ma bucur pentru tine , si eu eram hotarata ca daca nu o sa reusesc ma duc la Budapesta la Institutul Kaali dar din fericire n-a mai fost nevoie.
Data trecuta nu m-am dus la intilneala pentru ca aveam saptamana aceea chiar punctia dar acum poate m-as duce daca o sa ma simt bine.
Sa-mi spui eventual unde si cand va intilniti poate reusesc sa vin si iti multumesc pentru invitatie.

Nusy nu m-ai sunat , am asteptat cand vii la Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Mamici scumpe si dragi,
multumesc pt grija, eu si bebe suntem f cumintei
GINGER, eu am avut mari emotii pt tine
inca din perioada in care erai insarcinata si ne-ai spus ca ai probleme cu burtica unuia dintre gemenuti, sper ca tu si bebelusii sunteti bine.

Ma bucur mult pt proaspetele gravidute prin Fiv!!! Yupiii!

Am vazut o glumita, v-o scriu si voua:

"Doi bebelusi in salonul de nou nascuti:

Tu ce esti, baiat sau fetita?
Baiat.
Dar de unde stii?
Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, moment in care acesta isi ridica paturica:

Uite, am sosetute albastre! "

Diana 31+

Mergi la inceput