Gravidute prin FIV (13)
Raspunsuri - Pagina 12
miki01 spune:
Kittyke, imi pare tare rau, draga mea! Stai linistita in patut si sigur va fi bine.
Puiutii tai sunt niste luptatori si sigur vor sta la mami in burtica pana cand vor fi pegatiti pentru lumea asta.
Cu greturile si eu o duc cam greu, dar dupa ce l-am vazut astazi pe bebe, am realizat ca nici un efort nu este "prea mult" pentru el.
Cred ca toate gandim asa, mai ales ca am facut ceva efoturi sa ajungem aici.
Nusy, ce mai faci?
Ginger00 spune:
Diana - multumim,am trecut prin perioade oribile,nu am scris despre ceea ce s-a intamplat si nici nu vreau sa mai vorbesc despre asta ,atat doar zic ca multumesc celui de sus ca totul s-a rezolvat acum si multumesc ca suntem aici si nu in Romania ca altfel....
Kitty-draga de tine,nu te speria,vezi cate am fost cu probleme de genul asta si iata-ne cu bebeii in brate ![]()
Pupam gravidutzele si bebelasii din ele

Mamica de gemenasi smecherasi

andicu spune:
Salutam burticile!
Alina_alexandra, am introdus data punctiei ca Ovulation si iese DPN 02sep 2008. Uite www.ivf.ca/calcu.htm" target="_blank">aici toate informatiile legate de sarcina ta.
Kitty, stai cumintica si o sa treaca! ma bucur ca nu e nimic in neregula cu sarcina si sa stii ca 1 din 3 gravide au sangerari la inceput! 
Miki, felicitari pt reusita!!!
esti o norocoasa!
sa fiti sanatosi, tu si bebe, sa ai o sarcina usoara si la termen! nu vrei sa-mi dai datele sa te trec pe listuta?
tuturor si multa sanatate la burtici si bebici!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

alina_alexandra spune:
Andicu multumesc mult pt DNP. 
Miki si Kitty si toate celelalte care aveti greturi, nu aveti decat sa stati linistite si sa va obisnuiti cu ideea. Eu am facut B6 intravenos cu B12 si perfuzii insa sper sa nu fie si la voi la fel de rau. Se recomanda sa mancati dimineata in pat cu 15 inainte de a va ridica sticksuri (chestie care mie nu mi-a reusit ca eram mereu grabita). Si acum mai am senzatii de voma din cand in cand insa trece cu paine. Oricum, chestia cu painea e cu dus-intors...eu m-am ingrasat deja 10 kg pana in luna a 5-a ceea ce e cam mult si burtica s-a cam marit...
In rest, maine merg la eco la dr. Pop (maiculita ce preturi au la eco...) sa vad el ce parere are despre necesitatea amniocentezei si sa verificam daca baietelul meu are sau nu acele chistulete de plex coroid. Sper din tot sufletul rezultatul sa fie mai bun maine.
Va pup pe toate si pe cei micuti.
Alina
kittyke spune:
Miki, Ginger, Andicu, Alina va multumesc pentru cuvintele frumoase, acum ma simt mult mai bine parca au trecut si greturile alea foarte grele, pofta de mancare nu am dar pot sa mananc daca vreau.
M-am linistit un pic scurgerile maronii au disparut nu mai nici urma de pete, joi ma duc la dr. sa vedem mai amanuntit ce trebuie sa fac in continuare.
Cred ca e timpul sa ma duc si la doctorul de familie sa ma ia in evidenta si sa ma trimita la analize.Maine o sa am 10 saptamani ,
nici nu-mi vine sa cred
Sper sa reusim toti sa aducem bebei sanatosi pe lume ![]()
Va pup
9+
Boo spune:
Alina iti tin pumnii !!!! Sa ne povestesti cum a fost la eco.
Si eu merg la Pop la eco, am fost joi si la noi totul e ok. Suntem in grafic. Ne-a dat DPN 2 septembrie. Tu ai inceput sa simti ceva miscari in burtica ?
toate fetele si mai noi si mai vechi
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
madalina28 spune:
Vineri eu cu Andreea (Aniast) vrem sa venim in Bucuresti la BabyExpo si ne gandeam ca poate organizam o intalnire cum se faceau pe "vremuri",Andrada organizatoarea ce zice???
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
miki01 spune:
Multumesc pentru primire, dragele mele!
Andicu, multumesc mult, sa stii ca sunt o norocoasa! Si acum ... datele: UM = 07.02.08 si ET = 23.02.2008 - a fost ET cu embrioni decongelati si nu putem decat estima data punctiei.
Alina_Alexandra, multumesc pentru sfaturi. Deja am "descoperit" paine, mai ales coaja de la painea proaspata :-) Incet, incet m-am obisnuit cu starea si trece.
Kittyke, ma bucur tare mult ca esti bine!
Va pup pe toate,
Miki
nusy spune:
Fetelor,din pacate,eu trebuie sa reiau lupta...sarcina mea s-a oprit din evolutie la 6 saptamani(adica in urma cu 3 sapt.).Motivul...embrionul pe care l-am avut a dat de bine,probabil,la mine in burtica si s-a gandit sa se divizeze,sa iasa gemeni identici..din pacate n-a rezistat divizarii si,desi a format 2 vezicule viteline,el s-a oprit in evolutie...Asta este,n-am cu cine sa ma bat...maine sunt programata la chiuretaj,in spital,pentru ca exista risc de complicatii la sarcinile oprite in evolutie.Voi sta internata 2 zile si mi-e o frica de mor de chiuretaj...
Andicu, te rog,sterge-ma de pe listuta.
Va pup pe toate,multa bafta si sa auzim doar vesti bune!
Nusy
kittyke spune:
Nusy draga n-am cuvinte am pielea gaina si imi vine sa plang.
A fost un soc pentru mine cand am citit, imi pare tare rau pur si simplu nu ies din mine cuvintele numai atat ca trebuie sa fii puternica sa treci peste asta si sa speri ca data viitoare va fi mai bine.
Fetelor oare de ce se intimpla ca multe sarcini sa se opreasca in evolutie???
Si eu traiesc cu frica asta inainte sa ajung la echograf numai la asta imi sta gandul oare e bine nu e bine , se pare ca daca nu pierzi sarcina te trezesti ca se opreste in evolutie sau alte probleme.
Deci fetelor care aveti inca putin pana la nastere si cele care au deja bebei in brate trebuie sa fiti foarte fericite ca vedeti ce se poate intimpla .
Nusy oricand vii la Bucuresti sa treci pe la mine poti sa stai si cate zile vrei te astept cu drag.
Imi pare sincer rau si iti doresc putere sa poti trece peste aceste zile grele
Te pup