Gravidute prin FIV (13)
Raspunsuri - Pagina 13
miki01 spune:
Nusy, draga mea, m-a cutremurat vestea ta! Nu se poate!!!!
Eram asa de mandra ca d-na dr. a facut fericite 3 gravidute intr-o sapt (tu, kittyke si cu mine).... Of Doamne, de ce? Putere multa iti doresc, draga mea, sa o poti lua de la capat.
Miki
8+
madalina28 spune:
Offffffff
Nusy am pielea de gaina sincer imi pare tare rau.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
andicu spune:
Nusy, ma doare sufletul!!
of Doamne, imi pare tare rau!
tare imi doresc sa te vad si pe tine pe listuta de
! ma rog la DD
sa te vad mamica cat de curand! 
Miki, acum te trec!
Va pup in viteza, ca Filip e cam bolnavior, ne luptam de ieri cu febra peste 39 si se pare ca a facut amigdalita..![]()
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Andrada.P spune:
Nusy nu pot sa-mi inchipui ce-i in sufletelul tau
sa dea DD sa te ridici repede si sa reiei lupta! Sunt sigura ca ai sa reusesti curand. acum stii ca se poate!
Andicu sper sa isi revina repede bebe Filip!
Madalina28 o sa vin si eu vineri la intalneala! Trebuie sa stabilim unde si la ce ora.
Andrada
6+
Andrada.P spune:
Dimineata am fost la eco si am vazut 2 inimioare batand! Cred ca stiti ce am simtit! Suntem foarte fericiti!
Andicu dupa ce se face bine bebe Filip te rog sa ma treci si pe mine cu 2 ungurasi pe prima pagina.
Kittyke vineri ne intalnim la Dantes in Dorobanti, la ora 18:00. Sper sa poti veni. Daca vrei mai multe detalii, scri-mi pe PM.
Fetelor din Bucuresti sau Ploiesti vineri facem mare intalneala la ora 18:00 la Dantes, in Dorobanti. Asteptam cu drag pe oricine doreste sa vina.
Andrada
6+
madalina28 spune:
Andrada felicitari pt bulinute.
Denisa tu ce faci??????Mai ai putin sper ca te-ai potolit cu gradinaritul.
toate fetele.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
andicu spune:
Andrada, felicitari pt cele 2 inimioare! ma bucur mult ca s-a confirmat valoarea beta hcgului!! sanatate multa la toti 3 si sa ai o sarcina usoara si la termen! 
Denisa, mai ai putin si devii mamica de 2 printisori! ce frumosss!! imi doresc sa ajung si eu ca tine! 

Eu m-am mai linstit. Filip doarme in sfarsit linistit si cred ca i-a scazut febra sub 39 pt ca nu mai arde si respira altfel...Doamne ajuta sa ramana asa si sa-i scada de-acuma, ca tare m-am speriat! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

madalina28 spune:
Andicu sanatate multa pt bb Filip.
mamica si bebelusul.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
Andrada.P spune:
Fetelor tocmai am citit pe aici si apoi pe prospect ca Utrogestanul se ia in sarcina exclusiv vaginal. Eu de maine incep serviciul si ma intreb ce-o sa fac cu cel de pranz. Voi cum ati facut?
La noi ieri a inceput saptamana 6 si tot ieri au inceput niste greturi cum n-am mai experimentat de mult. Ce-i drept mi le doresc de vreo 3 ani si de fiecare data cand o gravidutza imi spunea ca are greturi ii spuneam ca n-are voie sa se planga la cat de fericita trebuie sa fie
. problema e totusi ca greturile astea sunt cam permanente din cate observ si nu prea ma lasa sa mananc. Eu am fost slaba dintotdeauna.. Mi-e teama sa nu slabesc si sa nu ma anemiez. Diseara ma duc la medicul de familie sa-mi dea trimitere pt analizele alea de zi de nastere si o sa o rog sa-mi dea pt tot ce se face la inceput de sarcina ca sa vad cum stau.
toate fetele si toate burticile!
Andrada
6+

si