Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada, stai linistita ca si eu ma chinui cu greturile si sunt in saptamana a 10-a deci mai ai pana trece.
N-anm pofta deloc si mananc cate ceva dar numai ca sa fie ceva in mine.
Totusi sper ca dupa saptamana a 12-a o sa treaca pentru ca e destul de greu senzatia asta, n-am chef de nimic ma duc acasa de la servici si ma intind in pat si ma chinui cu senzatiile de greata.
Dar asta am dorit asa ca nu ma plang ......

Nusy daca ai ajuns acasa si intri pe net sa ne scrii cum te simti, m-am gandit ieri foarte mult la tine imi pare enorm de rau dar capul sus si o sa fie bine pana la urma

Fetelor la intilnire as dori sa ajung dar asta depinde si de starea mea de vineri, maine ma duc la echo sa vedem ce si cum si ma voi decide vineri ( depinde si de ce vesti o sa primesc)

Sanatate doresc pentru bebe Filip!!!!
Va pup

Mergi la inceput

AAA Andrada am uitat...

Eu am la mine in geanta utrogestanul si pe la 2 ma duc la toaleta ma spal pe maini si intru in cabina wc si imi pun utrogestanul ( vai ce m-am saturat de 3 luni tot bag progesteron in mine, dar daca asta trebuie la bebe sa ramana cu mine n-am nimic impotriva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sa va zic ce stiu eu de Utrogestan : se intrerupe treptat, nu brusc, pt ca poate provoca contractii;adica de la 6 treceti la 4 apoi la 2, apoi 1 si gata asta, in decurs de 2-3 sapt.
Apoi, se poate lua si oral, dar atentie ca da stari de ameteala si greata; daca il luati vaginal, e bine sa stati intinse o ora ca sa se absoarba bine, altfel se topeste si se scurge...

Madalina, Andrada, multumim de grija ( am vazut ca m-ai intrebat la "Unguroaice") , suntem mai bine! Filip a ajuns subfebril, adica la 37.2-37.3, dar se pare ca ii ies si inca 2 dintisori, drept pt care a adormit in niste plansete cum n-am auzit deloc pana acum, adica iar sperietura, ca nu stiam ce-l doare , pana mi-a picat fisa sa-l dau cu gel pe gingii! Asta e! invatam pe parcurs! grea meseria asta de mamica, dar tare frumoasa!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

ALina FELICITARI !!!!!!

Eu te astept cu vestile despre cum a fost la echograf cu baietii si citesc pe alt forum ca de fapt esti foaarte bine (mai bine nici nu se poate ) mai ales acum cand ai aflat ca vei avea o fetita si un baiat.
Cred ca esti foarte fericita, iti doresc sanatate si tie si bebeilor !!!!

Ar fi bine sa ne povestesti mai pe larg totusi cum a fost, ce ati simtit cand ati aflat o veste asa de buna.....

Te pup

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Madalina,am terminat de plantat,mai am doar rasadurile ceva mai tarziu,acum m-am apucat de curatenie generala si sper sa o termin pana vine bb.
Andicu,bine ca s-a facut bine printul,dar trebuie sa te obisnuiesti cu febra,caci tot o sa faca,mai ales cand o merge la gradi.Iti doresc sa ti se implineasca cat mai curand visul de a avea al doilea bebitz.
Astazi mergem la dr.sa vedem cum mai stam.
Pana atunci va pupic dulce!

35+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,va multumesc ca ati fost alaturi de mine.
Am venit ieri din spital,am fost internata la mine in oras.
A fost ingrozitor de dureros,in viata mea n-am avut asa durere.S-a curatat extrem de greu.Acum sunt pe antibiotic si am medical o saptamana.
Trebuie sa fac pauza cel putin 6 luni.Apoi,o vom lua de la capat.Poate de aceasta data va fi bine,daca va da Dumnezeu sa mai am norocul sa se prinda din nou.

Kitty: multumesc mult de tot pentru invitatie,e bine sa stiu ca am la cine apela in caz de nevoie.Multa,multa bafta azi la eco,sigur este bine,atata timp cat ai simptomele prezente(mai ales greata).

Va imbratisez cu drag si sa dea DD sa fim toate mamici,mai devreme sau mai tariu.

Nusy

Mergi la inceput

Nusy ma bucur ca esti bine sper sa te refaci cat mai repede !!!!

Oricand vii la Bucuresti eu te astept cu drag!!!!

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hello, lucky fivettes! :)

Eu imi propusesem sa vin aici doar dupa prima ecografie, intre timp va citeam insa. Ca sa sintetizez - desi am confirmarea ca, la randu-va, mai bagati ochisoru' pe la aspirante :) -, am facut FIV1+ICSI in Franta, punctie pe 18 martie, ET pe 21 martie cu doi embrioni transferati, BGCH1 la Z10 = 151, BHCG2 la Z13 = 516, iar azi, BHCG3, la Z20 = 3755.

Si am ajuns la fondul "problemei" - pana una-alta, caci sigur voi mai avea intrebari -, redau cu copy-paste de pe celalalt topic:

quote:
Eu am repetat bhcg azi, la Z20, am 3755, credeti ca e rost de gemenei? Ca a iesit un pic mai mic decat calculul meu initial [joia trecuta la Z13 fusese 516, deci azi ar fi trebuit sa bata spre 5000, teoretic; co-autorul s-a crizat, desigur:]. Eu sunt sigura ca e bine, la sage-femme mi-a confirmat ca e foarte bine (mi-au masurat si albumina si ...nu glicemia, altfel se cheama, cantitatea de zaharuri din urina - totul ok si aici), partea un pic stresanta e ca nu au vrut sub nici un pretext sa ma programeze la echo mai devreme de marti 22 aprilie, cand o sa am o luna de la transfer. Cica deocamadata nu e relevant si eu mor de ciuda cand stiu prea bine ca ceva-ceva tot se vede. Si da, mai ales CATE punctuletze sunt! Ca am apucat sa si zic aproape tuturor ca cel mai probabil vom avea gemeni si acum simt ca, daca nu o sa fie asa, e ca si cum as cere un cadou inapoi. Alina-Alexandra, felicitari si da-mi un paharutz de apa, ca vreau si eu dublu mixt (desi si doua fetitze mi-ar surade cu toti dintisorii:).

Va intreb pe voi, care aveti experienta, si la dublu si la simplu, ca in tenis: cum vi se pare valoarea mea de astazi? Stiu ca e buna, dar ma gandesc mai ales la evolutie... Credeti ca, totusi, am gemeni?

Mergi la inceput

Lucaluca,

Bun venit pe forumul "Gravidute prin Fiv" sper sa ramai pana la sfarsit de sarcina.
Eu am facut un calcul dupa cum stiu eu hcg se dubleaza din 2 in 2 zile deci mi-a iesit pentru Z20 8 mii si ceva si tu ai 5 mii si ceva.
Eu zic ca asta nu este chiar asa de relevant intre noi fie vorba eu inclin spre gemeni pentru ca totusi valoarea Hcg mi se pare mare.
Dar nu asta e important , si daca e unu numai sanatos sa fie si sa poti aduce sarcina pana la sfarsit.
Acum incepe o alta perioada de emotii si incercari ai sa vezi.

Te pup si sa ai grija de tine

Mergi la inceput

nu sunt normala ....

mi-a iesit 4 mii si ceva eu zic ca e bine si sunt gemeni

Mergi la inceput