Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca nu ma pricep sa iti dau un sfat dar te si te si sa stii ca iti tin pumnii sa fie bine si sa ai doi bebelasi sanatosi !!!

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Madalina,
mersi mult pt informatiile legate de pompele de san.
Sper ca bebelusul meu sa fie intr-adevar o pompita f f buna.
Mie mi se pare tare voinicel (si pana la 28 sapt am pus 9-9,5 kg). Daca stau intinsa in pat sa citesc cu cartea sprijinita de burtic,
efectiv atat de tare loveste ca imi ridica cartea (relativ voluminoasa) in sus prin plapuma :)
Ciarli, mersi mult pt sustinere si optimism,
adevarul e ca m-am amuzat foarte de ideea
depresiilor pre si post-natale la barbati.
Anca Doamne Ajuta sa fie bine bebelusii!
(1, 2 oricati).
Aurel_cris, Pussi si pe toate gravidutele si mamicile va pup cu drag, multa sanatate,

Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, scuze ca intervin in subiectul vostru fara sa am norocul de a fi reusit... Voiam insa sa va rog sa ne ajutati.
A fost deschis de cateva zile un nou subiect
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117821&whichpage=5
in care se discuta o petitie catre ministrul sanatatii (si nu numai) pentru a introduce si in Romania legea cu n FIV-uri gratuite (sau macar o parte compensate)...
Va pupic si sarcina usoara in continuare!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Salutare,dragele mele,mi-am facut curaj sa intru la voi.Sper sa fie totul bine si sa raman aici pana la nastere si mai departe.

Am o rugaminte,spuneti-mi si mie cum se calculeaza varsta sarcinii.De la ultima menstruatie? Din ziua punctiei la care adaug 2 sapt. sau din ziua ET la care adaug 2 sapt.?

Va pe toate si sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Nusy mamica draga
FELICITARI si bine ai venit!!!
Bineinteles ca vei ramane aici cu bine
pana se va naste bebelusul tau!
Presupun ca in cazul nostru (al celor cu FIV)
nu se calculeaza DN in fc de ultimul ciclu
ci in fc de momentul punctiei, zi in care de fapt are loc si fecundarea, in fond atunci se apare noua viata.
Ma bucur mult pt reusita ta, ai grija de tine si bebic!
Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Scumpele mele,
va rog sa ma iertati ca nu am intrat de mult timp ...nu v-am uitat dar am avut niste probleme de sanatate si nu am gasit timp sa mai deschid computerul. Pot sa va zic ca mamica ca nu este un dar mai pretios decat copii ,mai ales daca lupti din greu ca sa-i ai asa cum am facut si facem noi,fivoasele.Am sa va trimit niste pozici care le-am facut cu telefonul ca celelalte nu le-am descarcat.Mihaita e mai slabutz pentru ca el a avut ceva probleme dar acum recupereaza.Am sa citesc cand voi avea timp pentru ca unuladoarme,celalalt se trezeste si tot asa....dar e minunat sa ai copii.
Va pup si am sa incerc sa intru sa va mai scriu
pupici

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Nusy, se ia in calcul data ET la care se adauga 2 saptamani. Pentru mine a fost greu sa pricep asta mai ales ca mi se parea ca la fiecare eco se mai adauga o saptamana in plus fata de ce socoteam eu. Totusi doctorii asa stabilesc varsta sarcinii. Iti doresc multa batfa si ma bucur mult pentru cei trei bebelusi din burtikul tau.
Ginger, sanatate baieteilor!
Eu nu prea am noutati, suntem in grafic. Pe 10 aprilie e urmatoarea eco iar saptamana asta astept rezultatul de la TT.
Ginger, cate kg ai luat in timpul sarcinii? Incep sa ma ingrijorez ca eu de la 56 kg am ajuns la 63-64 in saptamana 15 iar burtica de vreo doua saptamani parca creste zilnic. Deja incap cu mare dificultate in hainele largi de dinainte. Urmeaza o tura de shoping la magazinele de specialitate...

Va pup pe toate

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Am luat doar 9 kg pentru ca nu prea aveam pofta de mancare.Am inceput cu 53 de kg si la 35 saptamani aveam 64.Acum am 55 de kg...si am o pofta de mancare de parca as fi acum gravi...

Mamica de gemenasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Ginger, e normal sa recuperezi acum, mai ales ca si bebelusii trebuie sa manance.
Burtica mea creste pe zi ce trece. Inca astept rezultatul de la TT.

Va pup pe toate si va astept cu noutati.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nusy, FELICITARI !!!! ma bucur ca ai reusit! am tot citit despre tine si stiu cat te-ai chinuit si tu! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Ginger, sanatate si pupici gemenilor si mamicii! cat despre pofta de mancare, papa bine , ca ai baietii nevoie de laptic!
Alina_alexandra, sa dea DD sa ai rezultate super la TT! Ancaoradea, iti tin pumnii sa fie bine cu amandoi bebeii! sanatate multa si mai da-ne vesti!

Va pe toate si sa stiti ca va urmaresc, asa ca scrieti despre voi, intrebati, ca unde pot, va ajut, nu v-am parasit!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput