Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Diana chiar daca vei fi singura sunt 100% convinsa ca vei fi o super mamica
Denisa nu stiu ce sa-ti zic despre albumina sunt sigura ca vei trece cu bine peste, acum esti in cap de listuta,ce repede trece timpul...si las-o mai moale cu munca si gradinaritulmamica si baietii.
Fetelor care tocmai ati aflat ce aveti in burtica felicitari sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica te intelegem perfect, stai cu fetita ta cat poti de mult ca noi te asteptam.
mada intru si eu la mamici
diana sa-ti dea DD putere sa-ti cresti copilul si sa te poti bucfura de el.
ella felicitari pt. putulica
alina e bine si doi baieti
denisa trateaza ce-i de tratat, de albumina nu stiu... si felicitari lui BB de 1700 gr

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADALINA merci mult pt urari,o idee excelenta cu subiectul mamici prin FIV.
ANDICU merci,da am avut noroc caci la ce imi spusese ei ca ia 3 zile am zis asta mi-a fost.Oricum sincer ma impresionat cum a decurs totul,cum am timp va spun.Am vazut ca mai trecut la mamicute merci,deasemenea trebuie trecuta si IOANACARMEN caci a nascut inaintea mea
mamica si cavalerul
DIANA merci,imi pare sincer rau ca ti se intampla asa lucruri,nu vei fi niciodata singura bebele tau va fi mereu cu tine,va fi greu dar iti spun merita efortul.Ma uit la fetita si nu-mi vine sa cred ca o am in brate,asa va fi si la tine iar tatal bebeusului nu va mai conta cu nimic.
DENISA iti doresc multa sanatate
ELLA felicitari pt baietel
PUSSI merci,ma gandeam cand citeam mesajul tau,ce greu trebuie sa fie si la tine cu 2 ingerasi dar merita pe deplin cand ii ti in brate te topesti.
CELLU merci,tu ne-ai cam parasit,ce mai faci??Vezi ca avem un nou subiect mamici prin FIV
la toate gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna fetelor dragi
si multumesc mult pentru incurajari si suport.
Chiar imi prind bine.

Le-as intreba pe proaspetele mamici
(sper ca ne mai citesc inca si pe noi - gravidutele)
cum s-au descurcat cu alaptatul dupa nastere.
Acesta e un lucru care ma cam streseaza.
Ce fel de pompa de sani sa-mi cumpar?
Electrica sau manuala?
Ne pot da sfaturi in privinta unui alaptat de succes?

Multa sanatate in continuare la mamici si puiuti!
Diana, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

In legatura cu albumina, din pacate apare in urina cand exista o infectie urinara, cel mai probabil a ajuns pana la rinichi, care nu mai pot filtra proteinele. Denisa, parerea mea e sa faci o urocultura si tratament conform antibiogramei.

6
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Diana eu am 3 pompe de san una electrica de la PrimiiPasi si doua manualeee de la Chicco si Avent, nu am folosit nici una, pt mine cea mai buna pompa a fost "pompa Sorichet" cum ii zice sotul meu Sofiei,am avut un canal infundat la unul din sani si dupa un masaj dureros am pus Sorichetul sa suga si a avut efect.Poate celelalte fete au folosit cu succes pompa si iti vor da sfaturi mai bune.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Salutare mamici si burtici!

Spun si eu bun venit noilor burticute

Oricum, mi se pare ca eu st cu burtik cea mai mik pe aici sau nu?

Intreba cineva de Boo - este bine si suntem impreuna la mamici de septembrie-octombrie

pe toate si ne mai auzim!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc mult Anca,mi-a gasit infectie urinara si mi-a dat amoxicilina,mai linistit ma gandeam ca e vorba iar de preclamsie cum a fost la Cristian.
Multumesc la toate fetele care au fost alaturi de mine!
Pupici dulci!

31+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor va pupam si noi in graba ca de obicei,

La multi ani de 8 Martie!!!!

Diana, eu cred ca taticul trece printr-o perioada nasoala. Sa stii ca si barbatii au depresii inainte si dupa nastere!!! Cool, nu??

Si eu am avut multe discutii nasoale cu sotul meu si inca mai am, ce-i drept mai rar. Insa sa stii ca s-a implicat si m-a ajutat enorm, si inca se trezeste noaptea atunci cand eu am plumb in cap si in picioare si efectiv nu mai fac fata. Se streseaza doar cand plang tare de colici, nu are rabdarea si forta mea de a trece peste. Si atunci mi le aduce in pat si adorm pe burta mea. Curaj, eu zic ca o sa fie bine si o sa cresteti impreuna bebelusul!!! Eu iti sunt aproape, ca si restul fetelor.

Denisa, despre alaptat, vazand si facand. Nu are sens sa-ti faci acum planuri, caci iti spun din propria experienta ca nu e asa cum ai vrea sa fie!!!

Felicitari noilor mamici si burtici!!!

VA pupam pe toate,

Ciarli, Maia si Leia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Azi la 6 sapt si jumatate, la echo ma asteptam sa vad doua inimioare. Dar am vazut doar una, si un sac embrionar gol.Dr meu era f calm si mi-a spus sa revin peste o sapt. Sacul embrioar a crescut de data trecuta, dar nu se vede embrionul. E posibil sa mai fie sperante?

6
mamica de

Mergi la inceput