Gravidute prin FIV (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI!!!

Xrysya, felicitari pt baietei! sa fiti sanatosi, asta conteaza cel mai mult!
Ancaoradea, bine-ai venit si felicitari pt gemeni! daca vrei, da-ne si noua datele tale, UM/data IA si DPN ca sa te trec si pe tine pe listuta.

pe toata lumea!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI ! Aurel_Cris, am avut emotii pt tine. Bine ca sunteti bine amandoua. Doamne ajuta!

Ancaoradea, e greu de crezut ca vei trece fara varsaturi, cel putin mie asa mi s-a explicat si am intrat si la capitolul gemeni, tripleti si fetele mi-au spus ca asta e. Eu zic sa iei oscillococcinum pt raceala. Este produs homeopat, nu are nici un efect advers asupra bb-ilor in schimb e foarte bun in raceala. Nu sta asa cu temperatura pt ca e periculoasa pentru cei mici. Mai bine mergi pe mana doctorilor. Vestea buna referitor la greturi, e ca pe la 12 sapt te lasa. Intreaba doctorul daca poti sa faci vitamina B6. Ajuta mult la linistirea greturilor.

Fetelor, eu am fost la eco joi si mi s-a spus ca voi avea 2 baietei. Inca mai sper sa fie un baietel si o fetita dar si 2 baieti e bine. E important sa fie sanatosi. Luni merg sa fac TT.

Va pup pe toate. Puneti va rog poze cu bebelasii si proaspetele mamici.

Alina

PS. De Boo mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetele mele dragi,imi cer mii de scuze ca nu am dat nici un semn de viata pana astazi dar totul sa petrecut asa repede,am venit acasa joi seara dar bulinuta mea nu prea ii da pace mamicutei ei.De cand am nascut am dormit doar 2 ore pe noapte,ziua nu prea am dormit si sunt terminata.Deasemenea ma lupt cu furia laptelui,ma dor sanii de mor,nu ma asteptam sa fie chiar asa de aiurea treaba asta.Bianca a venit pe lume marti 4 martie la 7,49 dupa un travaliu de 5 ore si 4 minute, am nascut natural,sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca eu optasem pt epidurala.Sper ca zilele acestea sa intru sa va povestesc totul amanuntit despre cum a decurs nasterea.Bianca a avut 51 cm,agapar 10 dupa 10 minute si 2,960 kg.Va multumesc din suflet pt majorete si gandurile bune,va multumesc ca v-ati gandit la noi.
La multi ani tuturor pt ziua de ieri,imi cer iarasi scuze ca o fac cu o zi intarziere.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris felicitari inca o data pt mica printesa Biencuta sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea toate viata.
Pussi multumesc pt sfat,cred ca bubulina a avut o zi mai proasta atunci,acum imi mananca ziua la 3 ore iar noaptea nu se trezeste deloc pt mancare,de obicei adoarme pe la 22-22.30 si se mai trezeste pe la 7.30-8 si-a format singura ritmul asta,si ii multumesc lui Dumnezeu se pare ca si colicii ne ocolesc.
As vrea sa propun ceva mamicilor noi si "vechi" ce ar fi daca am deschide un subiect la scutece "Mamici prin FIV", gravidutele de aici au alte probleme ,iar noi sa intram la ele doar pt a le da sfaturi.
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Cris, inca o data felicitari ! ma bucur ca s-a terminat cu bine,si, mai ales, ca ai nascut natural usor! tie si printesei!
Madalina, eu sunt total de acord! si mie mi-ar placea sa avem topic si la "Scutece", am fi mai in elementul nostru, proaspetele si mai experimentatele mamici!

La 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor am deschis un subiect nou la scuteceMamici prin FIVva astept pe toate mamicile si nu numai

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor vin si eu la raport :am fost joi la eco si se pare ca vom avea un baietel...e totul ok...
Felicitari proaspetelot mamici ! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa umple viata de bucurii !
Se pare ca anul trecut a fost anul fetitelor iar acum este anul baieteilor.....

Ella 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Aurel_cris FELICITARI mamica draga!!!
Multa sanatate si putere tie si micutei!
Fetelor, imi sunteti dragi si va pup pe toate

Imi cer scuze ca intru f rar pe forum,
dar nu am prea fost in cea mai buna dispozitie.
Fizic eu si bebe suntem Ok, insa altfel ne este relativ greu.
Mi se intampla lucruri pe care nici nu mi le-am putut imagina vreodata.
Dupa o extrauterina, un prim Fiv nereusit
si acest al 2-lea Fiv reusit, tata lui bebe
care m-a asistat in ultimii ani la toata povestea asta
acum sustine ca nu vine sa ma ajute la nastere
si sa-si recunoasca copilul ca cica n-ar fi al lui ...
E aberant, e anormal, dar cel putin pot spune
ca acum mi-am recapatat linistea
si ca ma voi bucura oricum de bebita care va fi doar al meu.
Nu intentionez absolut deloc sa ma complic si sa demonstrez
evidenta sau contrariul unui om care se dovedeste a fi...
E mai bine ca pe certificatul de nastere
in dreptul numelui tatalui sa fie o linie si atat.
V-am spus astea ca sa va bucurati si sa va apreciati sotii
care va sunt alaturi voua si bebelusilor.

Numai bine, bebelusi sanatosi si bucurii va doresc!
Va pupup,
Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ce fac gravidutele si mamicile? Noi suntem binisor,am fost ladr. avem 1700g si ceva problemute mici.O infectie urinara,o secretie vaginala si albumina in urina.Stie cineva cum sa scapi e albumina din urina?Ca restul o dreg cu pastilute.Noi mai avem inca putin de sapat in gradina si pe urma ne apucam de plantat,daca mai putem...Peste 2 sapt ne ducem la control.Va pupic dulce!

31 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Ella, felicitari pt baietel! sa fie sanatos si mamica lui la fel!
Denisa, sanatate multa! imi pare rau ca nu e totul ok cu tine, dar sunt sigura ca o sa te faci bine! cu albumina, nu stiu ce sa-ti spun!
Diana, imi pare tare rau pt situatia ta! iti doresc putere si santate si sa treci cu bine peste acest obstacol! bebele tau va creste f bine cu mamica lui care l-a asteptat atat! si de f multe ori sunt tati adoptivi de mii de ori mai buni decat tatal natural, asa ca nu-ti pierde speranta ca vei fi fericita cu puiul tau, alaturi de om care sa te iubeasca si sa te aprecieze!

Madalina, eu ma prezint imediat!

tuturor~!

La 8 luni

Mergi la inceput