Nou stil de viatza (187)
Nou stil de viatza - 171, 184, 185, 186
daca vreti sa ne cunoasteti: Albumul "stilatelor"
www.esnips.com" target="_blank">Filmulete cu exercitii fizice, Diete pentru fiecare
Sign in>e-mail: noustildeviata@yahoo.com si parola: slabitifrumos
Va place subiectul? Votati-l!
Intrebari pentru noile venite:
1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
4. Ce intelegeti prin "a manca sanatos"?
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi?
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
Podiumul:
1. Gusta - 8 kg
2. L_carmen - 6 kg
3. Puskin, Criscosty - 4.4 kg, Mamicadulce - 4.3 kg
Concursul martisorului; (12 februarie - 12 martie)
echipa 1
1.Gusta(62.5 kg)
2.Mephala(58.6 kg)
3.Criscosty(89 kg)
4.Puskin(68 kg)
echipa 2
5.Liris(71 kg)
6.Ruxij(80 kg)
7.Vikinga(76.5 kg)
8.Tamara(70.3 kg)
echipa 3
9.Mamicadulce(76.5 kg)
10.Eftimie(90 kg)
11.Zuzilici
12.Sigrid(83 kg)
echipa 4
13.Rolo(87 kg)
14.Hopes(64 kg)
15.Tlaura(57.3 kg)
16.Alicia(69.2 kg)
echipa 5
17.An-k(73.8 kg)
18.Anky(60.2 kg)
19.Doroty(75 kg)
20.Tzuni(70.6 kg)
21.L_carmen(62.2 kg)
Clasamentul actualizat: marti, 4 martie 2008:
---zi de raport: marti---
Categoria "fulg" : 50 - 60 kg
Carmen----- 1,64 m : 59 kg___59 kg, 58.3 kg ............. 53 kg
Ioana------1,70 m : 54.5 kg___56.5 kg ........................54 kg
Tlaura------1,64 m : 57 kg____56.8 kg, 56.4 kg ............... 54 kg
Anky--------1,68 m : 58 kg___58.4 kg, 58.3 kg ...................56 kg
Gusta ------- 1,64 m : 68.0 kg___60 kg ................... 55 kg
Categoria "usoara" : 61 - 70 kg
Delidana ---- 1,72 m : 68 kg___68 kg, 67 kg ......................66 kg
Madelaine --- 1,60 m : 69.4 kg___67.7 kg ..........60 kg
Roxana ------ 1,73 m : 58.0 kg___61.7 kg .................. 57 kg
Puskin ------ 1,65 m : 71.4 kg___67 kg .................. 65 kg
Hopes-----------1,63 m: 65.3 kg___64 kg .................. 60 kg
Alicia------1,71 m :71 kg___68.6 kg ........................66 kg
Tumpi ------ 1,57 m : 63.4 kg___64 kg, 63.4 kg .................. 56 kg
Tamara-----1,76 m :71 kg___69.5 kg, 69 kg .........................65 kg
Liris--------1,74 m : 72 kg___70 kg, 69.5 kg .....................66 kg
Yubi---------1,58 m : 63.5 kg___62.3 kg, 62.8 kg ..................58 kg
oLo --------- 1,74 m : 66.5 kg___66.2 kg, 65.8 kg .............. 64 kg
Categoria "medie" : 71 - 80 kg
Mamicadulce - 1,77 m : 79.0 kg___74.7 kg ......... 67 kg
Doroty ------ 1,77 m : 76.0 kg___75.5 kg, 75 kg .............. 69 kg
Gety--------1,60 m :77 kg___74.1 kg ....................69 kg
Vikinga----1,74 m :76 kg___74.8 kg, 74 kg .....................68 kg
Ruxij -------1,65 m : 83 kg___79 kg .........................65 kg
Hcclara-------1,74 m :72.9 kg___71.4 kg, 73.2 kg .............65 kg
Koko --------1,69 m : 74 kg___74 kg ............................67 kg
Categoria "grea" : 81 - 100 kg
Zuzilici ------- 1,60 m : 90.2 kg___90.8 kg ........70 kg
Cornelia ------- 1,74 m : 88.0 kg___87 kg ............70 kg
Sigrid ------ 1,68 m : 87.5 kg___83 kg ...............70 kg
Criscosty ----1,62 m : 91.4 kg___87 kg .............70 kg
Rolo ---------1,75 m : 90 kg___87 kg, 85.5 kg..............60 kg
Eftimie -----1,70 m : 91 kg___91 kg ....................85 kg
An-k ---------1,65 m : 97 kg___93.8 kg ................70 kg
Mentinere:
DianaR --------- 1,67 m : 54.1 kg : (58 kg - 54.1 kg)
L_carmen-------- 1,64 m : 60 kg (66 kg - 60 kg)
Anda------------ 1,70 m : 56.6 kg (59 kg - 56.6 kg)
Violeta----------1,65 m : 60.5 kg (66.5 kg - 60.5 kg)
Carolinah-------- 1,67 m: 57 kg (59 kg - 57 kg)
Lidia------------- 1,74 m : 63.5 kg (66.5 kg - 63.5 kg)
Mimi dumy -------- 1,70 m : 62 kg (74.5 kg - 62 kg)
Au slabit in 2007:
1. Violeta - 20.8 kg
2. Mercedes - 19.5 kg
3. Carmen - 16 kg
4. Mimi dumy - 12.5 kg
5. Puskin - 11.3 kg
6. Ina - 11 kg
7. Dordia - 10.3 kg
8. DianaR - 9.5 kg
9. Mamicadulce - 7 kg
Au luat o pauza:
Tzuni----- 1,78 m : 68.0 kg___70.1 kg ...................... 60 kg
Mik-------1,58 m : 52.8 kg___ 52.3 kg .....................51 kg
Crystina ---- 1,60 m : 69.0 kg___ 66.9 kg .................55 kg
Mercedes ---- 1,65 m : 88.0 kg___ 68.5 kg............... 65 kg
Nastad ------ 1,54 m : 63.0 kg___63.0 kg ............... 55 kg
Olgutza ------- 1,76 m :79 kg___78.1 kg ....................70 kg
Arleena ------1,70 m : 70.1 kg___67.1 kg.....................62 kg
Cori --------1,61 m : 52.5 kg___52.5 kg.....................50 kg
Anacezara ----1,68 m : 84 kg___83 kg ......................73 kg
Bfly ---------1,55 m : 73.0 kg___69 kg .......................60 kg
Prietenele noastre dragi:
Khristin, Ina, Dordia, Diana Mirela, Sabina cu si Alina71 (1,68m-52kg)
Isi aniverseaza ziua de nastere: Yubi - 4 martie, L_Carmen - 5 martie, Puskin, Cori - 7 martie
Zile de nastere:
Ioana ---------------------- 17 ianuarie, cu Delia (28 august)
Ruxij ---------------------- 17 ianuarie, cu Matthew (17 februarie)
oLo (Mihaela) -------------- 19 ianuarie, cu Emma (12 ianuarie) si Anais (27 mai)
Andre_ea ------------------ 22 ianuarie, cu Tudor (10 august)
Anky ---------------------- 11 februarie cu Bianca (2 februarie) si Cris (12 mai)
Sigrid (Dana) -------------- 26 februarie, cu Adela (4 decembrie)
Liris (Simona) --------------27 februarie, cu Robert Alexander (30 septembrie)
Bfly (Roxana) ------------- 28 februarie, cu Andrei Sebastian (11 septembrie)
L_carmen ----------------- 5 martie, cu Alexandru Mihail (15 august)
Puskin (Ruxandra) -------- 7 martie
Cori------------------------ 7 martie, cu Mara ( ) si Eva ( )
Crystina ------------------- 1 aprilie, cu Lilly (27 octombrie)
Madelaine ------------------- 1 aprilie, cu Roland (18 noiembrie)
Eftimie -------------------- 20 mai, cu Eduard Costin (28 februarie)
Tzuni (Mihaela) ------------ 24 mai, cu Maria Sara (20 iulie) si pisica Lola (6 februarie)
Gety (Georgeta) ------------ 28 mai, cu Maria Diana (9 octombrie)
Mercedes ------------------- 12 iunie cu Bianca(3 iunie) si Cristian(3 august)
Gusta (Marilena) --------- 15 iunie cu Mara Augusta (31 mai)
DianaR -------------------- 18 iunie, cu Vladut (16 mai) si Timeea (18 mai)
Koko --------------------- 19 iunie, cu Ilinca Alexandra (27 iulie) si Elena Stefania (24 mai)
Mephala (Carmen) ------- 6 iulie, cu Iustin (5 iunie) si Teodor (6 septembrie)
Mamidestefan -------------6 iulie cu Stefan(21 august)
Mik (Mihaela) -------------- 12 iulie, cu Guilhem (25 martie), Virgile (24 iunie) si Marcy (19 decembrie)
Hcclara (Claudia) ---------- 13 iulie cu Luca (21 februarie) si Marc (12 septembrie)
Khristin ----------------- 14 iulie cu Yasmine (3 decembrie)
Mamicadulce (Anca) ---- 24 iulie, cu Leon Marc Stephan(1 decembrie)
Sabina ------------------- 3 august, cu Sofia (11 septembrie) si Gheorghe (6 septembrie)
Zuzilici (Ana Maria) ------ 8 august, cu Isabella (21 aprilie)
Hopes (Gabriela) -------- 12 august, cu Eduard Gabriel (30 noiembrie)
Violeta ------------------ 23 august
Criscosty --------------- 26 august, cu Dany (30 ianuarie)
Nastad (Doina) ---------- 29 august, cu Oana Mihaela (3 aprilie) si Doru (23 iunie)
Roxana ------------------ 14 septembrie, cu Serban (22 iunie)
Doroty ------------------- 22 septembrie, cu Sabin (23 ianuarie)
Alina71------------------5 octombrie, cu Melisa (6 iulie) si Deniz (19 decembrie)
Anda ------------------ 28 septembrie, cu Carina (22 octombrie)
Dordia (Diana Nicoleta) ----- 15 octombrie, cu Stefan (14 noiembrie)
An_k --------------------- 19 octombrie, cu Bianca (14 martie) si Anthony Gabriel (8 ianuarie)
Olgutza (Roxana) ---------- 21 octombrie, cu Alexandra Marina (27 octombrie)
Tumpi (Ioana) ------------- 24 octombrie
Vikinga -------------------25 octombrie cu Aldo (15 noiembrie) si Nadja (30 martie)
Rolo (Raluca) ------------------ 7 noiembrie cu Ileana (15 aprilie )
Tlaura--------------------- 18 noiembrie, cu Andrei
Delidana (Delia Nicoleta) -- 19 noiembrie
Arleena -------------------- 1 decembrie
Cornelia ------------------ 28 decembrie, cu Eduard (21 iunie) si Eric (13 iulie)
Raspunsuri
ruxij spune:
Laura, nu suna prea bine, de ce nu mergi la un doctor maine? Copilul nu merge la gradinita? Ai grija de tine si acu' dc nu te simti bine, lasa regimul.
Gusta, Doamne Ajuta, ma gandesc la voi si va tin pumnii. Abia astept sa intri sa scrii ca e bine Mara!
Criscosty, aici pt. vara sunt programe in care il poti inscrie pe copil, dar intotdeauna e o problema oricum. Trebuie sa fiu atenta sa nu raman pe dinafara la vara. Eu un stress. In Romania nu au programe de vara cei care au programe de afterschool? Ar trebui sa aiba. Si noi n-ar fi trebuit sa avem probleme acum,dar astia au organizat listele pe sestache. Oricum e un program f. nasol asta pe care l-am pierdut acum, nu fac nimic, decat tin copiii intr-o sala de sport toata ziulica.
Eu am rezolvat cu Bogdanel, il primesc cei de la fosta gradinita saptamana viitoare, dar numai de la 8.30 la 3pm cat sta educatoarea, dupa ora 3 vin niste alte tipe (asistente?) si cica sapt. viitoare nu au prea multe fete dupa ora 3, sunt studente si pleaca si ele in vacanta . Tot e bine, o sa plecam mai devreme de la servici, dar ne descurcam noi. Ma va costa 125$. Slava Domnului ca am rezolvat!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor.
Mephala si multumim pentru noul capitol. . Dar macar o ameliorare la Teo ai vazut?
Delidana ce zici iau si eu macar o zambila de la Anda pentru mobilizarea mea? Dar tu, dai ceva?
Anda eu inca mai astept pozele din weekend. Meeting placut.
Dordia las' sa fi tu sanatoasa ca tanara esti asa ca nu se stie niciodata. BB2 vrea sa ne scrie si el mai, de aceea e asa de activ cand te-asezi tu la PC sa ne scrii.
TLaura sincer mie imi suna a cadere de calciu, ceea ce descrii tu. Ziceai ceva de niste analize, te-ai apucat de ele? Ai grija de tine.
Ruxyj m-ai facut sa rad cu oala "minuine" dar eu zic ca si Mephala bine ca n-a fost mai rau. Succes in gasirea unei solutii pentru baiat saptamana viitore.
Olo si tu vad ca numai la raport ne scrii. Esti asa busy la servici?
Ioana servici usor si mobilizeaza-te sa devi .
MamicaDulce bafta si tie azi.
Tumpi, Vikinga, Claudia am auzit c-aveti o adevarata orgie a naturii pe-acolo. Am vazut aseara la stiri filmarea unui avion care n-a putut sa aterizeze pe pista din cauza vantului. Trebuie sa recunosc ca pilotul a dat dovada de curaj si experienta. Voi cum supravietuiti vantului?
revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ruxij spune:
Sa-i mai zic lu' Laura de oala buclucasa. Pai e folosita de tipe care pleaca la job, pregatesc de seara ingredientele pt. mancare si dimineata doar le pun in oala, ii dau drumul si pleaca pt X ore, iar la venirea acasa cina e deja gata. Da' mie nu mi-a mers :))
hcclara spune:
Salutare!
Marilena, tare rau imi pare de voi, cred ca esti cu nervii la pamant, si eu as fi la fel! ne rugam la DD sa o faca bine pe Marutza cat mai repede!
Zuzi, la mine nu e vant acum, a fost sambata, acum e numai ploaie si frig, iar maine vine zapada si va fi si mai frig! pe la vikinga e mai nasol cu vantul ca ea e la malul marii!!!
Anky, ma bucur ca ati trecut cu bine operatia, refacere usoara!
Claudia
Laura ingrijeste-te si pe tine, multa sanatate!
saryta spune:
Salutare ... ma primiti si pe mine alaturi de voi?
Am 1,67 si 57-58 kg(oscilez) si vreau sfaturi pt a da vreo 2 cm de pe solduri ... ce exercitii sa fac?
Eu sar coarda f mult, dar tot nu vad rezultate.
De mancat eu incerc sa mananc cat mai sanatos si dupa 6 nu mai mananc decat un mar sau o portocala. As vrea sa mai slabesc vreo 2 kg, dar ma gandesc ca voi fi prea slaba si apoi tre sa-mi cumpar alte haine .
Acu citesc si eu cap trecut si revin mai tarziu.
Va .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
vikinga spune:
Zuzilici aterizarea avionului cu peripetii cred ca a fost cosmar pt pasageri! O furtuna ciudata pt ca puterea vintului nu e continua, bate el bate si deodata vine o rafala de te ia pe sus. Asa s-a intimplat in cazul acelui avion, cind sa puna rotile pe pista a venit o rafala extrem de puternica. Si era un Boeing din ala baban. Super pilot! Cele mai multe accidente se intimpla la aterizare si de data asta se putea numara printre ele. Nu am inteles ce firma de zbor era, nota zece!Am vazut pozele din ziare de pe faleza marii de aici, ca noi am stat ascunsi in casa, mama era sa lesine cind a vazut pina unde a ajuns apa si ce valuri uriase erau. Am fost si eu acum vreo 2 ani sa vad o furtuna exact pe partea de vest a insulei de unde daca stau pe virfuri "vad" UK. Eu si niste turisti la fel de neintregi la minte ca mine. Horror! Trebuia sa ma tin de stilpi sa nu ma ia vintul, la prorpiu vorbind. Se incalca legile gravitatiei, pt ca pur si simplu stai intr-un unghi de 35-45° fata de pamint in pozita de pasaroi inainte de zbor. A da si valurile uriase la M Nordului care e bosumflata ea de fel..brrrr. Mi-am revenit pe urma cu un vin fiert.Gusta sanatate Marei! Tu stai intr-un orasel mai mic? De ex aici la mine cind o gravida ori un copil au ceva ce dapaseste competenta lor, ii trimit imediat cu elicopterul in Hamburg, flensburg, kiel. Dar nu numai cazuri extreme de accidente grave, ci cind e vorba de investigatii mai amanuntite. Cind e de competenta unui spital de copii.Ruxij de coma puiul tau fript:) Ai slabit sapt asta, cum ti-a mers? Eu daca fac un regim in care am voie sa pap de toate dar putin nu tine, pt ca nu am bun simtz. Recunosc, fur de nu am aer:)) Cind am inceput cura prin noi-dec, eram asa suparata pe mine aveam vreo 83-84kg si slabeam 3 zile ca sa ma ingras in a patra. Ei m-am suparat atit de tare incit am zis ca eu acasa nu mai maninc nimic! Nimic nimic nimic! Doua sapt am mincat de doua ori pe zi la restaurantul unor prieteni care mi-au facut exact mincaruri de dieta. Legumele fierte in abur, salatele fara strop de ulei, carnea si pestele cel mai slab la grill, fara pic de grasime. Dimineata mincam in drum spre sala in masina o banana si un mar. Asta a fost startul meu, si mi-a prins f bine. Dupa craciun cind am deviat un pic am mai facut cura la acel resto pt o sapt. Si nimic acasa. Ok, clar am fost absolut insuportabila, imi ieseau pe ochi flacari:)))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
tumpi spune:
Marilena, sunt fara cuvinte.Stau si ma gandesc ce oameni sunt dr astia?Copilul de atatea ore cu febre, semne clare ca are o infectie, si nu fac nimic.Multa sanatate Marei si tie multa putere.
Zuzilici, asa cum zicea Claudia, sambata a fost nasol de tot cu vantul, acum a inceput sa ninga,deja fac cu nervii cu vremea asta.Acum 2 ani a mai nins in martie.
Eu m-am trezit acum o ora, am zis ca stau putin in pat si am dormit vreo 3 ore juma.
Acum ma duc sa fac de mancare si sa calc.
Revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ruxij spune:
Vikinga, nu slabii ca m-am indopat in weekend, am stagnat (slabisem putin inainte de weekend, da' am facut praf tot in weekend). De aia am trecut iar la South Beach din nou, si eu sunt tot ca tine, dc. ma apuc sa mananc si din aia si din aia pana la urma tot depasesc masura,dupa cum s-a vazut. Dar ma duce cam scump si pe mine, ca si eu folosesc f. mult restaurantele, acasa sunt cartofi, orez, alea alea of:( Sper sa rezist, dar nu rezist eu mai mult de 2-3 saptamani. Da' ar fi bine si asa decat deloc.
gusta spune:
Nu e bine deloc are stare de somnolenta si tot asa.Mai am o sansa pe la 6 sa sun la o urgenta dar numai sper nimic ca medicul care a vazut-o azi a zis ca nu e urgenta .Nici nu va mai zic ca plang ca copilul are un ritm sacadat la respiratie si tot asa.Of daca as muri odata sa numai vad atata incompetenta.
Marilena si Mara Augusta