Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Continuare de la Capitolul 62
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
Raspunsuri
gabitzam spune:
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel???(ultima postare 01/05/07)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti ???(ultima postare 27/05/07)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 04/01/07)
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 14/08/07)
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/05/07)
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 08/06/07)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/07/07)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 01/03/07)
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania - ???(ultima postare 17/03/07)
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia ???(ultima postare 11/06/07)
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/03/07)
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia ???(ultima postare 14/08/07)
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 31/08/07)
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert ???(ultima postare 20/07/07)
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 04/06/07)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia ???(ultima postare 22/05/07)
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore ???(ultima postare 29/05/07)
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 19/06/07)
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
ChrisDun spune:
Repejor, ca in 5' plec acasa
Tdi, am citit despre stomatita si nu pare a fi asta - copchila are doar cateva afte razlete pe amigdale (pe care eu, sincer, nu am reusit sa le identific). Dar doctorita rezidenta de la GA - suuuper draguta si atenta, are o maaare bila alba de la mine - mi-a diagnosticat-o cu herpangina. Si socrela zice ca sotzer facea des herpangina cand era mic .
Am uitat sa va povestesc cum m-am simtit aseara musafir in casa mea : cand am ajuns cu fata acasa de la spital, ma bag repede in dus, cu Carina langa mine, urmand ca apoi s-o dusez si pe ea, s-o culc si sa ma uit si eu la un film pe PC. Dar surpriza ! s-a infiintat taica-miu, care n-avea stare acasa la el, stiind ca e fata bolnava. Si nu s-a mai dat dus, ci a decretat ca doarme pe canapea - fix in sufra, unde e PC-ul Drept pentru care am butonat telecomanda pana am gasit Restauration - si mi-a placut foarte mult.
Pe fata am "pazit-o" de taica-miu: el o invelea, eu ma duceam sa o dezvelesc - ca asa imi spusese doctorita de la GA (daca are febra mare, nu trebuie imbracata gros !)...
Gata pauza, va doresc o seara placuta !
Va multumesc pentru urarile de insanatosire.
patriciaRO spune:
Andutzy, frumoasa rau sedinta foto. MI-a placut mult si poza cu tine cand radeai si cu puiul... Frumoasa foc poza!
Eu azi toata ziulica am spalat bucataria si am impachetat vase. Am spalat toate dulapurile cu Domestos si acuma numai asta am in nari, de nu mai respir deloc aer curat. Asta este! Mai avem nitel si gata, abia astept casuta noua.
Gabitza, felicitari pentru miscator/miscatoare... Fetita iti doresti, asa-i?
Beatrice, mami de Alex pifos
patriciaRO spune:
am uitat sa va zic aseara faza!
Intra Pifosul in baie sa faca kk si ce credeti incuie usa cu cheia. Si zice ta-su. Mami s-a inchis Alex in baie.. Am ramas interzisi. In fine. Ma duc la usa, ii zic, Alex, deschide mami usa... El zice: "Nu, fac kk".. Eu ma gandeam ca acolo ramane.. De unde, a terminat de facut si deschide singur usa... Aruncase copilul si ce facuse in wc... Bai, am ramas interzisi nu alta!
Beatrice, mami de Alex pifos
loreen spune:
Buna seara...
Gabitza incerc sa-mi imaginez ce bucurie pe tine ca a devenit bebe jucaus...mai ai un pic si scapi si de ganduri...saptamana viitoare pe vremea asta ar trebui sa afli ce si cum...
Andra cum ti-am spus ma frapeaza asemanarea lui Dragos cu tine...este prea evidenta si a evoluat extrem de frumos...de nerecunoscut...
Cristina sanatate voua si micutei...acuma si cu epidemia asta de gripa cred ca tre sa-i ferim mai mult decat trebuie...
Beatrice asa a inceput Bianca cu usa si nu s-a lasat pana nu am spart usa intr-o noapte ca se blocase ...
Olgutza din canada cum te mai simti?!Si baiatu?!
Olgutza din America cum e munca cu norma intreaga?!
Anunta astia ca va fi epidemie de gripa ...cine stie de cand or fi aparut primele cazuri si cand se ingroasa gluma anunta si ei doua trei cazuri...si ca intotdeauna Bucurestiul si Constanta sunt in top..
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
laura-paiii la noi spitalul de copii cica e ful staun cate doi in pat din cauza racelilor grave + epidemiei de varicela
nelia spune:
Uite, ca sintem si noi in rind cu lumea... bolnava! Sint tot cu fetele acasa, e a treia zi, dar tusesc rau si au febra, nu mare, dar constanta, in jur de 38.
Am avut o noapte cumplita! Dupa ce au bolit pe rind citeva zile, aseara fetele erau chiar bine, chiar le pegatisem totul pentru astazi sa le duc la gradinita/scoala. Si asta-noapte, pe la 4, o aud pe Tudora tipind ca vrea apa, nu mi-a placut deloc vocea ei, asa ca am sarit ca arsa, i-am adus apa si cind am pus mina pe ea m-am speriat. Ardea! I-am pus repede termometrul si avea 40.1, am zis ca nu vad bine, ca ea era cel mai bine dintre toti, ii trecuse aproape de tot viroza sau ce-o fi fost. Cel mai nasol a fost ca nu-i scadea, vreo doua ore, indiferent de ce i-am facut (antitermice, impachetari in cearsaf ud, frectie cu otet, ciorapi muiati in otet) nu i-a scazut febra sub 39.5. Pina la urma a inceput sa scada cite putin, i-am pus o compresa cu apa rece pe frunte, ca aia ardea cel mai tare si am pazit-o pina dimineata. Nu i-a mai crescut febra, a ramas constanta la un 38, de dimineata s-a trezit stranutind si cu niste ochisori bolnavi...
Nu inteleg cum s-a putut intimpla, singura explicatie ar fi ca ce au vut tati si Agata nu e acelasi virus ca cel al Tudorei, de saptamina trecuta. Doar e acasa de vineri, nu am iesit decit in parculetul de linga casa cite 20-30 de minute pe zi, numai pentru aer, de unde a luat altceva? L-am izolat cit am putut pe bebe, si el tuseste un pic si are nasucul infundat inca de saptamina trecuta, dar daca e alt microb, mi-e groaza ca il va lua si el, mai ales ca e din ala cu febra mare. Il voi tine numai in dormitorul nostru, Agata intelege, dar Tudora nu si plinge cind ii explic ca trebuie sa iasa din camera, se simte respinsa. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc undeva la un doctor sau sa astept... Pe pediatra lor nu o gasesc pina luni, cind chiar am RV la ea, pentru vaccinul de doua luni si pentru urechile Tudorei, sa vad daca e totul in regula.
Am citit ce ati mai facut...
Gabitza, felicitari pentru miscatorul din burtica. De fapt, eu sint sigura ca el a miscat tot timpul, dar din motive necunoscute, tu l-ai simtit bine doar acum.
Beatrice, ai baiat mare, vrea intimitate la baie, nu aveti incotro, trebuie sa i-o respectati. Spor la mutat!
Androix, am citit ce ai patit la gradinita! No comment...
Andutzy, am vizionat pozele! Superbe! Si nu neaparat ca sint facute in studiol foto si pentru ca voi trei sinteti niste protagonisti pe cinste. La multi pentru prima jumatate de an!
Ioana, nu stiu cum e in Romania, dar sa stii ca aici cele de stat sint mai cautate decit cele particulare, pentru ca sint mai controlate, cind e afacere personala e mai greu sa intervii, doar daca au subventii de la guvern. Eu am preferat aici cele de stat, nu stiu ce as fi preferat acolo, sincera sa fiu, desi tot citesc despre gradinitele din Romania. Si Androix, aici nu e logic deloc ca daca lipseste de la gradinita, nu plateste. Dimpotriva, daca ai obtinut cu greu un loc, il platesti non-stop, pentru ca gradinita respectiva se bazeaza in calculele facute pe banii tai (nu e numai mincarea, ca in suma aceea aici intra tot, si salariile educatorilor). Mai mult, daca un copil lipseste mult, chiar daca parintele platestem, il ia la ochi ministerul si poti chiar sa pierzi locul, in favoarea unui alt copil care are mai multa nevoie de el. De exemplu, eu am platit tot anul trecut, inclusiv zilele libere si vacanta de vara, desi Tudora a stat mai mult pe acasa. Nu ma pling, pentru ca mie imi place tare mult gradinita lor si as plati si daca nu mi-ar cere, numai sa raminem acolo pina la 5 ani ai lui Lisansdru, daca nu ne mutam. Am si donat bani si alte obiecte cind a fost nevoie, dar voiam doar sa stii cum stau lucrurile si prin alte parti. Din pacate, in Romania si statul e corupt si se rezolva repede cu spaga, dar parca tot cele de stat imi inspira mai multa incredere.
Chris, sanatate multa! Imi pare rau sa aud ca si voi sinteti tot cu 40!
Nu mai stiu, parca mai aveam ceva si cuiva de spus... dar ies, ca vor fetele desene! Si le pun, ca de culcat nu cred ca se vor culca si apoi iar se culca tirziu, miine poate totusi le duc, ca seara am curs si am de pregatit cite ceva... si profit de faptul ca Lisandru a adormit in brate la mine si poate am sansa sa doarma si pe pat, ca sa mai fac cite ceva prin casa. Sanatate!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
loreen spune:
Mercedes ce spui tu nu face altceva decat sa sustina ceea ce-am spus...cand scapa de sub control lucrurile abia atunci anunta si ei 2-3 cazuri...si cica acuma e unu solomon care culmea prostiei era in vaccinurile aparute in toamna...aiurea...
Am uitat sa va zic ce-am facut aseara...instructajul folosirii tampoanelor...i-am aratat lui Bianca cum se pune unul pe chiloti...asa aiurea mi se parea totul...parca mai ieri o duceam la gradinitza...si ea radea stingherita...i l-am dat sa-l aiba la ea in caz ca se va intampla la scoala ...am sentimentul ca in curand va devenii"domnisoara"
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
BUna seara am intrat si eu dupa cateva zile caci am avut computerul stricat.De mine bineinteles...am avut un virus , noroc cu sotul ca mi l-a reparat.A reinstalat windows sau mai stiu eu ce a facut.Am avut de citit 14 pagini.
Olga cu intarziere iti spun La Multi Ani... sa fi sanatoasa si fericita!!!!
A inceput sa ceara si Alex la wc fara sa mai aiba accidente.Doar astazi afara unul...Hi hi hi(tocmai am spus ca nu mai face pe el..dar intr-adevar in casa nu mai face pe el).
Nelia multa sanatate tie si copiilor.
Mai nou am descarcat un joc...bine partea free din joc care invata copii de la 2 ani tabla inmultirii.Eu il joc si Alex e foarte incantat si tot imi cere"plication" de la multiplication.Am zis ca nu face rau, caci eu joc si zic cu voce tare cand inmultesc.E destul de interesant.
In rest bine sanatosi ...
Va pupa
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
nelia spune:
Onixone, de unde se poate descarca acel joc?
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU