Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Io ma speriasem ca-l si vedeam ca ramane acolo, cand colo el a deschis usa ca si cand stia asta de cand lumea...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!...inca bantui pe aici...Aly nu vrea sa doarma si frec menta cu succes, mi-am facut un CV nou (cica european) si incep sa sap dupa ceva de lucru...numai maine nu-i poimaine si merge atomika la gradinita iar eu la job!

noapte buna...sau buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

NICI ACUMA NU DOARMEEEEEE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Tdi-Doamne, cum rezisti!! Eu nu as putea rezista si m-as enerva ingrozitor.

Nelia-sanatate multa tuturor! Este tare dragut Lisandru si mie mi se pare ca are o privire absolut normala. Dar tu stii mai bine. M-am bucurat sa-l vad cu sacul de dormit .

Chris-nu am auzit de boala asta pana acum. Sanatate Carinei!

Ioana, Laura-multumesc ca ati intrebat de mine. Noi am avut o saptamana ca naiba.

Andutzy-foarte frumoase pozele.

OLgaT-cum te mai simti?

Gabitza-ma bucur mult ca a miscat.

Maya este bolnava de vineri noapte, si la inceput am zis ca este o simpla raceala, dar a devenit din ce in ce in ce mai rau. Am sunat la dr sa vad daca este cazul sa ma duc, cica sa nu vin ca este virus si sunt multi copii in situatia asta si o sa-i treaca. ASta a fost ieri dimineata. Cand m-am dus la pranz acasa (am tot facut schimb cu Mircea si ne-am invoit pe rand de la servici), Maya avea febra 39.7, dupe ce toate zilele astea se invartise in jur de 38 si putin. Deci dupa 4 zile, ea in loc sa fie mai bine era mai rau. Asa ca de la mine si dela soacra putere am trecut-o pe Augmentin (noroc ca-mi trimisese soacra-mea), pentru ca evident era ceva care se agrava. Asa ca azi Maya a fost mult mai bine, desi tot mai avea la pranz putina febra.

La servici imi place foarte mult, dar am o groaza de invatat.

Va las ca s-a sculat plangand. Sper ca nu o luam de la capat.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Vad ca nu se inghesuie nimeni la apel...
las ca vin io ca si-asa o bat in cap la modul cel mai original...nu am obiectul muncii ca mi-au luat calculatorul ca aveam niste mormoloci prin el ...

Cand am vrut sa zic si eu ca renunt la pampersul de noapte ca si-asa il puneam numa sa fie , de vreo 4 nopti face fii-mea pe ea cu simt de raspundere desi are oala la capul patului...am senzatia ca face dimineata ca-i lene sa se dea jos din pat...asa ca am mai cumparat un bax ca doar ce-o fi?!Maine poimaine merge la gradinita si tot ne taraim cu pampersul dupa noi...
Azi are Bianca si olimpiada la romana ,desi ceea ce se numeste azi olimpiada nu are nimic in comun cu ce dadeam noi pe vremuri...

Vad ca si afara sunt probleme de sanatate cu copii...asa ca le urez bolnaviorilor refacere cat mai grabnica...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... traiesc cu durerile mele cu tot, dar nu mai indraznesc sa deranjez si sa ma pling .
Am fost ieri la doctor, iar acum astept programarea la reumatolog, sa nu cumva sa am osteoporoza , cica de la cazatura urita. Mina dreapta e tot umflata, degetele tot putin le pot misca. Acum bintui pe internet si ma interesez cum se prezinta aceasta boala. Eu totusi sper sa nu fie, ca parca n-as fi chiar atit de batrina
Va doresc o zi buna si sanatate multa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela nu te gandi asa departe ...tinand cont ca ai avut un traumatism serios la mana mai degraba ar fi urmarile socului...cand a avut barbate-miu ligamentele sucite a stat 2 saptamani cu mana in gips si dupa aia trebuia sa faca recuperare ca nu putea tine nici o paine in mana...si era si umflata...

Tdi jelanie mare cu nesomnul noaptea...aseara ma enervase Delia ( mult nu mi-a trebuit ca oricum eram plina de nervi) si la 9,30 am pus-o in pat...am zis ca nu va dormi...ca o sa cante pana pe la 12 noaptea...da de unde ...a adormit spontan pana la 8 dimineata...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Daniela-sanatate multa! Si eu am fost banuita anul trecut de osteoporoza (am cateodata niste dureri de spate de nu mai pot) si mi-au facut test de densitate a oaselor si a iesit normal. Eu stiam ca osteoporoza se face din lipsa de calciu si estrogen parca, in nici un caz de la cazaturi. S-ar putea sa ma insel.

Laura-nu-mi vine sa cred ce mare este Bianca! Dar este bine ca discuti chestiile astea cu ea. Cat despre pampers, si noi suntem numai cu ala de noapte, dar cred ca mai este cale lunga pana la desfintare. Este full dimineata. Ce-i drept, kk nu mai face in el. Daca ii vine sa faca noaptea (sau spre dimineata) se scoala si face singura si apoi ma striga. Macar atat. Desi o apuca chestia asta in week-end, pe la 6 dimineata si apoi nu mai doarme si atunci ma gandesc ca ar fi fost bine daca facea in pampers si pe asta .

gusta-imi pare tare rau ca te-ai suparat pe noi. Eu una iti simt lipsa. Dar fiecare face cum crede.

Eli-tu scrii o saptamana da si trei ba. Ce-i cu tine?

Anca-v-ati mutat?

Sa-mi tineti pumnii sa se faca bine Maya mai repede ca nu am nici o luna de cand m-am angajat si deja am stat acasa o zi jumatate si azi ma invoiesc din nou sa plec mai devreme sa-l schimb pe Mircea care trebuie sa predea dupa-amiaza. Parca nu se mai sfarseste boala asta.

Gata, ma duc la servici. Abia astept! Mi-a ajuns de cat am sters mucii pe acasa . Vai ce mama denaturata sunt!!!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

omustata- tinem pumnii stransi.

laura- mai, mai imbatranim. Si eu am privit cu nostalgie cand m-am dus la gradi sa vad clasa unde va fi bia din martie... pe acelasi etaj si pe aceeasi parte a cladirii a fost si cristi la gradi, oricum e f ciudat cum zboara timpul.
Cristi din copilul cuminte de la gradi acum nu se lasa pana nu e in centrul atentiei.
S-a ofticat ieri cand mi a spus ca a luat un - fb la mate ca nu m am bucurat. ,, ce mami acum - fb nici nu ti convine?,, nu i am spus niciodata ca nu mi convine ci in momentul acela bia era sa faca o prostie si eram atenta la ea si el saracu a priceput altceva.

gusta- chiar daca te a suparat sau nu cineva pe aici eu zic sa nu iei in serios treci peste asta si gata.

Daniela - si eu stiam ca osteoporoza e lipsa calciului din oase, iti doresc sa fie bine.

Tdi- in 24 de ore cat doarme ? nu doarme mult ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor, laura, gusta si care ati mai tinut superdieta nu v ati ingrasat de cand v ati oprit cu dieta?ca eu da foarte mult drept urmare iar sunt pe dieta.

Mergi la inceput