Copiluti de mai-iunie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Laura, scapi de pampers la cea mica si o procopsesti pe aia mare tot cu un fel de pampers
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Am promis niste poze mai recente ieri. www.4shared.com/dir/5439804/e662e7c9/ianuarie_2008.html" target="_blank">Voila! Nu sunt cine stie ce, marele fotograf nu se descurca cu o trompeta ca a mea asa ca nu stiu cum face dar multe poze facute cu ap. meu sunt neclare. E si un filmulet. Enjoy!
Andreea mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Gabi eu dupa dieta aia nu m-am ingrasat pana in iarna deloc,si atunci am pus 3 kg...asa ca a trebuit sa aiu masuri...acuma am ajuns iar la 59 si -mi place tare despre mine...
Lasa-ma c asi eu ciocniri cu Bianca pentru note...ea crede ca ia notele pentru mine...i-am spus ca nu are importanta ...ma bucur ca are rezultate bune,m-as bucura si daca i-ar ramane ceva in cap ,dar ca nu-i un capat de tzara daca vine cu unele mai mici...pana acuma are numai 9 si 10 si se pare ca media pe semestru va fi 10 pe linie...
Cuscra nu vaz nika...
Gabitza io cred ca mor cand mi-o zice Bianca ca i-a venit...as vrea sa se intample totusi acasa sa fiu langa ea sa o pot ajuta...dar cum io fi norocul...ferice de voi care aveti baieti...
Olgutza din America ca bine zici...bine-i la munca...mi-e drag sa stau acasa cu ele,dar mai drag mi-e biroul meu unde fac ce vreau cand vreau...ma rog ipotetic vorbind...
Las ca se va face Maya bine...daca o fi sa stai acasa acuma asta e situatia ca doar nu programezi tu boala copilului...bine e sa gasesti intelegere ca la noi mai rar asa ceva daca cumva seful e si barbat...
La buzau deja e carantina din cauza virusului H1N1...virusul venit din vest
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Andreea, voila ce?
Laura, e plin de virusi. NOi luam tinctura de propolis pt intarirea imunitatii. D-zeu sa ne ajute sa scapa, cu bine cu totii!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Androix spune:
Incercati acum si intrati voi in folderul ianuarie 2008, nu stiu de ce nu ma lasa sa pun link direct la poze, whatever, zic de mult ca renunt si la astia dar am nenumarate conturi de le-am uitat id-urile si parolele pentru poze
Deci www.4shared.com/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">inca o incercare am verificat si mereg, dar am zis tre sa intreti voi in ianuarie 2008.
Cuscra, ce dieta? superdieta de la femina?
Andreea mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Cuscra te dai batoasa in egari si bocanci...ce-a crescut gogosica...ma uit la ea si parca nu-mi dau seama cu cine seamana...cu Filip sigur
Cred ca aia e dieta...cu faza A de 6 saptamani si B cu 12...eu am mers pe 6 dar fetele stiu ca s-au aruncat la 12
Andra si eu le-am facut imunizare homeopata si pana acuma a tinut...speranta moare ultima
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Andreea, vazut, placut! Seamana copiii ca 2 picaturi. Probabil reteta ca sa semene fratii intre ei este sa fie de sex opus!
Danelutza, multumesc din inima la comentariile pline de haz de pe webshots. Ca intotdeauna esti o atenta si o dragutza!
loreen spune:
Andra si ale mele semanau picatura cand era Delia mai mica...cu cat parintii au trasaturi comune cu atat copii seamana mai bine intre ei...si cei nascuti la distanta mica
andutzy spune:
Laura, de fapt, ce sa mai zic? uitati-va AICI si AICI. Sunt poze cu Dragos la 6 luni. Nu seamana cu fratele lui la aceeasi varsta? Il gasiti AICI
nelia spune:
Noi sintem in continuare rau. Agata e mai bine, mai tuseste un pic, a facut minuni sucul de ceapa si miere, daca vreti va dau reteta, e de la cineva de la Sezatoare. Am trimis-o la scoala astazi, ca a lipsit trei zile. Bebe e tot asa, fornait si tuseste din cind in cind. Dar Tudora e rau, tuseste magareste, ii curge nasul, nu maninca mai nimic si asta-noapte a avut din nou 40 de grade si i-a scazut fff greu la 38. Acum are 37.5, dar e slabita si din cauza nemincarii, dar si a febrei, vrea numai in brate, are o stare generala de rau, se vede dupa ochisori. Astazi e a treia zi de febra, daca si miine e la fe, dupa curs ma duc cu ea la doctor si sa-l consulte si pe bebe... ca pina luni, cind avem rendez-vous la pediatra lor mai este...
Andutzy, seamana piticii tai, acum imi dau seama. Nu stiu cum va fi la ai mei, cind erau mici au semanat oarecum toti trei, mai putin culoarea parului si a pielii: Agata blonda si alba, Tudora bruneta si neagra, iar Lisandru e alb cu parul negru. Dar acum nu mai seamana deloc una cu alta, sint total diferite, din aproape toate punctele de vedere, nu numai fizic. Lisandru seamana cu Agata de la nas in sus si cu Tudora din acelasi loc in jos, are parul negru ca Tudora, dar pielea alba ca Agata si cred ca si la corp seamana cu Agata, ca Tudora era grasuta, dar picioarele le avea subtiri, Lisandru le are grasute ca Agata. Si seamana la plins cu Agata cind era mica, dar cind tipa are vocea Tudorei! Si la temperament e intre ele... de fapt cred ca Lisandru a iesit o combinatie tare buna intre noi patru, curat factor de echilibru!
Androix, mie imi da eroare, nu reusesc sa vad pozele. Mai incerc si cu alte browsere, ca Opera cam da erori in ultimul timp.
Diseara avem curs toti 5! Fiind bolnavi nu am cum sa-i duc nicaieri, asa ca vom merge toti la facultate si tati sracu' va sta cu ei pe acolo. Ma duc acum sa caut la biblioteca nationala, care e chiar in acelasi corp cu universitatea si metroul, cam departe de sala de la acest curs, dar nu trebuie sa iasa afara... Poate gasesc ceva interesant de facut de la 6 la 8 macar, ca la 8 inchide biblioteca. Au sala de media, de jocuri, de lectura, de activitati... sa vedem... Daca as gasi ceva, macar un desen de vizionat, ar mai ramine o ora de stat pe holuri. Si miine s-ar putea sa avem toti patru curs, ca daca e tot bolnavioara o luam si pe Tudora cu noi (in carut eventual). Cred ca in sfirsit si-a dat seama si sotul meu ca a avea copii multi si a te ocupa de ei non-stop nu e chiar asa, o floare la ureche, dar nu zice nimic, ca stie cit a insistat la ultimii doi, mai ales la baiat. Eu il mai provoc si il intreb ei, cum e? - dar nu se plinge, zice ca e obosit, imi spune ca nu l-au ascultat fetele, ca il doare spatele cind il tine mai mult pe bebe, dar nu zice ca nu mai poate sau ca s-a saturat! Are asa o resemnare pe fata, ca cine il stie de multi ani, daca l-ar vedea acum cred ca ar zice ca i-am facut vraji. Mi se pare chiar mult mai calm ca inainte de nasterea lui Lisandru! E mult mai tolerant si intelegator cu fetele, chiar mai mult decit mine, ma tempereaza cind vede ca ma mai enervez ca nu asculta ce le spun... Si, sincera sa fiu, mi se pare mai intelegator si cu mine. Se mai enerva cind faceam cite ceva (eu pun bine de tot lucrurile si apoi uit unde, ma mocai pina ies din casa si apoi ajung in ultimul moment oriunde, transpirata si obosita si el nu suporta acest lucru, nu pun capac la pasta de dinti, pun vasele in chiuveta si pe el il enerveaza, ca el prefera sa le aiba pe margine si sa le spele de acolo, le pun invers la scurs... probleme, nu!?!) si ma bodoganea, acum ma minghiie pe cap si zice lasa, asa esti tu! Sper sa nu fie linistea de dinaintea furtunii... dar ma cam nedumireste atitudinea lui total intelegatoare. Nu mai spun cit de tandru este si atent, si cu mine, si cu copiii... Hai, ca l-am laudat destul... In alta ordine de idei dar pe aceeasi tema - sotul, trebuie sa-i iau un cadou (mai micut asa, ca-s casnica si studenta!), simbata e ziua lui si nu oricare, pentru ca schimba prefixul. Nu-mi vine sa cred: anul acesta implinim amindoi 40 de ani!!! M-am gindit la un pix frumos si bun, adora obiectele de scris (redactor, ce vreti!?!) si o sticla de crema de whiskey, ca stiu ca ii place, dar nu-si cumpara ca e scumpa. Nu de alta, dar asta imi place si mie. Alte sugestii!?!
Sanatate multa la toti bolnaviorii si bolnaviorele!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU