Copiluti de mai-iunie 2005 (62)
Continuare de la Capitolul 61
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
Raspunsuri
gabitzam spune:
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel???(ultima postare 01/05/07)
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti ???(ultima postare 27/05/07)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 04/01/07)
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 14/08/07)
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/05/07)
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 08/06/07)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/07/07)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 01/03/07)
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 07/06/07)
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania - ???(ultima postare 17/03/07)
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia ???(ultima postare 11/06/07)
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/03/07)
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia ???(ultima postare 14/08/07)
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 31/08/07)
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert ???(ultima postare 20/07/07)
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 04/06/07)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia ???(ultima postare 22/05/07)
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore ???(ultima postare 29/05/07)
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 19/06/07)
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
loreen spune:
Buna ziua...
Na ca m-am nimerit la deschidere...
Si eu ii mai pun Deliei pamppers noaptea,dar asa ca ea nu mai face de mult noaptea pe ea...dar in rest nu mai folosesc pampersi de luni bune,nici cand plecam undeva.Daca mergem in vizite prelungite luam olita dupa noi ca nu agreeaza toate budele.
Ieri ma dadusem la finutul meu care va fi in aceeasi grupa cu gioconda la gradinitza...ca sa aiba grija de nasica sa nu o bata copii...se uita saracutzu la mine si nu pricepea ce vreau io de la el...sigur va fi invers...o sa aiba Delia grija de el,mai ales ca fizica ii este superioara.Concluzia a fost una buna...macar vor sa mearga la "anu a gadiita".
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
... ce liniste, salutari de la noi, mucoasele
Adina felicitari pentru "fara pampers", noi daca am renuntat de circa 7 luni, ploada mea cind vede ca fac reclama la "telelol", cica sint pentru mami, asta pentru ca m-a pindit si a vazut ca-mi puneam absorbante cind aveam ciclu .
Laura deci "Gioconda" o sa aiba grija de finut cind o sa mearga la gradinita, foarte frumos din partea ei
Gabitza vineri mergi cu tot cu Costi la doctor, ca eu asa am facut. L-am luat ca sustinator pe-al meu sot, ma tinea de mina, eu cu ochii inchisi ma rugam, iar el... tremura mai rau ca mine , ce fricosi mai sint si barbatii astia, si cica noi sintem sexul slab
Androix spune:
Cu gradinitele, Cornelia, stiu de la sor-mea ca la alea de stat fratii celor inscrisi deja au prioritate. Nu stiu acum cat de oficiala e prioritatea asta
Mie inca nu-mi vine sa cred, pe luni incolo cred ca ma dezmeticesc si merg si eu sa incerc marea cu degetul...
Am dat militaria jos din pod ca nu se mai putea! Dupa ce i-am suflat lui Filip si in fund, i-am pus leul -> baby doolittle la dvd si concomitent shrek la pc si el tot urla si gangavea ceva de nu intelegeam ce vrea de la viata mea, intre un biberon pentru Georgia si doua vase de spalat am inkis tot si i-am spus clar ca nu mai pupa pc sau dvd o saptamana. A mai urlat nitel, apoi am reusit s-o adorm pe Georgia si s-a pus si el in patul lui. Musai sa se joace cu pititcul cantator. I-am explicat o data ca daca vrea sa se joace cu pititcul ala sa mearga in sufragerie si nu ainteles, a doua oara i l-am confiscat si l-am aruncat pe un dulap. Concluzia: il primesti cand o sa ma asculti! Fara prea multe cuvinte, am incercat sa-l fac sa se uite la mine cand i-am explicat clar si raspicat ce si cum si de unde deskisese o gura cat o sura sa urle ca i l-am luat a tacut instantaneu si a cerut si el lapte sa faca nani.
Cu dormitul nu va grabiti cu felicitarile. Minunea nu a durat decat o seara. Aseara i-am pus in pat, fiecare in patul lui, i-am pupat, i-am invelit si mi-am vazut de drum. In 15 minute speram sa nu-l mai aud pe Filip chemandu-ma usor. De unde, a inceput sa strige din ce in ce mai tare, pana a inceput sa urle. Cand m-am dus la el era paralizat de frica (cred ca a ajuns la teama de intuneric) si de unde speram sa-i adorm in 15 minute pe amandoi si apoi sa mai invat si eu cateceva, mi-a luat o ora jumate sa-l adorm pe Filip, si am reusit numai dupa ce m-am pus si eu la culcare in patul meu Nu mai zic ca s-a trezit si in toiul noptii sa se uite daca sunt acolo. Sper sa nu dau dintr-una intr-alta si sa-i fi declansat cine stie ce temeri ca am pus-o.
Andreea mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Cuscra asa si gioconda...i-a articulat un pumn la devedeu motiv pentru care "Tuti palma a mine mana" si i l-am confiscat...o zi a durat sevrajul si de ieri a devenit cooperanta...adica macar isi ia Cavitul fara sa comenteze, azi a vrut sa iasa si afara, ea care de cand cu desenele nu a mai vrut sa iasa din casa ca "sene a dubii du".Nici nu manca la pranz ca lumea ...
Cu lumina in camera am gasit si la aia solutia...oricum are felinarul strazii ca lampa de la securitate excat in ochi,dar i-am luat o broscuta de la Chicco care contine CD si lampa de veghe...isi face toti banii ...are si muzica si lumina...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
Pe cuvantul meu ca puzzle mai mare de 24 de piese nu am reusit niciodata sa fac...Ma furnica pielea numai cand vad atatea piese
Adriana-frumoasa jucaria, dar sigur nu i-o dai pana la ziua lui?
Loreen-si a mea e fan "dubii du". Ii zice "cus"
Si mai are cuvinte in care inverseaza litere/silabe, chiar ma intreb cat e de normal...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
blackpanterro spune:
Noi inca suntem in pampers, toata ziua si noaptea, jumatate face la oala si jumatate in pampers.Caca face 90% in oala dar pipi mai mult in pampers decat la oala.
Cu dormitul e super la noi de cand avea 8 luni.Eu ii fac baie in fiecare seara pe la 8.30, masaj cu crema si pus in patut si plecat imediat din camera.Nu stiu in cat timp adoarme dar nu cred ca dupa mult timp.De trezit ne trezim la 11 in fiecare zi :)
Progrese: sarit in doua picioare si prins mingea de la o distanta de vreun metru jumate/2 metri.Asta e meritul sotului ca ei se joaca fotbal american cand vine el acasa.In rest vorbit in doua limbi, tot mai bine dar si mult combinat.De puzzle nu ii pasa in schimb construieste cu lego, cuburi si ii place la nebunie Mr. si Mrs. Potato Head, Buzz Lightyear si Woody(suntem in febra Toy Stoy de o luna jumate LOL)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ioanailincam spune:
Salutare! Iaca si eu pe aici, nu prea e de treaba la birou asa ca mai bag si eu capul.
Barbatul e racit cobza, el zice ca a luat de la o colega de birou, eu zic ca a racit la fotbal in aer liber duminica la ora 18 la -6/7 grade cat au fost afara. Una peste alta, sper sa nu ia si Mogo ca abia s-a facut bine (ii mai curge un pic nasul, dar per ansamblu a scapat usor, fara antibiotice sau medicamentatie mai grea decat Nurofen, sirop de muguri de pin si Stodal).
Nelia – wow, deci pana la urma chiar este o problema asta cu focalizarea (nu la Lisandru, ma refer in general). Acuma si eu daca stau si ma gandesc, Mogo ma privea intens cand o alaptam inca din maternitate; nici nu mi-am pus problema ca ar putea fi o problema faptul ca bebe nu se uita la tine. Sper sa se rezolve cat mai repede pentru linistea ta sufleteasca. Am citit articolul la care ai facut trimitere, l-am gasit foarte interesant.
Babygirl – am tot avut puzzle-uri, dar nu prezinta interes pentru ea, nu are rabdare; prefera sa le strice. Unul singur ii place cat de cat, nu e un puzzle classic, ci e un puzzle in puzzle: adica intai faci puzzle-ul mare (un peisaj pe un ogor, cu tarani, tractor, animale – care e mare, mare, nu incape pe masuta de cafea si il punem pe jos – si aproape in fiecare piesa este un obiect care constituie o piesa de puzzle mai mica (de ex. soarele). Dar si pe ala se chinuie o gramada sa-l faca, cel putin pana s-a prins unde este si cum trebuie pus tractorul pe camp m-a luat durerea de cap.
Fran - eu n-am facut in viata mea un puzzle pentru placerea mea personala, doar am ajutat-o pe Ana. Mi se pare total lipsita de haz activitatea de a face puzzle (desi stiu persoane adulte pasionate si care dau o gramda de bani pe ele), dar pentru copii cred ca e buna pentru ca le dezvolta atentia, indemanarea si mai stiu eu ce. Mai incerc cu Ana, ca poate daca faceam puzzle in copilarie eram si eu mai desteapta acum, poti sa stii?
Blackpanterro - adica se culca pe la 9 si ceva si doarme pana la 11? Tu nu ai copil, ai inger.
No, vad ca faceti preparatiuni pentru gradi, poate n-ar fi rau sa ma interesez si eu. Eu m-am uitat o data pe un site unde erau listate (toate) gradinitele din fiecare sector si am gasit cate ceva (particulare toate). Dar nu am mers nici sa vizitez, nici sa intreb care ar fi conditiile de acces.
Am o mare limbarita, dar mi-e cam lene sa scriu. Ma apuc in schimb sa invat ivrit, ca tot am coleg care stie limba in birou si toti clientii nostri vorbesc asa, iar eu ma uit la ei ca vitelul la poarta noua cand incep pe limba lor.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Androix spune:
Fran, atat de normal cat poate fi Filip Si el a inversat silabele multa vreme, si inca o mai face la unele cuvinte. De ex la a facut el zice a cufut. Puneti accentul altfel si va umflati de ras. Daca mai adaug si faptul ca copilul zice asa de vreo 6 luni si noi abia acum ne-am prins, si asta asa, trasi de maneca de cineva, o sa radeti si mai tare.
Andreea mama de Filip si Georgia
blackpanterro spune:
Fran, nu i-o dau pana la ziua lui, ma tin nu am ce face :)
Ioana, asa am zis si eu, cu somnul e minunat la noi :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner