Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Si Ema mai inverseaza silabele. Si, din pacate, este agramata. Nicicum nu-i reusesc acordurile. Zici ca-i un pui de chinez care stie cateva cuvinte si incearca sa le adune intr-o fraza. Zice multe, are vocabular bogat, ii merge gurita toata ziua, dar nu vorbeste corect. Am vazut-o pe Teo a Cloretei. Are un avans teribil din punctul acesta de vedere fata de Ema. La Ema trebuie sa fi foarte atenta ca sa pricepi e spune desi ea da mereu din gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Asa si Delia vorbeste toata ziua...cel mai tare e ca despre ea zice "a mini", "a me"...la#537;#259; mine pace...og mumos a mine veu apa...
Cel mai draga mi-e cand spune "nu pot" cu un accent deosebit ...ma umfla rasul in gand ca pe fatza sunt foc de suparare ...oricum a mea are veleitati de tzatza ca gesticuleaza din degete, parca ar numara bani, cand vorbeste si se chinuie sa explice ceva ce numa mintea ei launtrica si intortocheata stie ...
De ieri ii zice lui sor-sa in loc de Bibi ...Bianca cu accent pe "an"

Adina Teodora de mult vorbeste bine numa ca motric vorbind ale noastre bat recordul...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Danelutza, de 8 luni ati scapat si de pampersul de noapte. Waaaaw!!! Ce diferente intre copii!!!

Loreen, si la noi se gesticuleaza la greu, se dau ochii peste cap, pletele in vant..

Sa va povestesc povesti cu printi...Acum 3 seri ne-am uitat toti trei la "Frumoasa din padurea adormita". Cand filmul s-a terminat Ema plangea in hohote ca ea n-are print, ca ea vrea sa se intepe la deget intr-un fus ca sa vina printul ei si sa o pupe, sa se trezeasca. A doua zi am dus-o la Razvan. L-a pupat, i-a spus ca-l iubeste, s-a imbracat cu hainele lui. La plecare a suferit teribil...pana la masina...pt ca Razvan in loc sa o pupe se ascundea in spatele usii...

CULTUL ROCHITELOR: De mai bine de o luna Ema nu mai iese din rochite.Chiar si noaptea trebuie imbracata in rochita. Nu-i nici un bai, dar tot dulapul ei este vraiste pt ca se schimba de 5-7 ori pe zi. Si le scoate pe toate , le probeaza, le asorteaza cu ciorapii.Imi amintesc ca ne povestea cu ceva vreme in urma Nelia cum Agata cerea haine asortate. Mi se parea departe momentul. Acum a mea face la fel. Doamne fereste sa-i dau ciorapi nepotriviti balerinilor. Apropos, are o pereche de balerini pe care nu-i mai da jos de 4 luni. Sunt vai de ei. Aveau strasuri frumoase, acum sunt jumuliti si vai de ei, dar sunt balerinii ei preferati. Daca nu-i gaseste plange de mama focului. Chiar, cum mai sunt mofturile, crizele, plansetele la fetele voastre? Ema este tot mai sensibila. Am depasit faza crizelor, dar acum plange cu lacrimi de crocodil cand ceva o atinge. Este f sensibila.Daca cineva nu vrea sa ii vorbeasca spune ca nu o iubeste si plange. De cand ne-am intors din Belgia socrii n-au mai dat nici un semn, iar Ema s-a obosnuit cu ei 5 zile. Ieri seara plangea de mi se rupea sufletul si spunea"Ina nu ma mai iubeste ca nu vine la mine". Foarte trist...Nici nu stiu cum sa procedez. Astia nu vin nechemati, nu suna daca noi nu sunam, de fapt nu fac nimic decat daca ii rugam foarte frumos...Iar Ema sufera..

Andutzy, urate cuvinte ti-a aruncat soacra. Cam pe acolo se situeaza socrul meu. Diferenta este ca eu am ascultat tot ce a avut sa-mi spuna la telefon...Dar nu mai am ce discuta cu ei!

Blackpanterro, ce mult dormiti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ioanaalincam-referitor la ivrit- V -am spus ca o duc pe bia la un centru de activitati la dans si la gimnastica. Ei unde o duc e chiar centru lor cultural e foarte fain si primitor. Partea proasta e ca nu o mai duc la gimnastica din decembrie ca nu mai vrea bia partea buna si aici vroiam sa ajung toate melodiile si dansurile sunt in ivrit si sunt faine mi au captat si mie atentia. La un moment dat am ajuns mai repede si am avut posibilitatea sa asistam la o ora de ivrit sau ma rog cateca zeci de minute predate la niste copilasi mai mari. E interesant dar sincer nu stiu daca as fi capabila sa o invat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Mda, deci niciun raspuns de la OPC. Ba, mai mult, cea care a primit mesajul meu (am trimis de pe site-ul ANPC) mi-a raspuns ca reclamatia e incompleta, pentru ca nu am atasat bonul fiscal. Cu alte cuvinte, las’ sa sa imbolnaveasca oricati copii, noi nu facem nimic fara copia bonului fiscal Clara, citisem si eu ce a scris co-forumista care gasise un inel in laptele praf Nestle. Dar stii cum e, nu crezi pana nu ti se intampla. Iar cand ti se intampla si incerci sa avertizezi pe altii, esti luat peste picior. I-am povestit finutzei mele ieri si am sfatuit-o sa nu mai cumpere de la Nestle, si stiti ce mi-a raspuns “Ei, na ! Pai bebe numai Nestle mananca! N-or fi toate stricate “ . Asa ca, daca opc-ul imi raspunde la reclamatie – bine, daca nu – iarasi bine, eu stiu ca n-o sa mai cumpar Nestle de niciun fel.

Ah, sa completez: cerealele Nestle pe care le-am reclamat la OPC erau intr-o punga ermetica – dintr-aceea ca de staniol gros, sigilata – si am taiat-o cu cutitul, iar termenul de valabilitate de pe cutie era 07-2008. Cu toate astea, erau rancede. Ambalajul exterior (cutia de carton) era intact.

Adina, felicitari pentru ca ati scapat de scutecel !

Carina nu mai face pe ea, dar inca mi-e teama sa iesim fara sa ii pun pampers, pentru ca nu sunt intotdeauna sigura ca gasesc o toaleta in zona… ca nu prea imi surade sa ii dau pantalonii jos iarna. Oricum, am inceput sa ii spun ca ar trebui sa nu ii mai pun scutec noaptea. Deocamdata o pregatesc psihic

Adriana, de cand s-a nascut Carina, asa fac si eu cu cadourile (inclusiv cele de Craciun): cumpar cand gasesc ceva dragut (si le ascund intr-un dulap ), stiu exact cui vreau sa i-l ofer, si nu ma mai doare capul atunci cand vine ziua respectivului. Acum am ramas olecuta in urma (vorba-vine !) ca saptamana viitoare e ziua unui baietel de 2005, si nu am idee ce i-as putea lua cadou… dar sigur imi da mamica lui vreo idee, asa ca o sun acusica

Olgutza T, cum mai sunteti ?

Ioanailinca, multa sanatate barbatului tau ! Spor la invatat ivrit ! Mi-ar placea si mie sa invat, dar nu prea am de unde… Deocamdata m-am apucat de magyar. Poate pana la vara, cand sper sa mergem peste granita, o sa pot s-o rup cat de cat...

Andutzy, ce s-a mai intamplat cu colega ta de la bebelusi de iulie-august ? … cea careia i-a “murit” sotul… la un moment-dat am intrat sa citesc si o banuiau unele ca isi bate joc de voi, si ca e o impostoare , dar n-am mai avut timp sa mai citesc zilele astea…

Gabitza, frumos nume ati ales. Sa va fie sanatos puiul. Ii puneti si nume de sfant ?

Carina nu e pasionata de puzzle. Am vrut sa iau din Carrefour un puzzle cu Fifi Forget-Me-Not, din putine piese (9, parca), dar costa cam multicel si am mai amanat un pic momentul… Ce alte puzzle-uri aveti voi, si de pe unde le-ati luat ?

Oana lu’Alex, si noi avem un canal (cred ca e turcesc) – BabyTV – are ca mascota o ratusca. Are doar desene care defileaza incetisor, pe o muzica linistitoare. Noroc ca nu apare nimeni care sa vorbeasca, ca turca ccc chiar n-as vrea sa invete copila mea Oricum, Carinei ii place mai mult BabyTv decat Minimax

Danelutza, multa sanatate amandurora ! Are fata dreptate cand zice ca puzzle-ul e rupt

Oana C, ce frumusica e Eva ! Eu abia acum am nimerit pe pozele voastre, si am ramas cu okii lipiti de ecran Din pacate n-am reusit sa vad filmulete, dar poate incerc de acasa (la serviciu am restrictie). Sanatate multa !

N-am reusit sa ii vad nici pe Dragos chitaristul, si nici pe Teodora cantareata – trag nadejde ca reusesc sa intru de-acasa.

Am o intrebare: cam cat se da (in general) pentru o laparoscopie de curatare a chisturilor ovariene ? Caz particular: cam cat se da la Dr. T (bine, stiu ca nu ia bani, dar…. cum altcumva se poate revansa pacienta ?) Poate ma ajutati voi, si scap de a mai intreba pe topicul dedicat lui Dr. T

Dupa-amiaza placuta!

Mergi la inceput

Chris, noi avem puzzle Clementoni si Disney. Le gasesti in Cora, Carrefour si Miniblu

Mergi la inceput

Si eu duc lupte de gherila cu imbracatul...bugii sunt la mare cautare si daca eu nu vreau se pune pe o jelanie profunda...si ca sa fie ca ea atunci scot 2 randuri de tinute din dulap si o las sa aleaga...ii dau si termen ...evident nu se executa si se imbufneaza.Apoi spasita vine sa o imbrac...
Circul mare e cu chilotii si pijamalele...nu vrea decat otii roz, chit ca-si ia pe ea albastrii sau alte culori...am cam 2km de chiloti in sertar majoritari roz...isi schimba budigaii de 5-6 ori pe zi din cauza de cromatica...probabil albul si movul ii provoara mancarimi la fund, iar pijamaua are un defect in fiecare seara ca trebuie schimbata zilnic.
Nu mai zic cate servetele poate consuma pana se sterge la dansa dupa ce face pisu...m-a capiat.

Si este sensibiloasa rau...planga si suspina mai tragic acuma, adica a transformat isteriile in plansete lacrimogene...ma iubeste la disperare daca ii spun ca ma supara, vine la mine si ma mangaie pe obraji din senin,ma piaptana, ma alina parca as fi mereu bolnava...
Si nu care cumva sa faca si Bianca acelasi lucru ca iese cu scandal...

Hai ca am laudat-o pe fii-me pentru tot anul...

Azi ma duc sa fac baie viitorului meu finut...ma ia putin cu transpiratii ca sincer am uitat o gramada de la Delia si plus de asta e baiat si nu am avut nici in clin nici in maneca cu baietii...mi-e teama mai ales de zona genitala...sper sa ma descurc

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Haide mai Laura, ca nu i se rupe cucul Nu e asa sensibilos.
Ce cosmeticale i-ai luat pina la urma?

Voi vorbiti chestii stiintifico-fantastice pentru mine apropo de cat vorbesc copilasii vostrii. Eu m-as multumi sa zica si cateva cuvinte ca lumea. Cred ca noi o sa vorbim ultimii. Le zice pe limba lui de numa', dar cand sa zica ceva coerent pauza.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza razi tu razi da chiar mi-e tarsa ,mai ales ca nu-i copilul meu...acuma ma duc la farmacie sa vad ce sa iau...oscilez intre Klorane si Mustela...a scos si Avenul gama pediatrica...dar nu e cazul...am vazut la Sensiblu si produse cosmetice Hipp

Delia imi spune acuma poezia "Sunt un dopulet de fata"...asa mi s-a spus ca se cheama ca ce-i iese ei din gura este slavona trecuta prin chineza medievala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ce mi-ar place si mie sa scriu mesaje ca Nelia sau ChrisDun...din pacate n-apuc mai mult de 2 randuri ca Inaltimea-sa-Pitika ma ia la bataie daca pun mana pe computer, cica-i al ei!
acu' doarme dar nu pot sa profit ca tre' sa fac pe soferul familiei si sa-l duc pe sotzer sa-si recupereze masina de la service unde e de 3 zile si ne-a lasat pe noi doua perpedes ca merge la sericiu cu a mea. aici e o vreme mizerabila, ploua neintrerupt de multe zile si totul arata atat de dezolant.
sa va zic noutatea zilei/anului/secolului: avem pisica!...daca imi mai lipsea ceva uite ca-s la complet!
am fugit! sper sa intru mai pe seara...
va pupam pe toate!

Mergi la inceput