Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ce capra sunt...de fapt intrasem sa va zic ceva si fix aia am uitat, cu exceptia pisicii, ma rog...
Alyssa e pampersista cu norma intreaga, nu vrea sub nici o forma sa faca altundeva decat in pampers si constientizeaza fenomenul, degeaba...
...iar cu vorbitul tot la coada suntem, nu face nici o propozitie, cat de simpla! mai scoate noutati, cate un cuvant-doua la saptamana dar greu merge...ah, de "cazzi" inca n-am scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

www.dropshots.com/emadina#date/2008-01-16/16:25:22" target="_blank">Ce viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Haide, ma, nu ma luati cu laudele, ca nu ma apuc sa invat ivrit cursiv (la anii mei, cred ca nici nu as mai putea) si in niciun caz sa scriu in aceasta limba imposibila (colegul acesta de care va zic insa a invatat la 14 ani cand a venit in tara romaneste si acum vorbeste perfect, ceea ce e foarte rar la evreii care stau prin Romania si au invatat mai tarziu limba). Dar macar asa, elemente de baza, sa inteleg si eu macar vag ce se discuta.

Inversat cuvintele - si Ana la greu (de ex. copac este pocac); nu cred ca este o problema, face parte din invatare. Si Ana gesticuleaza si mai ales are o intonatie de mori, de ex. cand e suparata incearca sa explice cu lacrimi in ochi ce i s-a intamplat si acolo unde nu stie (si sunt multe portiunile, ca ea are pretentia sa zica povesti nemuritoare, dar limba n-o ajuta) innoada un aaaaaa, cu intonatie crescatoare. Ce ma frapeaza e ca in anumite cuvinte poate pronunta unele silabe (zice "ham ham (catelul) mica" (mai nou face si dezacorduri ca de, a invatat femininul) foarte clar, dar daca o pui sa suna "mica stea" (dintr-o poezie), are tendinta sa spuna "miha stea" (silabele pe care nu le poate pronunta le inlocuieste cu acest "ha"). Iar barbatul imi spune ca intr-o noapte cand se chinuia sa o adoarma a auzit-o cum spunea cuvinte pe silabe, asa cum ii spunem noi cand vrem sa o invatam cate un cuvant.
Ce sa mai, e cale lunga pana o sa vorbeasca inteligibil pentru toata lumea Ana, desi e clar ca progrese face in fiecare zi.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ce tare e Alyssa cu cazzi! Dar v-am spus Ana cum spune la Mos (Craciun), munte si la orice cuvant asemanator care contine silabe cu multe consoane? Mu-ie. Nu vreti sa stiti cum radea toata lumea care o auzea ca vine Mu-ie sa ca am fost la Mu-ie de sarbatori.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Am venit de la oftalmolog. Alexandru nu are nimic, probabil si-a bagat degetul in ochisor. Nu are strabism si nici ochii prea mari si rotunzi cum zice pedi.Asa e el, ochios.
Despre cuvinte... eee... ce poveste. Catalin pune accentul de parca ar fi conceput-nascut-crescut la Budapesta. E tare haios cum vorbeste. Cuvinte noi: doamba=telecomanda, enefant=elefant. Unde credeti ca ne facem cumparaturile??? In "Coia maie"=cora mare, spre rasul tuturor cu care vorbeste. Si azi mia spus ca a "cacat il bata si mine e ud la tapa". Inlocuiste pe R cu I si pe L cu N deseori, desi pe poate pronunta.
In rest... nazdravanii la greu. Azi l-am pedepsit si l-am pus in ptutul lui bb. Urlete, tipete, fara lacrimi logicm tuse prefacuta, la care eu imi veddeam de treaba. Si cum trebuia sa atraga atentia.. de ce sa nu scoata salteluta si sa se bage sub ea. Si toate pentru ca lui Alex ii apAr dintii si nu vtea decat in brate. Si eu umblu cu 9 kg dupa mine aproape toata ziua. Cum il pun jos se uita in ochii mei si incepe sa urle de parca ii iau pielea. La fel cu imbracat-dezbracat, plimbat in caruciotr pe afara.
Ma duc sa il pun in pat ca a adormit. Intre timp, Catalin a varsat o sticla de suc pe covor si acum se uita la Capra cu 3 iezi cuminte ca un "angerush". asa se alinta.

Craciun 2007

Aurasa, Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Laura, , bine ai zis, a mea cred ca e cea mai mare moaca, ai vazut ca nici pe tobogan nu stie sa se dea:))
In schimb imi face capul tandari, de cand am venit de la servici vorbeste incontinuu, evident ca bate campii.
Pampers noi ii mai punem noaptea preventiv dar nu mai face demult chiar daca se trzeste mai tarziu. Ziua nu mai poarta de mult timp, nici nu mai stiu de cand chiar si afara sau in vizite.
La noi au inceput probleme cu mancatul.....iar. A scazut cantitatea si a inceput sa faca fitze si la felurile de papa, nu stiu ce d-zeu are.

Ioana, tu vrei musai sa o dai la gradi particulara? Ma gandeam acum in drum spre casa ca din toamna vor merge toti puii nostri la gradinita, ce au crescut.
Gabitza, eu eram indragostita de numele asta, e foarte frumos.
Laura, zi-ne si noua poezia cu dopuletul, eu nu o stiu:)))
Am eu o prietena f buna care stie o gramada de poezele si cantecele pentru copilasi, de la ea a invatat Teodora "un elefant se legana", eu nu mai tin minte nici ce stie mama:))

La noi la job au inceput iar cu reamenajrile, cica sa ne ducem in week-end, vezi sa nu ma prinda. E adevarat ca eu m-am plans cel mai tare de spatiul de lucru si conditii ca sunt cea mai batrana deh.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu ma duc la sedinta cu parintii, la gradinita! Abia astept sa vin si sa va spun ce perfecta e si cea mica, la fel ca cea mare...

Din pacate, bebe a luat de la Tudora viroza si tuseste un pic, are nasul si gitul plin de secretii. Sper sa nu faca febra. Asta-noapte am stat cu el in brate, asa am dormit sau mai degraba nu am dormit, ca sint stresata de febrea si de laringita la copiii foarte mici. Tudora e bine, e la gradinita, nu a facut o forma grava. In schimb sotul, ca si el a luat de la ea, e copt. Au si Agata nu avem nimic si sper sa raminem asa. Pe aici bintuie virozele, asa cum ma asteptam cind se incalzeste brusc in mijlocul iernii, cum a fost acum o saptamina, toti pe care ii stiu sint sau au fost bolnavi.

Adina, hi-hi-hi! Ti-am spus eu ca Ema si cu Agata seamana! A mea si acum face acelasi lucru cu hainele, e o cochetaaa! Aia mica nu, daca am gresit si am imbracat-o cu ceva si vreau sa o schimb, n-ai sa vezi, nu mai da jos de pe ea, poate sa-i stea oricum. In general, nu vrea sa o probez cu nimic, am haine in dulapul ei care sigur ii sint deja mici, dar nu pot sa stiu sigur pentru ca nu ma lasa sa o probez cu ele. Ce frumos pozeaza Ema! Tudora nu vrea sa-i fac poze, nu-i place! Abia daca reusesc sa-i fac cite o poza din fata! Agata, in schimb...

Ma duc sa mai citesc, ca acusi se face ora de plecare si oricum nu mai am timp sa fac nimic.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara la voi!
Hop si eu mai dau un semn de viata daca v-ati intrebat cumva ce-i cu noi. Eu tocmai am tras linie de sfarsit dupa o viroza urata cu mers pe la urgenta, cu febra mare, dureri de cap, oase, etc. Important e ca acum sunt bine.
In schimb e Bianca bolnava, are faringo-amigdalita-bronsita. Mai mult ca sigur ca a luat de la mine desi am stat cuminte in pat si am evitat cat mai mult contactul cu cei din casa. Dar ea are de prin noiembrie o tuse care acum s-a cronicizat. Da semne si Andreas ca l-ar paste si pe el ceva (el si-a dorit din toata inima sa raceasca ).
Sper ca astea sa fi fost toate racelile pe iarna asta. Eu m-am imbolnavit de la lipsa masinii , chiar pe bune zic asta, pentru ca o caram pe Bianca in brate, ma incalzeam si umblam descheiata la geaca cand afara erau -15 grade dimineata.

Asa ca acum sunt in concediu medical toata saptamana, daca nu-mi luam pentru mine imi luam pentru Bianca si tot imi luam pentru ca m-am framantat destul cu serviciul sa nu las lucrarea neincheiata si m-am tarat o zi intreaga cu 39 ca sa nu-i las lucrarea pe cap sefei, dar cand am auzit-o ce "spirituala" e spunandu-mi ca "daca nu mor pana maine" mi-am bagat picioarele in el de servici si am zis pentru ce sa ma zbat cand oricum nu conteaza ce faci, daca faci bine, daca nu faci, tot aia e, ca doar e mosia statului.

Maine intru sa va citesc temeinic, sa vad daca ati fost cuminti .

Sanatate tutturor bolnaviorilor, n-am citit din urma dar imi imaginez ca sigur sunt cativa si pe-aici!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor sanatate multa tie si Biancai, ufff, sper sa va treaca repede.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mai, fetelor, sa va spun ce mi s-a intmplat ... daca si voi ati patit asta azi ...

Cind mi-am deschis monitorul (tin calculatorul si internetul deschise mereu, doar inchid monitorul) am gasit o cerere de adaugare la Yahoo Messenger de la o persoana pe care nu o cunosteam, cu nume romanesc de baiat. I-am dat Ignore la toata treaba. Imediat dupa aceea iar mi-a sarit o cerere de adaugare la YM, tot nume de baiat, iar ignore! Iar a sarit inca una, cu un ID "iubita", iar ignore ... Iar a sarit o cerere de-asta, cu numele Ramona Banuta (este fata noua care a deschis niste subiecte noi la <In unul sau doi ...>) Iar ignore, desi auzisem de numele ei, niciodata nu am vorbit cu ea sau nici macar nu am raspuns la subiectele ei. Iar mi-a aparut inca o cerere, iar i-am dat ignore la toate optiunile care au venit cu ea!

Ce se intimpla??? Voi ati patit asta?

Acum merg inapoi la subiectele bietei fete si ma intreb daca sint adevarate ... pentru ca eu le-am crezut cit se poate de adevarate, dar, ma bate Dumnezeu, acum chiar am inceput sa ma indoiesc ...

Mergi la inceput