Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Capitolul 39
Poftiti la povestit!
- Adriana_78(10.09.1978)-Adriana de Lara(22.06.2005) sila purtator
- ana1980(09.06.1980)-Ana de Casandra(27.06.2005) si Ecaterina-Maria
- andreutza_23 - viitoare (08.12.1979)
- crissandrada(15.02.1980)-Cristina ElenadeAndrada (12.09.)sila purtator
- carmenstefi(04.11.1974)-CarmendeStefi(30.10.2005)
- Eftimie C.-CarmendeEduard-Costin(28.02.2003)
- ellinia(22.01.1979)-Cristina GabrieladeStefan Costin(25.02.2005)
- geba2001 (09.10.1973)
- ianusca(06.12.1974)-Dana deIan(13.10.2005)
- ionella3003(03.07.1977)-Ionela deAlex(21.09.2004)
- iully(08.06.1981)-Iuliana de Cristian (16.07.2004) si Toni(15.12.2007)
- Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)
- LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004)
- lunna27(10.02.1978)-Dana dePaul Marian(08.09.2000)siAna Maria(06.09.2004)
- mandita-Catalina de Claudia
- marani(05.12.1983)-Mirabela de Ana Maria(02.12.2006)
- mira_m- de (6.05.2004)
- nastasacarmen(11.10.1978)-CarmendeAres(17.12.2004)
- pisicuta si matei(02.01.1983)-CatalinadeMatei Tudor(22.04.2005)
- raresionut-Alina de Rares
- sunt mamica-Andreea de Ilinca
- annabella
- danidani74
- EftimieC- Carmen
- herra
- karmen
- lorelei19
- mihastroescu
- morena06
- naomi ioana
- roxanacibo
- vali02
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Raspunsuri
ellinia spune:
Neatza!
Prinde bine o cafea acum, cu toate ca incerc sa ma abtin ca am baut deja doua. M-am trezit foarte devreme astazi si n-am avut incotro.
Dana, mie mi-a trecut cu Iasul. Mi-a parut rau cand m-am mutat prima data la Bacau - acolo chiar ca nu mi-a placut deloc - dar in Piatra chiar m-am obisnuit repede si mi-a placut din prima. Cand vedeam munti de jur-imprejur ma simteam ca in concediu !
E cam mult consultatia 50 lei da' am sa ma duc totusi. Il mai las un pic pe Stefan ca de inca nu i-au disparut de tot, mai are asa, ca niste pistrui. Si inainte as vrea sa-i fac niste teste alergologice. Parca tin eu minte ca si la Biomedica se fac, am sa ma interesez.
Carmenstefi, pune un pic linkul cu pozele voastre, sa le vad si eu!
Ana, sa poarte Ecaterina cu placere cercelusii! Iar la dinti stiu ca mai merge si nurofen. Dar poate nu vrei sa-i dai inca medicamente. Remediile astea homeoopate nu sunt si pentru dinti?
Lora, e un pic mai aglomerat la inceput de an, dupa aceea ne intram in ritm si asta este!
Laura, ce fac strumfii? Cum se acomodeaza iar la cresa?
Adriana, asa cum ziceau si fetele e mai greu iarna pentru ca nu prea poti iesi, cand o sa vina primavara o sa fie altfel, o sa vina si bb2 si ai sa ai alte preocupari! Si Stefan ma mai intreaba de Lara...
Stie cineva ceva de Criss? O fi nascut, oare?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ana1980 spune:
Criss nastere usoara fato, daca inca n-ai nascut.Mai da o veste daca esti pe acasa.
Ellinia sunt si cred ca azi voi ajunge sa i le iau.
Stiam eu de ce n-am scris mai devreme....asteptam capitol nou.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Nu's ce tot se intampla la mine la serviciu ca tot chica reteaua...
Dana, unde-ai plecat, fata???
Lora, mami de IUSTINA
crissandrada spune:
Buna dimineata.
Nu am nascut stati linistite. Am cateva nr de telefon de la voi si am sa va anunt. Astept inca . Dar nu mai am rabdare.
Dana de ce nu cauti un medic homeopat care sa fie med de familie? Eu asa am si nu platesc consultatia. Iar remediile le iau de la Ardealul si costa in jur de 5 lei tubuletul. Tu de unde le iei cu 10?
Aaa nu am mai ajuns la pensat, din pacate. Mie cam frica sa ma duc singura. Ultima data cand am fost mi s=a facut rau de la statul pe spate dar era Sergiu cu masina afara si mi=am revenit repede. Dar acum mi=e si mai frica daca mi se rupe apa pe drum ? Asa ca stau cumintica in casa si ies doar cu el cand ajunge de la servici.
Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!
lunna27 spune:
Am ajuns si eu pe acasa,un pic mai devreme,dar ma apuc de treburile zilnice
Lora am vrut sa trec pe la tine(ca am fost acolo in zona),dar m-a luat repede barbatu' din oras de m-a dus acasa si n-am mai avut cand
Criss imi aduc aminte ca si eu asteptam momentul,la Paul ca la Ana a venit mai repede,cu Paul nu mai aveam rabdare,imi venea sa sar in sus ca sa se declanseze odata nasterea
Avem o dr de familie tare de treaba si parca nu m-as muta de la ea,dar e buna ideea care mi-ai dat-o,o sa ne mai gandim.Unde are tipa asta cabinetul?
Remediile mi le da de la ea de la cabinet,alea de la Boiron(straine) sunt 10 lei tubuletul,alea de la Plantextract sunt mai ieftine parca.
Va las,mai revin!
Ana Maria,Paul si mama Dana
ellinia spune:
Week end placut va doresc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
lunna27 spune:
Aloo,chiar nimeni prin zona??
Lora ti-ai pus poza la avatar cu ginerica??
Ana Maria,Paul si mama Dana
ana1980 spune:
Multumim pt urari de cercelusi.
Ellinia multumim, la fel si voua.
Am fost si mi-am luat remedii homeopate pt dureri de gingii - mi-a dat un gel si remediu homeopat propriu-zis. Dupa ce i-am dat o data s-a calmat si doarme...nu-mi vine sa cred....dupa o noapte dormita pe jumate din cauza durerilor...Partea buna e ca pot sa-i dau ori de cate ori este nevoie - chiar o data la juma' de ora. Deci superconvenabil.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Da, mey, sa ma laud cu ginerica-al meu, na! Poza aia se interpreteaza asa: Ea: cand o sa fiu mare, o sa-i iau si masina......si viseaza cu ochii deschisi... El: Vai, da' ce vremuri ma asteapta, da' ce, eu nu vreau sa-i dau masina, ca-i a mea..mamaaaaaaaa...bosumflat...
Lora, mami de IUSTINA