Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
La multi ani! Vale,cuvintele sunt fara insemnatate,doar atata iti pot spune, ceea ce zi de zi, noapte de nospte iti doresti sa ti se indeplineasca.
O zi frumoasa iti doresc.
PS:verifica tel, ai sms
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
valentinag spune:
Mii de multumiri!
Astery,m-am invechit de-o sa ma stric curand!Ar fi cazul s-o tai!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Sorina7 spune:
Salut dragutzelor !
La multi ani Vale, sa fii sanatoasa si cat de curand gravidoasa !
MirelusV felicitari multe, sarcina usoara si un bebic sanatos si mancacios
va pup pe toate, mi-a fost dor de voi, tututor numai bine si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visele, cele cu bebici sa va traiasca bebicii si sa va bucurati de ei, cele care inca nu au, va doresc din inima sa vina cat de repede bebelasii, sa va umple casa si inimile !
extra-pupici celor care mi-au simtit lipsa (Asi, Relya)
eu am vesti foarte bune, dar am tot asteptat un moment propice sa va anunt. Speram din inima sa fie la rezultatul pozitiv al lui Relya sau Ancutza W., ca am citit din umbra si am stat cu pumnii stransi. Acum profit de vestea buna data de MirelaV si o dau si pe a mea: dupa lupte seculare care au durat vreo 5 ani, am si eu si o fetitza !
Pe scurt povestea : dupa sarcina oprita in evolutie, de care m-am plans si aici, imi cam luasem gandul, am baut doar in virtutea inertiei ceai de napraznic si am fost la un curs de Qi-Gong, ca sa ma relaxez. La doua luni dupa, supriza mare, 2 liniute. La cateva zile sangerare, panica, suparare. Am intrat imediat pe medical si am stat toata sarcina acasa, ca o printesa, la pat. In luna 3-a, pe cand ma pregateam sa anunt vestea, hematom cu hemoragie mare, iminenta de avort. Stat la spital 8 zile, dar mititica a stat cumintica la mama ei, ne-a ajutat Dumnezeu si am trecut cu bine peste asta. Dupa care nu mai miscam nici un pai, si ma rugam toata ziua. Am nascut la sfarsit de noiembrie prin cezariana o dulceata de Andreea Ana Maria, surioara de Andrei cel mare. Acum ea e papusica noastra si ne uitam la ea toata ziua, inclusiv Big Brother, si nu ne vine sa credem ce dar am mai primit de la Dumnezeu.
asa ca nu va pierdeti nadejdea si rugati-va in primul rand, nu numai tratamente.
va pup pe toate
MirelaV spune:
va multumesc la toate pt urari. m-ati facut sa rosesc!
ieri am fost la eco..k n-am mai avut rabdare. bineinteles ca nu se vedea mare lucru..dar mi-a confirmat sarcina..se vedea sacul care are 10mm si e in uter. atat vroiam sa aud. deocamdata cam astea sunt vestile.
Vale, la multi ani sanatosi si voiosi! si sa ai parte de tot ceea ce visezi si speri!
Sorina, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit povestea ta, dar uite ca DD nu te-a lasat!
va pup pe toate fara exceptie
MirelaV
pupicei pe burticei
bety spune:
Helllllo!!!!
La placinte si vesti bune, inainte!
Intru si eu dupa o caruta de zile de absenta si ce vad...numai vesti bune, optimism si aer de sarbatoare.
Vale - La multi ani si numai bine.
Anis - pana sa pierd sarcina dupa FIV, in octombrie, ma gandeam la tine, dar la mine nu a fost sa fie, deci cum imi vine , inep sa muncesc cu spor la ;
MirealaV - sarcina usoara!
Sorina7 - super veste...taci si le faci!
Liana - pup!
AncaW - spor la dosar si munca mai usoara si lasa-l pe sot linistit acum, ca dupa ce apare , o sa-si doreasca clipe linistite!
Lachi - sunt dulci rau bubulinele tale!
Va pe toate-toate, ca ma cere datoria...taman s-a trezit bubulina mea.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi
slideshows_nou_nout
RalucaN spune:
Wow Sorina, pe mine m-ai lasat masca.... M-am gandit de foarte multe ori la tine, nu mai stiam nimic..... Ma bucur mult mult mult......... Ai luptat si tu si micuta si ati reusit sa va intaliniti!
Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voi sa fiti fericiti impreuna. Bravo, ti-ai implinit visul!
Maine, poimaine vine si Laurici pe aici si ne da o veste de asta. Cum ar fi?
Mirela, ma bucur ca bb e acolo, la locusorul lui. Sa creasca mare!
Ioana, ma bucur sa te mai "vaz" si pe tine. Ce mai faci?
Maine ma duc cu mandra mea la circ. Prima data-n viata ei. Abia astept....
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
flori76 spune:
Wowww,Sorina,m-ai lasat fara replica!!Pai,deja e un an de cand n-ai mai intrat pe forum?!??Ma asteptam sa spui ca esti gravidutza,hai...poate ca intre timp ai aflat si sexul copilului.....dar deja sa fii nascut...chiar ca nu ma asteptam!!
Sa-ti traiasca fetita mult dorita si asteptata,mamico!Sa fiti sanatosi si fericiti va doresc din toata inima!
P.S.Si eu am intrebat in urma cu ceva saptamani de tine,chiar imi era dor sa stiu ce mai faci
Fetelor,vad ca au inceput sa curga vestile bune!Doamne ajuta!
Chestia e ca m-am gandit mai bine:cred ca o sa dispar o perioada de pe forum,poate reusesc sa vin si eu cu o veste buna
Flori
flori76 spune:
Vale,la multi ani cu multa sanatate,fericire si impliniri!Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand!
Flori
valentinag spune:
Vai de capul meu.ce-mi faceti voi mie fix de ziua mea!
Vorbeam cu Flori pe ym,ca ce de vesti auziram de curand si-mi zice"cand am citit si de Sorina,ca are bb,nu's ce"si io zic"daa.numai vesti bune ne-au dat fetele astea"si zdrang,imi pica fisa!Zis"care Sorina ma/Sorina noastra de la oradea????E gravida???"La care Flori,"nu ma,are si bb deja"Ceeeeeeeeeeee?????
Mi s-a facut pielea de gaina instantaneu!Nu pot sa cred,e ceva de nedescris!
Sorina draga,te invidiez si ma bucur pentru tine,si-mi vine sa te bat ca nu ne-ai dat veste asta de cand erai graviduta,dar merge si asa,iti doresc tot binele din lume,sa va bucurati de minunile voastre si ei sa va bucure asa cum o meritati!
Mi,a venit cand trebuia!Doamne ajuta!
Va multumesc inca o data pentru urari,asa bucurii de suflet de ziua mea,n-am mai avut de mult!
Va iubesc pe toate!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Androix spune:
Vale, la multi ani, iubita! Iti doresc ce-ti doresti si tu: sa se vada un rezultat concret dupa spermograma aia beton!
Andreea mama de Filip si Georgia