Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Duoamnaaa sunt aci va pup pe toate si va tin pumnii!!!!
e bine Ancutzooo??????
cum sa nu stiu io bree cand e ziua lu vale?ha?e sambata nu pricepusi?azi e ziua de nume..da io asteptam sa ajung acasa ca dehhh fusei cu trebi multesi aseara m'a pocnit o durere de cap asea ca nu am mai putut sa stu pana la 00.00 sa'i urez toate celeasea ca ii le spui acu
Valeeeeeeeee "La multi ani!!sa fii iubita si fericita!!!
Mirela io nu am indraznit sa le spun fetleor cu toate ca aflasem deja..te'am lasat pe tine..te pupp si ma bucur din tot sufletul..vorba lu lachi..o facusi si pe'asta fatooo!!
anis te pup si felicitarii din suflet..va fi binee de data asta ..ai sa vezi!!!te pupa olteanca.aa si vreau si io apaaaa
Androixoo tot intru pi la evenimente doar ..doar vaz un raspuns si la mini di la tinite pupppp

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Intru si eu de curiozitate si ce minunatii de vesti vad?

Mirela te rog sa ma scuzi dar sunt atat de fericita si emotionata ca esti graviduta ca nu imi gasesc cuvintele.Felicitari si sarcina usoara.

Anis imi pare rau ca a trebuit sa treci prin iad dar acum poti sa te bucuri de cele 3 minuni ale tale.

Vale La multi ani si de ziua ta si de ziua numelui.

Anca

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ce m-a manat sa deschis azi subiectu'? Nu stiu, da vreau sa felicit din inima pe Anis si pe Mirela, pe care le stiu de cand strigam catalogul la aspirante si ne imboldeam sa trecem la .Asta era acum vreo 4 ani....
Mirela sa-ti dea DD sarcina usoara si bb sanatos, sa faca numai nebunii cand o mai creste si sa te faca sa razi in hohote . Anis si ptr tine urare din suflet, sa-ti traiasca fetele si beble mic si sa dea DD sa poti trece de starea aia, vei fi mult mai bine cand galagia va fi maxima in casa voastra.
la voi fetele, promit sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mirela, ai primit darul cel mai de pret: vei fi mama in curand. FELICITARI, SARCINA USOARA SI O MINUNE SANATOASA, GRASA SI FRUMOASA ITI DORESC!!!

Anis, FELICITARI si tie. Nu te mai gandi acum la ce-a fost. Sanatate multa, Doamne ajuta, esti o mama de exceptie!!! Vei gasi copilasi de botezat, doar sa cauti.

Vale, LA MULTI ANI de ziua numelui, cu ceva intarziere, iertare, dar ieri am fost prinsa cu treburi. Sa fii sanatoasa si sa vii cu vesti bune!!!
Ma bucur tare mult pentru vestile bune de aici.
Si multumesc fetelor pentru suport. Multumesc din tot sufletul meu.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

va salut pe toate, stiute si...nestiute
nu puteam sa nu scriu eu eu vreo doo dupa ce am citit pe aici.

Anis, felicitari! am citit si povestea ta si m-a impresionat mult;sa ai o sarcina usoara si un bebe pe masura.

Valentina, ma bucur pentru progres. hai ca se anunta rezultate...roz in curind.

Anca,ma bucur ca te-ai linistit, undeva un pui de om te asteapta.

Mirela, felicitari pentru sarcina!

Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Liana, la capitolul evenimente si uraturi sunt exact pe dos fata de cum esti tu asa ca va trebui sa fii mult mai explicita, adik cu tot cu link si raspund cu maaaare placere si cu flori si pupaturi.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pupici la fetele mele iubite.
Ancut, multumesc de punerea la curent.
Mire, sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios si la fel de zambaret si pus pe sotii precum mamica lui
Anis,pupici si capul sus, Dumnezeu le oranduieste pe toate asa cum stie el mai bine, iar tu stii asta, ca dovada ca anii de chinuri ti-au fost rasplatiti pe deplin.UIte din ce nu puteai ramane gravida, acum nu numai ca ai unul, dar vei avea 3 ingerasi.Daca ai ramas iara, inseamna ca Dumnezeu nu te-a pedepsit pt ce ai facut si poate ai facut bine, poate bb chiar ar fi avut probleme.E greu ca una in situatia aspirantelor sa fie pusa sa recurga la asa ceva,dar ia partea buna a lucrurilor si bucura-te de minunea ce creste acum la tine in pantece.Sarcina usoara.
Vale io La multi ani iti zic maine de ziua ta,nu pt ieri ,fiinca in calendarul ortodox, sf Valentin e maine nu pe 14.Felicitari pt producerea de gigei
Pup toate fetele fara deosebire.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Multumesc pentru urari fetele,azi e ziua mea(Ioana astept urarea)asa ca:

care ce mai doreste si ce mai pofteste!
Ieri a viscolit,fix ce-mi doream eu si azi a iesit soarele,e frumos,luminos,ca mine(cu dinti nitel,da merge)

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

La multi ani Vale!!! Sa-ti dea Dumnezeu ce-i mai bun pe lumea asta, mult noroc, fericire si un bb mic, frumos si vesel ca tine!
Te pup de 1000 de ori

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, VALENTINA ! Sa ne traiesti, sa fii fericita si sa ai o viata plina de impliniri! Si sa vii cat de curand cu testu' ala pozitiv, ca te-ai cam invechit p'aci...

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput