Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mama, mama ce s-a mai animat subectul....
Mirela, multe felicitari! Sarcina usoara, bb sanatos iti doresc!
Anis, si eu ma intrebam ce-o fi cu tine. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva si ca a trebuit sa iei o astfel de decizie. Stiu, e groaznic, au trecut 4 ani de cand am trecut si eu prin asta si inca ma mai gandesc "si daca..." si stiu ca ma voi gandi toata viata la asta. Dar, viata merge inainte, cu bune si rele si iata ca Dumnezeu iti trimite un semn. Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Androixo, pai daca te mananca degetele, scrie-mi fato ceva, nu te abtine! Si ai grija ce-ti doresti, ca DD nu doarme. Poate ne dai si tu vreo veste Eu deocamdata nu am nicio veste, poate ma testez diseara.
Anca, pupam fata! Tine-ti telefonul deschis
Pup toate fetele!!!!!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ce de vesti bune! Dragele mele azi m-ati lasat fara suflare! Anis, Mirela felicitari! O sa fiti colege de odisee!

Vale cu asa 'marfa' ... tu urmezi!

Astery mamico, doi pupici pt. tine si sa ai incredere ca va fi bine. La un moment dat banuiai ca se trage de la un vaccin, poti sa zici care?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ralu, e deschis, deschis. Abia astept!

Fetelor, eu de mult nu am mai fost asa de linistita sufleteste. M-am impacat cu situatia. Singura frustrare e ca nu imi gasesc timp sa termin o data cu actele pentru adoptie. Muncesc cate 10 ore/zi, dar nu va mai dura mult asa ca, sper sa pot sa ma organizez.

Tot noi femeile, tre' sa ne descurcam. Al meu sot asteapta cu nerabdare, dar nu alearga pentru nimic. Daca ar putea sa vina cineva sa-i aduca un bebe la usa (eventual sa i-l duca pana in sufragerie ca sa nu fie efortul ft mare)ar fi ok. Offf...barbatii astia...

Numai bine tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt!
Nu-mi vine sa creeeeeeeeeeed!
Mirela,Anis felicitaaaari!Doamne,nu-mi vine sa cred!Ce vesti minunate aud,fix ce-mi trebuia mie de ziua mea!Uaaau!Am ramas masca!
Anis,trebuie sa ne veden,neaparaaat!
Mi,a rasarit soarele,felicitari inca o data!Nu-mi vine sa cred!

Fix,ca'n vremurile vechi!Ah ce dor imi era!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ptiu ptiu, bata-te sa te bata! La multi ani, de ziua ta, Vale!

Din cauza ca io nu ma dulcegaresc de sf valentin mereu uit sa zic la multi ani

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

doamne fetelor !!! ce de vesti !!!
mirela, felicitari !!! ma bucur din suflet pentru tine !!! sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!

anis... nu am cuvinte... te pup cu mult drag ! felicitari pentru bebele din burtica ! sarcina usoara iti doresc si tie, si multa liniste sufleteasca !

vale, LA MULTI ANI si distractie placuta azi !

va pup pe toate !!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput

Vale, e ziua ta, iubita mea???? La multi fata mea draga. Multa sanatate si tot ce-ti doresti!!! un brat de pentru tine.

Cum de te-a sarit doamna Liana fara sa te felicite la 6:30 de dimineata sau sa bage un subiect la "evenimentele comunitatii?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

E sambata bey,fac minunata varsta de 32
Merci de urari!
Anca,nu stiu de ce!Cred ca nu stie cand e ziua mea si d'aia!
Lianaaa,nu daaa!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vale la multi ani pentru azi iubita! Ma gandesc mereu cu drag la tine, de fapt la toate!
Nici nu stiam daca sa scriu aici sau nu...ca stiu cum e doar...acum mai in gluma mai in serios, haideti sa beti apa dupa mine...ca vad ca s-au desfundat toate ...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Vale, nu cred ca nu stie. Are dosarul actualizat al fiecareia dintre noi. Era buna pe vremea lui Ceausescu. Maaaaama, cum o mai barfesc doar-doar o aparea sa bage o chestie de genul "Doamna, eu sunt aici, va pup pe toate si va tin pumnii"

Inteleg ca azi e ziua pentru ca e ziua indragostitilor??? Si acum, cu spermograma aia misto, esti din ce in ce mai indragostita, nu?

Mergi la inceput