Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11
Raspunsuri - Pagina 10

bety spune:
Bebelina mea, Ana-Maria, va pe toate si va invita sa o vedeti cum arata la 1 an, in albumul "Am 1 an si sunt o mica pianista"...in devenire...

flori76 spune:
Bety,ce frumoasa este Ana-Maria! Doamne,ce buzite si ce gene are....m-am topit!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Flori

Anca Wish spune:
Maaaama, cata lume si cate vesti bune.
Vreau sa incep prin a-i scrie lui...
Anis, in primul rand, vreau sa im cer scuze. Am itit postarea ta pe link-ul ala, dar mi s-a strans inima si nu am putut sa citesc pana la sfarsit. Ca urmare, nu am citit si vestea minunata, zic eu, ca bebe 3 e pe drum. Mesajul meu a sunat sec si fara niciun sentiment si nu l-am vrut deloc asa. Asa ca, voi repara greseala si-ti voi scrie acum ca Doamne-Doamne nu s-a suparat pe tine pt gestul facut. Ti-a pus credinta, dorinta, puterea, la incrcare si ti- a trimis un alt bebe. Toti facem greseli, suntem oameni si e bine cani se ofera sansa sa le indreptam intr-un fel sau altul. sarcina usoara iti doresc!!!
Sorina, prin cate a trebuit sa treci si ce deznodamant fericit are povestea ta. Parca aveai un baietel, nu? Acum a venit si surioara. Felicitari din toata inima!
Bety, ce dulceata ai... Sa creasca mare, sanatoasa si sa bucure vietile.
Ralu, nimic-nimic?
Relya, mi-e dor tare sa vorbim. Poate apuc sa te sun saptamana asta. Pup fata
Si acum....
Vale, am uitat, fato, sa te sun, dar nu e in totalitate vina mea. Joi ai scris "vaaai, ce-mi faceti mie de ziua mea. Azi scrii "vaaai, ce-mi faceti mie de ziua mea". femeie, ziua ta tine o saptamana???? daca-i asa, m-ai prelungeste-o putin, poate ne si vedem. Normal, de ziua ta!!!
Sa ne traiesti si sa te inmultesti ca Androixa
(adica: fara FIV, pereche (fata si baiat), frumosi si sanatosi
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

RalucaN spune:
Anca, nimc, nimic...
Bety, e o frumusete fata ta! M-am indragostit instant
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Sorina7 spune:
Multumesc mult de tot dragele mele pentru urari, m-au emotionat
Floricel asa este, iarta-ma. ...varsta e de vina...doar am schimbat prefixul
RalucaN ma bucur ca iti aduce aminte de mine, mersi de urari si bafta la facut bb2 !
Vale am vrut sa fiu sigura ca sunt sanse sa fie bine, dupa care a inceput stresul mai mare. Iti tin pumnii sa se materializeze spermograma asta buna in viitorul fff apropiat.
AncaW multumesc si bafta in tot ceea ce intreprinzi. Asa este, am si un baietel...de 18 ani ! asa ca suntem si parinti tineri si mai in varsta
Relya unde esti ? sper ca nu esti suparata pe mine ca nu ti-am zis atunci pe YM, dar tu erai dupa acel FIV si nu m-am simtit in stare sa iti spun.
Pupici tuturor

anis spune:
Anca nici gand sa ma supar pe tine...te-am urmarit la FIV, nici nu am indraznit sa iti spun ceva,pt ca stiu ce era si este in sufletul...imi era frica sa nu spun ceva care sa te faca sa te simti ori aiurea ,ori bine...stii tu in situatiile astea esti mai paranoica .
Chiar imi pare tare rau ca nu a iesit...dar fie ca ma vezi sau nu nebuna...tu tot o sa ai copilul tau in burtika...infiaza nu-i problema...si tot o sa ai bb in burtik..oricat de imposibil ti-ar parea..ca de altfel asa imi parea si mie...
Mi-aduceam aminte acum cativa ani cand nu aveam lacrimi decat pt suferinta de a nu a avea un bb,un preot mi-a zis ca o sa am 4....si altul 3...ambele variante sunt corecte...la vremea respectiva imi venea sa ii bat..
Asa ca stai linistita nu vad cumva ceva...va inteleg pe toate stiti bine...chiar imi era frica sa va zic ceva...dar cred ca speranta pe care ti-o pot da altii ajuta...sau cel putin pe mine ma ajuta.
Asa ca numai DD stie ce are pregatit pt noi si cand!
Vale LA MULTI ANI...si serios cand vin din Breaza beai apa dupa mine
Va multumesc la toate si ma gandesc la voi cu tot sufletul!
*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

aime spune:
Ce animatie si ce bucurii...
Vale sa fii sanatoasa si sa faci un bebe frumos mey, sanatos si sa vii sa ne povestesti cum te capiaza de cap cu "de ce-urile"
.
Bety ai o frumusete de copila, sa-ti traiasca si sa va bucure
Ancuta eu am urmarit in tacere povestea ta, iti doresc putere si inca un pic de rabdarica si grabnic sa vii sa ne arati minunea ta. toate fetele

sanziana spune:
Sorina, Doamne ce veste minunata! Sa iti traiasca, m-ai emotionat maxim. Ai nascut in aceeasi perioada cu Fanta care are un baietel.
Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

valentinag spune:
Anca,la cat de importanta sunt eu,ofcorz ca ziua mea tine o saptamana!Ca lumea imi facu urari pe 10 de Sf Valentina,pe 14 de Valentin,pe 16 de ziua mea,si stai,tin-te bine ca vine si Sf Gheorghe si ma serbez si atunci!
sarumana de urare,minunata este,as vrea s-o urmez pe androixa sau pe oricine altcineva din fetele astea fericite!
Sorina,Bety,Aime
Anis,abia astept!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

MADYN spune:
Sorinache felicitari mamica-de-fetita ! Super veste! Ce bucurie pe capu' meu, ce de vesti buneeee!!!!
Vale si din partea mea un buchet de flori (virtual) ! Si tot ce-ti doresti, sa se intimple!
Bety ce papushica aveti voi acolo! Sa va traiasca, sa se faca mare, sanatoasa si norocoasa! Prin ce parc din Ploiesti o plimbati? Ca si fii-miu sta acolo, la bunici si mi-e ca daca o vede ... ...
Fanta felicitari pt baietel! Nici de tine nu stiam ca esti mamica, noroc cu Sinziana. Multumim Sinziana ca ne-ai pus la curent .
Mady si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)