Torturi si prajituri (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am venit pe la tine sa te si sa-ti las o .

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fanna,intreseanta retata ta!
Lyly,esti grozava...facusi checul fantezie. Nota 11!Ti-a iesit nemaipomenit!
Prajitura cu mascarpone----eu as face asa: faci ce blat vrei tu apoi faci crema asta:250 g marscapone, 200 ml frisca batuta , 50g zahar, un galbenus, cubulete de ananas proaspat sau ce fruct vrei tu

Va puuuppp!


BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cristina, ma bucur va ai aintrat aici! Sa mai viiii!
Uite si de la mine un

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Fanna,intreseanta retata ta!
Lyly,esti grozava...facusi checul fantezie. Nota 11!Ti-a iesit nemaipomenit!
Prajitura cu mascarpone----eu as face asa: faci ce blat vrei tu apoi faci crema asta:250 g marscapone, 200 ml frisca batuta , 50g zahar, un galbenus, cubulete de ananas proaspat sau ce fruct vrei tu

Va puuuppp!


BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)




Hildegard, multumesc mult!
Pentru ca vin acum nasii la noi am facut pe fuga banana bread...a iesit asa o porcarie! Noroc ca mai am putin chec fantezie si niste fursecuri cu unt cumparate... mi-e ciuda rau ca nu am facut altceva!

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Cristina, ma bucur va ai aintrat aici! Sa mai viiii!
Uite si de la mine un

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)




Eu ma cam retrag de aici pentru urmatoarele (cel putin) 6 saptamani, pentru ca am intrat la superdieta. Am cateva kg in plus care ma supara, asa ca ....ne vedem cand o sa fiu.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Criss, spor la dieta!
Si eu tin dieta dar fac pentru altii!!!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tort cu piersici si jeleu


Blatul:
Se face un blat din 6 oua,6 linguri zahar,6 linguri faian,3 linguri ulei,3 linguri apa calduta, 1 praf de copt.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga uleiul pe rand cate putin(eu l-am pus tot odata dar nu s-a intampalt nimic, c-am frecat bine cu mixerul dar voi il puneti treptat cate putin),urmaya apa, apoi se pune faina amestecata in prealabil cu praful de copt. La sfarsit punem albusurile batute bat,si amestecam de sus in jos cu lingura de lemn. Turnam compozitia intr-o tava rotunda in care am pus pe fund hartie de copt. Dam la cuptor 30/35 min. Se incerca cu scobitoarea. Lasam la racit blatul apoi il taiem in 2.
Crema:
-20g gelatina
-5 oua
-2 conserve de piersici compot
-1/2 l lapte
- 1 lingura faina
-300 g zahar
-300 g frisca batuta
-2 plicuri jeleu transparent dr.otker
Gelatina se pune la inmoiat in jumatate cana apa rece,10 minuteLaptele cu galbenusurile si faina se pun intr-un bol si mixam 2 minute dupa care se pune compozitia pe foc.Amestecam pana se ingroasa.Trebuie sa amesteca cu lingura de lemn si sa fim atenti sa nu se prinda, nu e voie sa se faca cocoloase sau sa se stranga oul.Cand s-a ingrosat dam deoparte si punem gelatina inmuiata si amestecam sa se dizolve gelatina umflata.Se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand.Batem frisca.Apoi ne batem si albusurile.Cand crema e rece se amesteca cu frisca*eu albusuri nu am pus).
Jeleul il pregatim din timp.Intr-o parte adauganm colorant galben si aroma de portocala iar in celalalt colorant rosu si aroma de capsuni. Le preparam pe rand si dam la frigider sa se intaresca(intr-o tava) Pregatitm vasul in care asamblam tortul cu folie transparenta.Ultimul blat il ungem cu gem de caise inainte sa-l punem ca si capacJeleul intarit se taie patratele.
Asamblam asa:
-crema
-piersici
-blat
-crema
-piersici
-crema
-jeleu
-crema
-jeleu
-piersici
-blat
Dam la rece 8 ore. Il rasturnam pe un platou dupa 8 ore si il ornam cu frisca si alune prajite si macinate si cu bombonele rum cocos.

POZE: http://veronicascakes.blogspot.com/search/label/TORTURI

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Criss, spor la dieta!
Si eu tin dieta dar fac pentru altii!!!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)



Cum reusesti sa faci asa bunatati si sa tii dieta?
De azi si eu tin superdieta, varianta scurta

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lyly,pai uite asa reusesc. Spor la dieta!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

UITE CUM SE PUN KILELE MELE

Mergi la inceput