Contractii nedureroase(4)

Contractii nedureroase(4) | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Asa a inceput totul 3,2,1

"Contractoase" care au reusit :

Liadorian -8 august- Miruna Demetra
Aylin_Tarcan -20 august -Alma Ana
Myral -30 august -Elisa Lavinia
Gill -25 octombrie -Sara Ioana
Ancadragoman -4 noiembrie -Maria Alexandra
g24hit -13 noiembrie -Iulia
Ginger -14 decembrie -Albert Aaron si Rares Stefan
danonique -20 decembrie -Albert Aaron
lumsta -27 decembrie -Rares Stefan

Sper ca odata cu acest nou capitol sa se termine cu contractiile ,dureroase sau nu.Pupicei la fete.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ce dragut!
Avem un nou capitol!
Sa auzim nu mai de bine, fetelor!!!

Tot Anca ni l-a facut? Multumim!

Micsunea
29+

Mergi la inceput

Lumi,

vroiam doar sa te felicit ca esti deja la 31+, si te sustin.

Din pacate eu nu stiu sa-ti raspund, inca nu stiu care e diferenta intre contractii dureroase si nedureroase!
Contractiile mele sunt uneori (mai ales cand sunt culcata si mai ales seara sau mai ales dupa efort) un pic dureroase, dar cred ca raman "false contractii".

In acelasi timp, contractiile, dureroase sau nu, pot deschide colul, asta e marea problema, nu?
Din fericire, contractiile noastre, mai slabe sau mai puternice sunt destul de ineficiente, ca de exemplu la cate contractii am avut eu, daca erau eficiente pe bune, nasteam de cateva ori pana acum

Micsunea
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

G24 - hai ca mai ai putin si-ai terminat
Lumi- la alea nedureroase simti doar ca ti se intareste burta dar la alea dureroase de ex. pe mine ma doare pe sub burta si salele de-mi vine sa mor,bine ca nu dureaza mult...nici cand aveam ciclu nu simteam asa ceva.

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANCUTA multumin pt noul capitol,te-am vazut activa azi pe la mamici e ian-feb si ma gandeam ca ne scri si noua aici.Sa iti traiasca printesa,e asa de dragalasa
ENI nu mai zici nimic????
LUMI asa este cum zice GINGER la acele contractii dureroase te doare si burtica,parca simt ca am niste carcei asa,ma doare pe sub burtica.....,uff nasol dar ce sa facem mergem inainte.Hai ca nu ar mai fi asa mult la tine,multa sanatate
Eu iar am avut contractii aseara si nu am dormit bine deloc,ma doare capul si sunt tare indispusa.
la toate fara exceptie
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ginger00
Lumi- la alea nedureroase simti doar ca ti se intareste burta dar la alea dureroase de ex. pe mine ma doare pe sub burta si salele de-mi vine sa mor,bine ca nu dureaza mult...nici cand aveam ciclu nu simteam asa ceva.

Pai mie mi se intareste burtica de cateva ori pe zi. De prin sept. Iar dureri de sale si pe sub burta mai am din cand in cand, dar niciodata nu m-am gandit ca pot fi contractii. Nici dr. nu a zis ca ar fi ceva anormal si ca ar trebui sa-mi fac griji.
Deci pana la urma cum e ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Irish girl-pai of fi contractii si alea.Intinde-te pe spate cu picioarele indoite si palpeaza burta,daca e tare peste tot e contractie.Tine cateva secunde si apoi se relaxeaza.
Sunt normale cateva pe zi din alea nedureroase ca pregatesc uterul pentru nastere dar cand sunt multe scurteaza colul,din pacate.

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Pff, eu incep sa fac o criza de panica!
Deci daca simtim o durere de burtica cand avem contractia inseamna ca e contractie dureroasa?
Ca eu credeam ca o contractie dureroasa e una din aia de te doare rau de tot! Ma gandeam ca daca doare doar un pic, nu se numeste dureroasa.
Si pe mine ma doare sub burtica atunci cand incepe contractia si apoi, in timpul contractiei, parca ma strange cineva de burtica, e un pic dureros...
E grav ???

Pe mine doctora m-a intrebat daca am si contractii dureroase si eu i-am spus ca o fraiera ca nuuuu!!!

Of, of, of, si de cand stau acasa, e adevarat ca am mai putine contractii dar parca sunt mai puternice in schimb!

Micsunea 29+

Mergi la inceput

De la un timp alea nedureroase devin dureroase in pacate...nu dor foarte,foarte tare dar...cand le ai asa mai dese ia un No-spa(mi l-au adus si mie din Ro) sau Buscopan (poate acolo se numesc altfel).

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

BUSCOPAN am si eu, supozitoare. Pana acum am pus unul la doua zile (desi mi-au spus de la farmacie ca am voie 6 pe zi, dar sotul nu mi-a cumparat decat o cutie cu 6 si am incercat sa fac ecomnomie ).
Merge si pastile? Ca as prefera pastile, daca tot e sa iau mai multe ...

Eu ma gandeam ca la cat de tare mi se strange burta, e normal sa simt ceva dezagreabil (ori ceva dezagreabil inseamna de fapt o forma de durere, nu?). Crampele de la picioare tot un muschi care se strange sunt si dor, nu?

In plus si cu doza de pastile de la medic tot am contractii!

Sper sa tina colul meu cat mai mult!!!

La sfarsitul saptamanii merg la doctor, dar nu sunt sigura ca mai imi face control, ca mi-a facut deja unul acum 10 zile si am auzit ca nu e bine prea des pentru col... Daca mi-ar face eco TV macar as afla ce mai face colul.

Ce grea si lunga mi se pare asteptarea asta fara nicio garantie!!!

Curaj fetelor,
Micsunea
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna fetelor , nu stiu daca va mia amintiti dar si eu am avut contractii nedureroase...si am rezistat pana la 36s+3z ..cand dupa o zi ff stresanta si obositoare in care am alergat prin oras plus 6 ore la birou, mi s-a rupt apa seara si in 4 ore am nascut natural 100% in 25 Septembrie o fetita de 3kg si 47cm.

Am crezut ca sunt superwomen si ca voi rezista sa duc sarcina la termen..dar din pacate nu a fost asa si multumesc lui DD ca am rezistat si atata si ca fetita a fost Ok, desi s-a adaptat mai greu afara..am un copil sanatos si minunat care ne umple viata de bucurie si fericire.
Aveti grija ca nu-i de gluma cu contractiile..stati cat mai linistite si mult repaus...fara nici un fel de efort daca se poate..cel mai important este sa duceti sarcina cat se poate de mult.

Eu datorita tratamentului de Gynipral+No-spa de o saptamana,colul meu nu se inmuia desi era deschis si dilatatie 8..avea marginile ff tari (asa ziceau moasele),noroc ca m-au ajutat ele si am scurtat ff mult travaliu..altfel nu stiu cat putea sa dureze.

Va pup si va doresc sa aveti sarcini usoare si bbi sanatosi

Mergi la inceput