Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 2
Ginger00 spune:
Da, sunt bune si pastilele,eu din alea iau.Sa stii ca eu nu simteam nimic cand aveam contractii doar ca mi se strangea burta,au devenit dureroase cu timpul (in ultimele 2-3 saptamani)in ciuda tratamentului care il iau si injectabil...asta e...suntem mai sensibile,altele nu au habar ca sunt gravide...
Si eu merg maine la eco sa vad cam cum stau cu colul
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
lumsta spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru raspunsuri fetelor!
Cred totusi ca ce am simtit eu erau crampe la musculatura abdominala nu uterina...ca uterul nu prea era contractat.
Ceva neplaceri am si eu in timpul contractiilor....dar nu pot sa le numesc dureri. Spatele ma mai doare din cand in cand dar fara legatura cu contractiile. O sa incerc sa stau cat mai cuminte.....ca nu prea am fost pana acum.
Uff ce de probleme avem! Nu stiu voi, dar eu nu prea m-am putut bucura de perioada sarcinii....am fost stresata sa nu se intample ceva, si din cand in cand panicata de-a dreptul. Abia astept sa vina bebe sanatos pe lume! Acus facem 32 de saptamani....si cand ma gandesc ca au inceput contractiile astea de la 20 de saptamani....
Cu gynipralul m-am gandit eu ca da ceva probleme la nastere! Ce fica am si de momentul ala!
Va doresc numai zile si saptamani bune!
LUMI
31+
micsunea spune:
Ginger, sa ne aduci vesti bune de la doctor!
Celelalte fete, sunteti bine?
Pupici tuturor,
Micsunea
29+
Ginger00 spune:
Ne-am intors...colul si mai scurt de 1,4...dupa toate probabilitatile nu mai am mult...contratiile mi le tin ca uterul meu e super tensionat(la 30 de saptamani e ca un uter de sarcina unica la termen)si da deja semne de oboseala...asa ca ,strangeti-mi pumnii ca nu stiu cand imi vine sorocul.
31
sufletelele mele
Atat mai avem
micsunea spune:
Buna Ginger,
am citit si la mamicute Fiv mai in detaliu!
Felicitari ca i-ai dus asa de departe!
Si mie doctora mi-a zis ca daca ajung la 32-33 saptamani e bine, dar eu am doar un bebe, zi si tu ce uter prost am!
Iti tin pumnii ca sa mai pastrezi bebelusii cat mai mult timp in continuare si multa sanatate pentru voi trei! 

In ce priveste colul, poate sa tina si pana la 40 SA, ca doar sunt fete care stau si cu colul deschis si tot nu nasc! Dar cum de vede doctora starea uterului, dupa marimea lui?
Mult succes,
Micsunea
29+
(Of, ce mult mai am)
Ginger00 spune:
Uterul la gemeni e foarte solicitat si intins ,practic am 3 kg de bebe + 2 lt de lichid , deci cam 5 -6 kg in el...de la cateva mililitri iti dai seama...Eu sunt destul de micuta 1,60 si aveam inainte de sarcina 53 kg.In plus la palpat este extrem de tensionat asa ca un medic isi da seama imediat la control.De dus mult nu voi rezista, poate daca bebe 1 nu mi-ar fi cu capul fix pe col...stii ce presiune simt cand stau sezut sau in picioare...
Aaa, eu aveam uterul putin mai mic decat normal inainte de sarcina.
Pupici 
31
sufletelele mele
Atat mai avem
micsunea spune:
Si eu am 1,60 m!
Of, Ginger, ce burtica mare ai!!! Ce mamica curajoasa!!!
Iti tin pumnii sa stii, sa fie cat mai bine pentru tine si bebelusi! Ce greu trebuie sa iti fie cu atatea kg in burtica!
Pupici,
Micsunea
29+
Ginger00 spune:
cam asa mi-era burtica acum vreo 10 zile (ultimele 2 poze)...de atunci a mai crescut
http://www.flickr.com/photos/ginger00
31
sufletelele mele
Atat mai avem
lumsta spune:
si eu am 1,60 m inaltime, dar am avut 45kg inainte de sarcina. si burtica mea e tensionata rau....dar sper sa mai cedeze si ea sa aiba unde sa mai creasca bebe!
LUMI
31+