Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Vai, Ginger, ce burtica mare ai! Pai eu nu cred ca as putea sa ma ridic, nici macar pentru poza!!!!!!!
Esti tare draguta!

Fetelor, eu am o burtica mica, de 93 de cm diametrul cel mai mare
Si de vreo 3-4 saptamani o tot masor si nu a crescut deloc!!!
Sper ca bebelusul meu e OK.

-------------------------------------
Eu ca sa treaca vremea ma joc pe spider solitaire (carti adica), ca nu reusesc sa ma concentrez ca sa citesc vreo carte... Nici prietenilor din Romania nu le mai scriu, ca de fiecare data imi spun ca mai bine mai astept, ca poate am vesti bune sa le dau, dar ce vesti bune sa am: ca am mai rezistat o zi? Cand ideal ar fi sa rezist inca 56?
Voi cum va petreceti timpul? Cine va da de mancare, gatiti singure?

Pupici si la burtici cat mai mari!
Micsunea 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Lumi- nu-ti face griji ca unul singur nu solicita asa mult uterul.

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Ce bine ca exista subiectul asta! Sunteti tare dragute toate! Ma simt mult mai bine cand citesc si scriu aici! Sa ne ajute Doamne Doamne sa ducem la termen bebelusii nostri sanatosi!

Micsunea: eu cred ca uterul mai creste si in sus spre stomac...deci nu diametrul poate sa ramana la fel o perioada.....si mai depinde si cum sta bebe acolo.Asa ca linisteste-te pana la urmatorul control.

Pupici la toata lumea!

LUMI 31+

Mergi la inceput

Micsunea- asa cum zice si Lumi,nu creste numai in afara dar se intinde pana la coaste (mie mi-e deja acolo).Nu te preocupa ca o sa dormi si tu in fund mai incolo ca o sa te preseze pe plamani de nu vei putea respira.Ai mei sunt cu piioarele pe-acolo si asa ma busesc ca de multe ori imi pierd respiratia.

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GINGER adorabila burtica,sper ca suneti bine
ENI nu mai zici nimic,oare ai nascut??
Fetelor eu de 2 zile iar nu dorm bine si am contractii dureroase seara iar dupa ce se duce contractia incepe bebe sa se miste........,ma gandesc cu groaza la col.Maine intram si noi in saptamana 26,abia astept sa ajung macar la 28 de saptamani.Ieri am vazut la tele aici ca o tipa a nascut la 25 de saptaman 5 bebelusi ma si toti sunt bine la incubator,doamne o mana de carne,asa ma impresionat.
la toate
25

Mergi la inceput

Aurel-sa iei antispastice inainte de a dormi,asa fac si eu ca altfel ma trezesc din juma' in juma' de ora cu burta tare.e bine sa ajungi la 28 sapt. ca fetitele sunt mult mai rezistente ca baieteii in cazurile de nastere prematura,dar eu zic sa stai linistita ca daca nu o ai direct pe col sa te impinga si ea cum face al meu atunci nu e asa pericol.Multa sanatate

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GINGER mersi mult de sfat,ai dreptate asa am sa fac,am tot zis ca rezist fara sa iau o caruta de medicamente dar din nefericire nu pot.Saraci nostri ingerasi ce de medicamente mai inghit............,astazi intru in 26 de saptamani,ce am mai numarat zilele.Sper ca te simti bine,pup nazdravani si mamicuta
Azi noapte am dormit binisor ca am fost obosita, a trebuit sa ajut si eu la gatit vreo 3 ore.......ma durut spatele ceva dupa,dar ce era sa fac.
la toate fetele
25+

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Am fost la ginecolog la 29 saptamani si 6 zile.
BB are in jur de 1,5 kg (e in grafic, nu e mare). Cu doua saptamani fix in urma avea 1,25kg, deci ar fi putut lua un pic mai mult...
Am urme de proteine in urina si tensiune de 9 cu ceva (mai mica decat de obicei, ca de obicei am 10 cu ceva-nu retin niciodata a doua cifra).
Mi-a masurat colul cu degetele, a zis ca e intre 2,5 si 3 cm, inchis, nu moale. Ginceoloaga parea incantata dar acum 2 saptamani colul meu masurat prin echo TV avea 3,4cm!!! A zis ca e normal sa scada colul in perioada asta. Dar la odisee fetele au 4,5 cm de col la 32 de saptamani

Deocamdata avem ca scop sa ajungem la 32 de saptamani.
Mai avem 12-13 zile pana la 32 de saptamani...

Pupici,
Micsunea 30+

Mergi la inceput

A, mi-a spus ginecoloaga si ca mi-a mai crescut burtica

INTREBARE: pentru cine a mai avut control cu degetele pt col, pe mine m-a durut teribil, ati simtit si voi la fel?

Pai daca la nastere trebuie sa ma controleze asa la fiecare ora (asa ne-au zis la maternitate, pun doua degete sa vada deschiderea colului, din ora in ora), pai ce ma fac, ca mi-e ca nu o sa rezist???

Micsunea zuza,
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

micsune,a probabil ai dat peste un dr cu mana grea..si eu am nimerit unul asa..imi era groaza cd vedeam ca ma ctrl el..
dar cd ma ctrl dritele sau moasa nu durea asa tare.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput