Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

ma bucur ca ati dat mai multe semne de viata, andra, helloooooo!!! te asteptam cu povesti de sarbatori!! sa stiti ca va citesc pe toate cu drag, si intru mereu sa va citesc, ar trebui sa ne mai vedem plsssss

cornelia, aventura voastra suna tare amuzant, pt noi, privita din afara; voi nu cred ca v-ati distrat prea tare. noi ne-am resemnat ca pana la majoratul fetelor nu prea vom mai avea ocazii sa fim doi...pe perioade mai mari de timp. mor de nervi ca n-avem bunici de nadejde sa ne suplineasca lipsa cu brio.

madic, habar n-aveam ca masina lovita era de la firma voastra...ufff

claudya, te inteleg f bine cu munca; eu cu copii mai marisori si de-abia mai am timp sa respir!!!!

kara, welcome back!! poze !!

anamaria, bafta la operatie. nici nu vreau sa intreb cine e dna dr ca iar imi amintesc de experienta noastra. oricum trebuie sa repetam si noi distractia cat mai curand.... noi am dat, sper sa imi amintesc bine, 150 respectiv 50 ron.

noi am fost cu catel si purcel (si inca vreo duzina de copii) in tabara (de ski). acus vin si pozele, pt cine vrea. taisia a fost spaima taberei, am primit la final un filmuletz in care fii-mea era incadrata si deasupra pozei scria Wanted. a tipat, s-a batut cu cine a nimerit, a sicanat toate fitoasele taberei si a fost animatoare pe acolo . mai slabut la ski, curbe etc mai deloc. aaa...a luat si ea o curba si dupa aia a cazut in nas haha.
uite pozele:
http://community.webshots.com/slideshow/562114396EHdsjb
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Anamaria - Succes la operatie si recuperare cat mai usoara si rapida. Te asteptam cu vesti bune. Pupici multi.

Cornelia, Gio - Supe pozele voastre. Si pozele dar mai ales micutii.

Gio - Cum ati ajuns in tabara de ski, a fost organizata de gradinita? Ma intereseaza si pe mine. Si noi speram sa mergem, dar la gradi la Calin se organizeaza numai de la grupa pregatitoare in sus. Asa ca vom merge, cel mai probabil, noi pe cont propriu si vom lua un monitor de ski.

O saptamana excelenta va doresc.
Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

gio - faine pozele...si nu mai spun de taisia
si eu as vrea sa ne vedem...mi-e dor de o intalneala.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

va multumesc mult pt urari si ganduri bune vis-a-vis de tudor cel cu polipi multi... revin in graba sa va dau ultimele stiri:

am avut ceva emotii azi dimineata, pt ca drumul spre buc a durat 4 ore (s-a dat si pe la tv, a fost ambuteiaj pe autostrada, polei mare....) am stat cu sufletul la gura, ma intrebam cat ar putea sa mai dureze?! in fine, totul e bine cand se termina cu bine!

din fericire, d-na dr a fost de acord sa amane operatia lui tudor pana cand imi va fi posibil sa ma duc eu sa stau cu el. in rest a zis ca si-a revenit oarecum din otita pe care a avut-o;
spun 'oarecum' pt ca ne-a chemat si duminica, pt ca se pare ca i-a ramas un dop de ceara in ureche, dop pe care n-a reusit sa i-l scoata azi; i-a prescris niste picaturi si speram ca duminica se va rezolva cu dopul, ramanand ca polipii sa ii scoatem pe undeva pe la finalul lunii februarie sau in martie, imediat ce imi pot eu lua cateva zile libere.

gio - ai dreptate cu banuielile legate de d-na dr... acuma nu stiu ce sa spun, la noi (cu bogdan) nu au fost probleme. in plus, mergem tot la ea pt ca medicul nostru ne-o recomanda si in general eu am 100% incredere in el...
sincer, am un pic de teama dupa cele ce am auzit ca ati patit voi, sper insa sa ne ajute dumnezeu si sa fie bine!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

aveti continuarea aici

Mergi la inceput