Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karara spune:

buna seara, tuturor! sunt o cunostinta mai veche...de acum vreo 4 ani sau cinci de cand eram inca gravidute.atunci eram kara si am un baietel mihai nascut pe 4 iulie 2003...v-am recunoscut pe toate dupa nume...imi face placere sa devin iar membru si sa vorbesc cu voi. dupa cate vad foarte multe aveti 2 copii sau mai multi..sa va traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!

sa ne auzim cu bine!
va pup
karara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI pe anul asta, ca n-am apucat sa va spun pana acum, sa aveti un an bun, in care sa reusiti in tot ceea ce va propuneti!

La mine e iures mare, poate ca unele dintre voi stiti de accidentul de la Otopeni din 30 dec - in masina pe care a lovit-o avionul erau colegi de-ai mei (electricieni de la intretinere, dar sintem colegi) si va dati seama cam care e atmosfera pe-aici. Asa ca inainte de a ma afunda in raportarile de luna asta, am zis sa dau un semn de viata, sa nu ne dati disparute.

De sarbatori am petrecut asa si-asa, adica Dan a facut o viroza nasoala de Craciun, pe care eu am luat-o de Revelion, de fapt toti cei care am fost de Craciun ne-am pricopsit, numai ca ne-a apucat pe rand . Noroc ca Mariuca n-a avut nimic, deci am inceput cu bine gradinita. Unde acum e epidemie de varicela , asa ca sint prezenti doar vreo 10 copii. In rest, si la noi au fost multe cadouri de Mosi, dar cea mai tare e o pisica din plus pe care i-am luat-o inainte de Craciun, pe care Mariuca o iubeste la nebunie, cu ea doarme, cu ea mananca, cu ea o trezesc dimineata, ce mai, e prima jucarie de care nu s-a plictisit dupa 3 zile. Si nici macar nu face nimic pisica asta, numai ca e moale-moale si parca te-ncalzesti cand o tii in brate .

La serbare a fost OK anul acesta, poate pt ca am facut-o intr-o sala de festivitati, nu in clasa la gradi, dar tot s-au mai gasit cativa parinti care, desi stateau in primul rand, se ridicau in picioare sa filmeze/pozeze . N-am pus inca poze, ca n-am avut cand.

Am asa de multe sa va spun de cand n-am mai scris, ca vad ca am luat-o cam pe aratura, dar ma intelegeti voi .
In alta ordine de idei, noi cand ne mai vedem, cu sau fara copii?

Va pup si va mai scriu.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by karara

buna seara, tuturor! sunt o cunostinta mai veche...de acum vreo 4 ani sau cinci de cand eram inca gravidute.atunci eram kara si am un baietel mihai nascut pe 4 iulie 2003...v-am recunoscut pe toate dupa nume...imi face placere sa devin iar membru si sa vorbesc cu voi. dupa cate vad foarte multe aveti 2 copii sau mai multi..sa va traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!

sa ne auzim cu bine!
va pup
karara.

Hei, bine ai revenit :). Din cate imi aduc aminte ultima oara cand ai postat aveai ceva suparare pe soacra :D. Nu mai stiu exact ce era. Ce facti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Kara: Bine ai revenit . Eu , din motive de trei copii, imi aduc aminte ca prin ceata de tine, dar sper sa-mi revin.
Cind ne-ai scris ultima data?Unde ai fost pina acum? Esti cumva insarcinata?

Madi: Sanatate si sa nu se prinda varicela de voi. SI Maria mea e mereu in brate cu o papusa-bebe. Are grija de ea ca o mamica. Tu lucrezi la aeroport? Asa departe? Cred ca stai o gramada de timp in trafic.

Sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

romana: ma bucur sa aud ca ai trei copii, eu nu am avut insa curajul..nu, nu sunt insarcinata, il am doar pe Mihai, nascut o data cu primul tau copil, tot in Bucuresti, cu dr Herghelegiu, la Polizu.

intre timp am adus doua branduri in tara: MaxiMo si Pippi-Danemarca...poate le-ati cunoscut la targurile de profil din Bucuresti.

In rest totul bine, sanatosi....sa auzim numai de bine!

kara

Mergi la inceput

Kehleyr: nu imi aduc aminte...oricum suntem bine, cu virozele astea ne descurcam mai greu ca se prind de noi imediat....acum suntem intr-o perioada buna, dar nu l-am dus inca la gradinita acum pe 7 ian, mai astept o saptamana...Mihai este in grupa mijlocie.

va pup,
kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
fetelor voi ce stiti de scoala? pana la urma se face grupa pregatitoare la gradi sau la scoala? voi ati inscris copiii la scoala? am inteles ca trebuie sa o faci cu ceva timp inainte (1-2ani) daca ai o anumita preferinta. eu sunt intr-o mare ceata si nu stiu ce sa fac.
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

nico - inca nu s-a votat legea. eu oricum vroiam sa-l dau l;a 6 ani la scoala...dar inca mai studiez problema.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!

intr-o pauza foarte scurta ca e nebunie la mine la birou...
se pare ca luni il vom opera de polipi pe tudor; cel putin, asa a ramas stabilit saptamana trecuta cand l-a consultat doamna dr ORL. din pacate, eu nu pot merge cu el la bucuresti (sunt intr-o comisie de evaluare pana spre sfarsitul lui februarie); l-am rugat pe adi sa incerce sa discute cu doamna dr daca ar putea amana operatia pana in martie, cand as putea merge si eu, dar ea insista sa o faca acum, in regim de urgenta. asa ca luni va merge cu bagajelul la spital...

vroiam sa va intreb, poate aveti informatii mai recente in domeniu: cam cat mai 'costa' o operatie de polipi? cat ar tb sa dam la anestezit, cat la dr care il opereaza?

sper ca vreuna din voi sa aiba timp sa-mi dea un indiciu, eu nu mai tin minte de cand l-am operat pe bogdan, si oricum au trecut 3 ani de atunci...

pupici cu lipici,

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

anamaria - multa sanatate lui tudor.nici eu nu mai tin minte cat am dat atunci la operatie
pupici dulci

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput