Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff mai randunici, azi am avut multa treaba si n-am putut sa stau prea mult cu voi...tare rau mi-a parut!

Cory, pentru tine ca ai gasit puterea sa intri sa ne spui la fiecare cateva vorbe. Faptul ca te apropii de Dumnezeu este extraordinar si sunt convinsa ca si El este langa tine si-ti va veghea bebelusul. Sunt sigura ca totul va fi bine ! Abia astept sa te intorci la noi plina de exuberanta cum esti tu! Eu chiar iti simt lipsa...Si Larisic este o super domnisoara, o sa moara baietii dupa ea, dar tati o s-o pazeasca bine !

Zozela, multa bafta maine la doctor. Si vorba fetelor, nu ne tine prea mult in suspans!

Diana, pe mine ma durea rau spatele, dar vad ca de o saptamana ma simt mai bine. Probabil pentru ca mi-au schimbat scaunul la servici, acum am unul mult mai comod!

Tocmai am mancat si eu o mare portie de fasolica cu ceapa rosie , ma simt asa de grasa acum . Fug la patut ca am avut zi greuta . Trebuie sa-i citesc puiului o poveste si apoi ma linistesc!

Va urez o noapte frumoasa cu vise dulci! Va iube mult pe toate!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ioana si Clau......mai fetelor m-ati omorat de-a dreptul cu fasolea voastra si cu ceapa rosie pe desupra(am ditamai funia pe balcon ca sunt disperata sa nu raman fara).Eu maine vroiam sa fac ciorbita de pastai cu dovlecei.
Dar cred ca am sa fac si putina iahnie de fasole ca-mi curge apa in gura. si mai fac si o salata de varza ca si dupa ai mor.Ce sa fac???am scris ca pana maine cand o sa mananc sa ma descarc ca altfel lesin pe aici.

Giani am vazut si eu pozele tale, daca ia stii ce bine semeni cu o verisoara de a mea Claudia.Si burticutza ta este super furmoasa!!!!!

Va pup pe toate dulce si pufos

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Randunicilor, v-ati aunat pe la cuibusoare? eu doar ce am terminat de gatit si papacit ... am facut o supita cu galusti, dar nu am mancat pentru ca inca nu erau bine fierte, asa ca am trecut direct la paste cu puiout si sos de rosii ... se pare ca s-au intors vremurile in care am si eu mai mult timp de gati, si ce bine imi pare ... Tzitzi (asta e bunica din partea mamei) mi-a zis astazi sa-i duc ce am de calcat si asa ca maine mai bifez o problemutza , ca tare nu-mi place activitatea asta ... cred ca tocmai ce l-am simtit iar pe bebe, tot asa ca o bula ... iubirea mica a lui mamai ... nici nu stii tu puiutzule cat de mult te iubesc ... si tati la fel ...

va pupacesc tare mult pe toate si va doresc un somn lin si curat cu ganduri si vise cu bebelusi frumosi si sanatosi ... vise care peste cateva luni sa devina realitate...

pupici multi!

mami_papatot 12+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Fetelor, si eu ma retrag de acum, va pup pe toate si va doresc somn usor, vise placute si ne auzim maine

16+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Acum am ajuns acasaAm fost tare plimbareata azi!
Am papat inghetata Tiramisu si apoi am fost la o prietena(si ea) la care am papat gogosele cu branzica dulce-facute de soacra ei!Ne-am distrat tare pt.ca soacra ne-a scanat si ne-a spus ca ea face fata,iar eu baietel!Abia astept ziua de maine sa vad daca-i merge bine scannerul!!
Giani ti-am admirat burticuta!Abia astept sa-mi creasca si mie atat!!
Mami ma bucur ca ai reusit sa-ti faci analizele!Ti-am spus eu!!
Simo eu votez Sebastian-Paul!!Suna mai bine,parca!Io l-am trecut si in lista deja!!Imi place mult si Matei-dar nu langa Sebastian..
Cat despre BB care trage de cordon..m-ai distrat tare!!Practic cordonul lui nu are nicio legatura cu buricul tau..Cred ca doare buricelul uneori-pt.ca fundul uterului,la varsta asta(gestationala) ajunge cam in dreptul cicatricei tale ombilicale si de-asta te mai ustura/doare..se intinde si pielea..
Ralu!La ora 16.00 merg maine..Doamne cat de mult mai eee!!
Adela felicitari pentru BB miscaret!!Distractie placuta maine si sa-i transmiti sotului tau urarile noastre de "Laaa mmuuulti aaani!"
PIDANA esti in listutza!
Kitzy!
Saru'mana Ioana,Diana si Kya de galerieee!!
Sovi..esti nebuna tare!Ma calmasi nu gluma!
fata draga!
Ralu!Normal ca veti afla primele-noutatile(dupa sot-bineinteles,pt.ca el va merge cu mine)!
Cory cred ca iei o bataiee!!Asa suparata si necajita cum esti-tot vin si te motzai!Cum poti sa spui ca D-zeu iti da o "lectie"???D-zeu nu da lectii!Dumnezeu nu ia nimic.Nu uita ca mai exista si altcineva inafara de D-zeu si atunci-da..ala poate face rau si poate da "lectii"..
Mi se pare foarte bine ca te-ai apropiat de D-zeu zilele astea,nu poate decat sa te ajute,sa te linisteasca rugaciunea si pildele DomnuluiLasa tu deoparte pedepsele si gandeste-te la viitor,la cum sa fii un om bun,cumpatat si iubitor de semeni,fericit cu ceea ce ai-si aici ma refer la Larisica,sotul tau..si de ce nu-BB2..Asta-i adevarata avere si fericire pe Pamant..Te si ma rog la D-zeu sa ti-l lase pe BB,sa fie sanatos si sa va puteti bucura de el!
Clau!
Gata-ma retrag..M-am mai intins si cat o placinta..
Va dulce pufoasele mele!!(cred ca denumirea-randunicile pufoase-va deveni brand!!)

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pufoaselor, bine v-am gasit!
Un pup mare pt. Cory si pt. Ririan!

Eu sunt tare bucuroasa ca il simt pe bb! De 3 zile il simt cam de 3 ori pe zi, dupa ce pap mai ales si ma gadila in burtica si rad de una singura!

V-am citit toate mesajele, am vazut toate pozele, dar sunt foarte obo sa raspund individual, am lucrat pana la 10 seara

Multi pupici!

Oana 10+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Dragi randunele,

Eu deja va cunosc, desi voi nu stiti nimic despre mine, pentru ca de cateva saptamani va tot citesc si am constatat ca nu trece zi in care sa nu astept cu nerabdare sa vad ce mai faceti, care a mai fost la eco, care cu ce noutati mai vine, in ce burtica a mai miscat bebe, ce ati mai gatit bun si tot asa...
Sunteti toate niste simpatice si m-am hotarat sa ma bag si eu in seama aici la voi ca e tare placut. Eu am plecat din tara anul trecut si recunosc ca cel mai tare resimt dorul de Ro acum in perioada sarcinii.

Bebelache al meu are 16s+5 zile
DN: 30.05.1975
UM: 09.06.2007
DPN:16.03.2008
(mai trimit PM la Randunici? Zozela da-mi un semn daca m-ai gasit aici -Sarumana!)

Asa...sa va fac un rezumat al primei parti din odiseea mea.

La 10 zile dupa ce eu si sotul meu am pus in aplicare planul "bebe" (care, in ciuda unor "convingeri" anterioare de genul sa mai stam, sa mai vedem, sa ne mai plimbam, a fost urgentat intr-o noapte printr-o decizie luata ad-hoc), am facut testul de sarcina si am descoperit ca ceva miraculos s-a intamplat! Chiar are sa vina barza!

Dupa euforia descoperirii, a venit un moment de usoara panica: sunt pregatita?, e momentul potrivit?. N-am avut prea mult timp sa "cuget" ca prin saptamana a6a au inceput greturile si tot pachetul de stari care mai de care mai urate, care m-au tinut in pat 2 luni(la propriu).

In saptamana 14 (mai precis 13s+5zile) am aflat ca este baietel (pupe mama pe el). Nu ma asteptam sa aflam asa devreme, si cand ne-a intrebat tanti de la eco daca vrem sa stim ce este am raspuns si eu si tati DAA! foarte repezit si hotarat, iar tanti zice zambind "pai eu am vazut de la inceput ce este dar nu stiam daca vreti sa aflati". Si ne-a aratat bijuteriile lui bebe, ca noi ne tot uitam dar nu pricepeam, ca pe noi ne uimea mai mult cum era el de voi si dadea din manute si picioruse. Si intr-adevar bebe era foarte mandru de putzica lui, iar tati se umfla in pene.

Saptamana trecuta (15+) am inceput sa-l simt pe bebe cum misca! Prima data nu am fost sigura ca e bebitzu, a doua oara am recunoscut senzatia si m-am convins, pentru ca nu seamana cu nimic altceva. Mi-a crescut ceva burticuta, se vede destul de bine, mai ales ca eu sunt mai subtire de fel. Cand am ramas insarcinata aveam 46 kg, iar acum am 50kg.

Maine dimineata avem iar vizita la medic, peste cateva zile incheiem luna a 4-a(uraaa!) si avem de facut testele corespunzatoare. Ma rog sa iasa toate bune.

Abia astept sa ma conversez cu voi!
Si tare mult mi-ar fi placut sa va si intalnesc....si va "invidiez" pe cele care locuiti in Bucuresti (si nu numai) ca va puteti intalni oricand la un suc ... Si asa dor imi faceti de casa cand mai povestiti de locuri, de bulevarde, de magazine, de lucruri care-mi sunt atat de cunoscute... hai ca ma apuca nostalgia...

Va pup!

Vio 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimineata, randunici pufoase! Eu sunt mai matinala ca azi merg dupa analize si pe urma am treaba multa, asa ca, stiti povestea cu cine se scola cand si unde ajunge...

Vio bun venit printre pufoase si sa ai parte de o odisee minunata! felicitari pentru baietel si pentru veselia din burtica ta, sa-l simti din ce in ce mai des si mai jucaus!

eladaca am retinut bine, tu astazi mergi la eco asa ca , iti tin aripioarele stranse, sa ne aduci in cioculet numai vesti bune si pozici frumosite!

ciao!

pupici multi pentru pufoase si spor la treburi!

mami_papatot 12+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza pufoaselor!

ce inseamna o zi lipsa de pe forum... am de recuperat nu gluma. Ieri insa am fost in sedinta toata ziua, dupa care la mine s-a lasat cu o durere de cap ingrozitoare... si dupa ce am ajuns acasa am baut o cana de lapte si m-am bagat in pat si am drmit vreo 2 ore . Pe langa durerea tampita de cap, m-a durut si gatul si parca nu puteam sa inghit nimic.. ufff... am vrut sa deschid calc sa va citesc, dar efectiv nu am avut putere. Pana una alta azi vad ca mi-e mai bine cu gatul. SI acum ma apuc de citit din urma. Ca slava Domnului am ce citi .
Pana una alta va pup, dar fara microbi! (revin)

Mihaela 15+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele randunici si va astept pe toate pe crenguta sa mai ciripim un pic ca de obicei

zozela - intr-adevar, e ceva pana la ora 16, o sa stam putin cu sufletul la gura, dar te asteptam cu cele mai bune vesti

bubu - esti sigura ca este bb , atat de devreme la 10 s?

violetaH - ma bucur ca ai luat decizia de a te alatura "stolului" nostru de randunici, si de a ne impartasi aceasta minunata odisee. Felicitari pt bb-baietel, mult succes maine la doctor si sa ne dai si noua de veste cand vii de la control

mami_papatot - foarte matinala in aceasta dimineata, dar ma bucur ca ti-ai rezolvat cu toate analizele, si chiar mai devreme de termen

mihutza - pupam fata, si sa ai grija de tine, sa nu te prinda vreo raceala, mai ales ca au anuntat la meteo o racire a vremii

Fetelor, dar de adriuta ce mai stiti, ca nu am mai vazut-o pe aici de mult.(sper sa fi scris corect numele)

Si bineinteles, un gand bun pt Cory si Ririan, sa dea D-zeu sa le ajute sa fie totul bine si sa revina cat mai repede printre noi, asa vesele cum erau alta data

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput