Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

cory - toate suntem alaturi de tine, si ne gandim si la tine si la ririan zilnic, e foarte buna decizia pe care ai luat-o, este foarte important sa fim in permanenta in legatura cu D-zeu, si sa nu uitam sa mergem la El si in semn de multumire, nu numai cand avem cate o rugaminte.
Eu sunt sigura ca totul o sa fie bine si in cazul tau si a lui ririan, si nu o sa mai treaca mult timp si ai sa revii cu zambetul pe buze, asa cum te stim noi.
Si iti multumim ca te gandesti la noi, si ai puterea sa treci si pe aici sa ne mai spui doua vorbe.

16+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Dragele mele Intelepte, Ancadragoman si Gudinde,
salutari absolut speciale pentru voi!!!

Anca, Dumnezeu sa te binecuvanteze cu o nastere usoara si cu o fetita sanatoasa, mancacioasa, cuminte, isteata si frumoasa!!!

Gudinde, multumesc inca o data pentru "Povestea Angelikai" si recomandarile legate de explorarile echografice al doctorului Pop!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nicol ai o dulceatza de fetitza! Sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti cu totii!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cory, ma rog pentru tine din tot sufletul! Imi pare rau ca treci prin clipe atat de grele... Sunt sigura ca totul va fi bine, capul sus si fii tare!!!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Dragele mele dragi (toate intrati aici)!!!

De citit va citesc zilnik, ritmik!!!

Sunt la curent cu postarile tuturor...cu albumele de poze.
Simonette, esti Dama-Bine, esti Dama-de-Pica!!! Frumoasa, gospodina, joviala, chiar esti nevasta ideala!!!

NU mai vorbesc de pozele strumfesti cu Luca (al lui Simonette), de Razvanu' lui Clauclau, de baiatul Nicoletei din Brasov!!! Feti-Frumosi cu stele-n-ochi!!! Or sa fie "moartea gagicilor", cand vor creste!!! Felicitari, mamicilor!!!

Roxana-Claudia, mie mi-e dor sa te citesc!!!

Si de Naty, cea proaspat maritata mi-e dor!
Si de Olgutzika!!!

Mamicilor, sa va bucure Dumnezeu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cory-draga,, de-abia astept sa se termine cosmarul asta prin care treci-si sunt sigura ca se va termina cu bine! Vreau sa te avem iarasi numai pentru noi si sa turui tu cum numai tu stii sa o faci! Roaga-te la Bunul Dumnezeu si ai sa vezi ca El iti va asculta rugile! O sa ma si eu ptr voi si peste putin timp va fi bine! Trebuie sa crezi si sa speri! Este valabil si pentru Ririan Noi va iubim mult si suntem cu sufletul alaturi de voi!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna seara,randunici!
am facut azi pentru prima oara in viata mea gogosi.spre surprinderea mea au iesitam mancat cu o prietena pana am facut o burta...
ZOZELA-tin pumnii pentru maine.sa ne aduci vesti bune
IOANA-mia-i facut pofta de ciorba de fasole
CORY-ma bucur ca sti mai linistita acum.te inteleg si sunt deplin deacord cu tine.numai Dumnezeu ne poate ajuta si in El avem toata nadejdea
pup toate scumpele mamici
am pus niste poze cu nepotelul meu.sper sa va placa.eu ma mandresc mult cu el.sa vedeti cand apare verisorul lui......ce mamica mandra o sa fiuhttp://community.webshots.com/album/560918326ZBtnaW?start=12

diana_g 19+
url-http://community.webshots.com/album/560918326ZBtnaW

Mergi la inceput

Multumesc mult-mult, pentru vorbele calde!!!

Recunosc, imi lipseste (logic) exuberanta!!!

Sper ca analizele sa-mi readuca, cu voia lui Dumnezeu, zambetul pe buze!

Dumnezeu, sa va binecuvanteze necontenit!!!

(O sa mai intervin atunci cand simt ca am ceva de spus.)

Toate bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

fetelor cum stati cu durerile de spate?au inceput?pe mine de vreo saptamana ma doare rau.se vede ca burtica creste.vreau un masaj.....

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Pup la Cory, care tot a gasit dispozitia de o vorba si pentru noi tocmai am printat si eu acatistul de care ziceai.
Diana, pe mine, fara sa fiu cu cine stie ce burtica, ma doare in zona osului sacru uneori tare rau. Simt parca s-ar presa vreun nerv pe acolo.

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput