Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 12

simonette spune:
Sovi, ce pofta mi-ai facut...si de varza acra si de sarmalutze cu carnitza de pui si invelite in foi de varza
Ce scumpa e bunica ta cu sibiul!!! Ai rabdarica, o sa creasca si bb al tau...nu-l zori ca stie el ce face acolo! Asa simteam si eu cand citeam la alte subiecte...ce as fi dat bice saptamanilor sa treaca mai rpd! Vizionare placuta la sibiu!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Kya spune:
Galerie timpurie pentru Zozela
Kya cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

sovietica spune:
Simo, daca stii vreun secret despre genul asta de sarmai, poate il soptesti si incoa. Eu deja am varza, pieptul de pui, ceapa, am luat si un dovlecel, da nu stiu de ce. Cred ca asta ar fi mers la sarmale vegetariene.
Sibiul cu "vine bebe" e foarte fain, da parca cu cat ma informez mai mult, cu atat imi dau seama ca nu stiu nimic. Nu imi mai ramane decat sa sper ca mi se va trezi la timp instinctul matern. Sa vina optimismul
sovi 11+ saptamani
pozici

simonette spune:
Sovi, pai nu-i mare deosebire intre sarmaile celelalte si astea cu pui! Carnea de pui eu o toc marunt la cutit sau daca vrei mai marunta la robot! Ai nevoie de ceapa, morcov, orez, oua, verdeatza, condimente...si in rest daca nu stii mai intreaba-ma!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2

simonette spune:
Da...ce-i dragutzelor cu linistea asta??? Nu-mi vine sa cred.........
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2

RalucasS spune:
Clabuc - nu fi ingrijorata, eu am citit ca intre
saptamanile 16-20 il simti pe bb, asa ca dupa cum a zis si simo, mai-poimaine te vedem pe aici in al 9-lea cer ca a miscat bb, si oricum tati , zic eu, o sa il simta si mai tarziu decat tine pe bb
pidana - dimensiunea lui bb cam pe acolo ar trebui sa fie, nu stiu ce sa zic de doctor, poate a vazut el tot ce trebuie si tie doar ti-a zis ca e bine, si apoi cand te-a mai chemat la urmatoarea consultatie? Dar daca nu ai incredere in el, eu zic sa il schimbi, ca asa e cel mai bine, si apoi daca ai si tu intrebari nu te sfii sa i le pui doctorului
kitzy - pupam fata si ai grija de tine
sovi - saracuta de tine, cum nu te-ai simtit tu bine de dimineata, multi pupici ca sa se simta fata mai bine, si mai ai putin de tot si o sa il simti si tu pe bb cum misca... varza acra, mmm, bun, foarte bun, iar referitor ca mai ai multe de invatat despre bb, cred ca de asta avem 9 luni la dispozitie, ca sa ne tot documentam, si eu una citesc tot ce prind, dar sper ca dupa ce vom naste ne vom intalni aici pentru sfaturi cu toatele
ela - tinem pumnii pt maine la eco, si sa vii cat mai repede cu vesti, sa nu ne tii toata ziua ca pe jar16+
poze

nicol_conte spune:
ZBRRRRRRR!ZBRRRRRRR!ZBRRRRRRR! am aterizat!
Salutare la toate randunicile! Bine v-am gasit, tare dor mi-a fost de voi...pe cuvant, vreau sa ma credeti...numai ca am avut o saptamana infernala la serviciu,care a culminat cu ziua de azi,in care am plans de nervi pana la urma si am am mai stat si peste program...dar n-o sa-i invat eu asa.Si dupa ce ca sunt vai de mine,ne-au taiat si netul la servici, ca sa fim mai eficienti(zic ei)...si ca toata treaba sa fie ''buna'' am avut si calculatorul stricat la bloc pana aseara asa ca....v a inchipuiti..
Si acum am venit sa o iau pe Alexia sa o dau afara dar mai intai m-am oprit la calculator.Recunosc ca nu am apucat sa citesc decat ultimele 2 pagini,si ca tot veni vorba de sarmale, eu i-am dat deja comanda soacrei ca maine cand vin de la munca sa pap bun sarmalute-n foi de vitza cu smantana.
Acum ies afara sa ia ptk un pic de aer, ca oricum s-a innoptat.
Va pup pe toate randunicile si aveti grija de voi si de burtici.
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol10+ si Alexia(24aug2005)

RalucasS spune:
nicol - pupam fata, imi imaginez ce greu ti-a fost, dar incearca sa nu ii lasi pe cei de la munca sa profite de tine, mai ales ca acum esti gravi, si trebuie sa te protejezi pe tine si pe bb la maxim, din cate am inteles de la fete, ar trebui sa beneficiezi de program de 6 ore la munca...
edit: mi-am pus si eu tiker, si acum ma distrez ca si nicol are tiker, ea are 10 sapt si 5 zile si 163 de zile ramase, iar la mine sunt 16 sapt si 5 zile, si tot 163 de zile ramase...nostim nu?16+
poze
Lucas sau Cristina?

numeioana spune:
De unde o fi diferenta asta, ca am mai vazut la cineva care era cu cateva sapt. inaintea mea ca ii mai ramasesera tot atatea zile ca si mie... Ciudat!!
Azi am mancat ciorbita de fasolica!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

cory3maz spune:
Buna seara, Frumoaselor-Pufoaselor!
Va multumesc tuturor celor care sistematik ne incurajati pe mine si pe Ririan!!! Zana-Zozelina, Bubu05, Delphinas, Sovietika, Mamipapatot, Ioana, Clauclau, Simonette si nu numai!!!
Am incercat sa caut un raspuns legat de framantarea: "De ce Tocmai pe mine ma loveste incercarea asta teribila, cu suspiciunea de bebe cu malformatii??? De ce??? Ca in familiile noastre nu sunt antecedente, am un copil reusit si sanatos! De ce trebuie sa tremur, sa stau in incordare, sa implor toti Sfintii sa faca o minune si pentru bebelushul meu???
Si cred ca am gasit raspunsul: in conditiile in care nu am mai intrat de 2 ani in biserica (fara sa fiu bigota, dar aveam o anumita relatie mai intensa cu Biserica), nici macar la Paste, probabil ca era cazul sa mi se dea o Lectie!!! Ca fara ajutor de la Dumnezeu nimik nu e posibil!!! Ca au si mersul la Biserica, si rugaciunea sensul lor!!!
Stiu unde am gresit!!!
Am citit despre Sfantul Stelian, ocrotitorul copiilor...am gasit pe Internet acatistul Sfantului si, imediat, ce l-am citit am simtit ca m-am mai linistit!!!
Deasemeni am gasit "Rugaciunile Nasterii!", care sunt simple si tulburatoare!
Ma bucur ca voi face TT, dupa data de 14 octombrie, cand e sarbatoarea Sfintei Parascheva, la moastele careia am de gand sa merg atunci, cand e aglomerat si coada e kilometrica, ca sa fac penitenta...
Sufleteste ma simt alinata si intarita ca va fi Bine!!!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi toate, Mamici-de-Randunici, si pe pruncutii vostri!
Am vrut ca mesajul asta sa fie oarecum sobru, de aceea nu l-am colorat!!!
Cu drag tuturor,
cory3maz, mamik de Larisik si (cu voia Domnului) si mamik de bb 2(13+)