Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
diana_g spune:
vad ca deja alegeti nume pentru ingerasi.eu nu ma pot decide.imi place si MATEI si LUCA Ssi SEBASTIAN si GABRIEL si multe altele.i-am propus sotului meu BOGDAN-ANDREI.imi place foarte mult aceasta combinatie.trebuie doar sa-l conving pe tatic
diana_g 19+
url-http://community.webshots.com/album/560918326ZBtnaW
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Clabuc spune:
Eu nu l-am simtit pana acum. Sotul ma tot intreaba daca l-am simtit miscand, dar ...
De pe la ce saptamana incepem sa simtim ca misca (ca el, saracutul, misca mai demult, numai noi il simtim mai tarziu)? Eu sunt in sapt 16, dar cred ca mai am de asteptat vreo 2-3 saptamani pana sa-l simt; adevarul e ca poate nici eu nu stau destul "la panda", sunt tare curioasa cum e.
Laly 15+
simonette spune:
Adela daca ai nasul infundat sa stii ca este de la sarcina asa ca...nu stiu cu ce se desfunda! Daca esti sigur racita, uite un de la mine sa treaca!
Diana si io tot la fel as vrea...sa-l simt tot timpul ca sa stiu ca este bine Sa-ti priasca, carnitza de vita pe care ai papat-o!
Unde or fi randunicile noastre??? Clau, Ela, Roxana........toate???
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
diana_g spune:
CLABUC-stai linistita. e devreme inca.nu exista o dat fixa la care misca bebelusii.se zice ca intre 17-20 saptamani trebuie sa incepi sa simti ceva.asa ca mai e timp.
ma duc sa trag un pui de somn.e cam pustiu pe aici.dorm randunicile?
diana_g 19+
url-http://community.webshots.com/album/560918326ZBtnaW
simonette spune:
Laly, acush ma trezesc cu mesaj pe mess de la tine ca a miscat bebelinu`! Sunt sigura ca nu mai ai mult de asteptat, e si el micutz acum si n-are putere, dar si cand s-o face mareee!!!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PIDANA spune:
Buna ziua randunici si pupici la bolnavioare- in special.
Ieri am fost sa fac si eu o eco normala, dar se pare ca am dat peste un nene care nu avea nici o treaba cu meseria lui. Mi-a spus doar ca bb are 3.23 cm si nimic altceva. Inimioara zise ca nu se vede ca e prea mic. Oare asa sa fie ? voi ce spuneti?
In saptamana 12-14 se face eco normala dau 3D?
Va multumesc ca imi raspundeti mereu, eu abia reusesc sa va citesc pt ca tare multe povestiti.
Va dau si datele mele pt listuta:
DN 22.03.1979
UM 23.07.2007
DPN 28.04.2008
Dana 10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Mai reusesc si eu sa dau o raita pe aici
Am fost ieri dupa o parte de analize, in principiu au iesit bine cu exceptia ca am Ca f mic si magneziu destul de mic si sunt foarte deshidratata asa ca de azi am luat-o pe lactate si multe lichide. Pe sapt viitoare trebuie sa-mi vina restul de analize, sper sa iasa si alea ok. 11
numeioana spune:
Salutare, randunici dragute! V-am vazut pozele... Sunteti niste doamne foarte dragute si aveti niste copii extraordinar de frumosi!!! Va felicit! Simo, cred ca-i multumesti lui Dumnezeu in fiecare moment ca ti-a dat sansa sa ai un baietel atat de frumos si bun ca Luca! Esti o norocoasa ca l-ai gasit si el ca te-a intalnit pe tine!!! Va pup mult!
Clau, Razvanel e un dulce, e asa de dragut! Eu tot mai sper sa-ti dea Doamne Doamne si o fetita, dar daca o fi tot baietel o sa aiba persoanalitatea lui si, cu siguranta, o sa fie altfel decat Razvan, asa ca o sa ai de ce sa te bucuri!
Imi doresc sa am si eu un baietel asa de frumos si sanatos ca ai vostri, daca e sa ramana asa sexul
Zozela, iti fac si eu galerie la eco! Multa bafta! Te asteptam cu vesti!
Clabuc, Ririan, mult noroc si voua! Sa aveti bebei sanatosi!
Pupici tuturor!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Ririan si Cory, aveti incredere ca Bunul Dumnezeu este cu voi si totul va fi bine! Suntem alaturi de voi!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Abia la ora asta au inceput sa imi functioneze neuronii, dupa ce am mancat o imensa salata de varza acra. A fost asa de bun, ca ma gandesc sa fac niste sarmale in varza cu pui(n-am mai facut niciodata)
V-am mai citit de dimineata, da asa o clisa aveam pe creieri, ca nu eram in stare sa leg 2 vorbe!
Acu am pregatit popcornul si CD-ul (sau sibiul cum zice bunicamea la CD) cu "vine bb" din revista. Abia astept!
Mai, cand va aud deja cu nume de bebei si ca misca bb, si ca vb despre carucioare, ma simt asa, cu ciunga in par, si imi vine sa il zoresc pe al mic, "ca uite altii cum cresc" :)
Diana, Giani, si cine a mai pus pozici incantata de cunostinta si sa va traiasca burticutele!
Clau, sa iti traiasca minunea de Razvanel! of cum dormita el pe masuta cu capul pe ursulet !
Simo, felicitari pt victoria in lupta cu semnatura :P
Ela, sper sa poti sa dormi la noapte de nerabdare pt maine! Hai Ela! Hai cu vestea buna!
Abia astept sa aud vesti de la Naty, sa ne povesteasca despre trecerea ei la statutul de sotie!
Cory si Ririan, Fortza fie cu voi!
Va pup!
sovi 11+ saptamani
pozici