Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 10

Kya spune:
Simo lasa ca si Paul e foarte frumos. Si parca Luca si Matei prea erau... asa nu stiu cum...
Luca mai are si un al doilea nume?
Kya cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

simonette spune:
Daaa, cum sa nu?Il mai cheama si Anthony!!! Noi mergeam la SF. Anton si ne rugam sa ne dea un bb! Am promis ca primul nostru copil sa-i poarte numele!!! Si ne-am tzinut de promisiune! Si atunci ne-am certat ca io vroiam romaneste "Anton" si sotul nu si nu ca vrea cu th si cu y! Si i-am facut pe plac!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

gbutucica spune:
Simo , puiule , scuza-ma ca-ti spun dar cleka ai luat-o razna, ba nu misca cand vrei tu , acu no auzi la ia, are burta mai mica
...........offf ce ma fac ieu cu tine dlaga.
.
si nun mai stresa copilu' ca .
ieu mai incerc o dat cu pozele sa vad daca m-am mai desteptat.
http://community.webshots.com/photo/2771005350102278510FwFSIi?vhost=community
Giani 18+

simonette spune:
Yeeeeeee!!! se vad pozele lui Gianiiii...Bravoooo!!!! Uite vezi ca ai reusit? Felicitari....si esti o scumpica iar burta e suuuperrr!!!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2

RalucasS spune:
simo - foarte frumos numele, vezi toata zapaceala aia de dimineata a dus la ceva bun, ca tare ti-ai mai facut frumos acum acolo la semnatura, dar vreau sa iti sugerez sa incerci ceva: incearca si zi Paul Sebastian intai, poate iti suna altfel, eu simt o diferenta, nu stiu de ce
Iar cu Matei, e un nume f frumos, dar la Matias te-ai gandit, nu iti place cum suna? Si oricum pana la anul, mai aveti tot timpul sa va hotarati
He-he simo, ce vrei sa zici tu ca se potriveste mai bine Luca si Matei...stii faza aia cu cei trei evanghelisti care erau trei, luca si matei
diana - felicitari pt pozici, esti dulcica foc
mami_papatot - chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai aparut pe la noi, imi pare rau ca te simti rau, dar speram sa iti treaca repede perioada asta si sa incepi sa te simti din ce in ce mai bine
clau - si eu patesc la fel, misca bb si cand pun mana sa vad daca il simt, - pauza- se opreste, si ma tot chinui sa il simt si la mana ca sa il pun si pe tati sa puna mana sa simta ceva, ca e asa de nerabdator ca un copil mic
ela - la ce ora mergi maine la control, ca sa facem galerie, si sa nu mai facem ca trenu pe aici ca nu vii...oricum te asteptam cu cele mai bune vesti
gbutucica - bv, ai reusit, se vad pozele, se vede si burtica , tu esti o scumpa, dar imi plac la nebunie blugii tai care au nasturi in parti
Mai fetelor, acum stam cu ochii ca pe butelie, pe burtica sa creasca, si mai pe la iarna o sa ne plangem care mai de care ca nu mai poate cu burta, ca ne doare spatele si tot tacamul...16+
poze

simonette spune:
M-am gandit la Matthew, dar parca tind mai mult sa nu pun nuantza de nume strain desi imi place mai mult...deh...patriotismul Numai ca omul nu vrea...si m-am gandit si la Paul-Sebastian si tot de asta l-am ciucit ca asa vrea omul...aaa...aseara ne-am scremut si am hotaratnumele ca nu mergea forumul si trebuia sa fac ceva!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2

adela achim spune:
BUna rindunici,vorbarete ca de obicei...
[redSimo] frumos nume ai ales pentru bebe,iar Matei si Luca,imi place f mult cum suna....
Hai nu te mai gindi la prostii,trebuie sa fim optimiste,si daca Dumnezeu ne-a binecuvintat cu bebei sigur va avea grija de noi...un pe burtcica de la noi...
Diana[/red] felicitari pentru miscarile bebelui,sa o tinem tot asa si sa miste cat mai mult...
Eu sint racita,n-am scapat,si pina acum mi-a fost teama sa iau Paracetamol,acum am luat,sper sa nu-i faca rau la bebe,sint si in concediu medical,in rest dau cu propolis,lamiie cu miere,grefuit,si nu mai stiu ce sa iau.Sper ca pana mine sa-mi revin ca sa pot sarbatori sotul,e ziula lui...daca nu musafirii sa stea acasa....
Sint fericita pentru ca l-am simtit si eu pe bebe,e un sentiment de nedescris
Va pe toate
Adela 17+

RalucasS spune:
Da, si mai frumos Matthew, dar ce se face bietul copil cand o sa il intrebe prin diverse parti cum il cheama ca sa ii scrie numele, si va trebui sa zica numele pe litere...Iar daca tot ii puneti doua nume, unul sa fie ales de tine si unul de el, si asa e pace.
Eu am ales singura numele si in cazul in care e fata si in care e baiat, si sotu - sper bucuria mea nu a comentat nimic. Vroiam Luca daca e baiat, dar mi s-a parut ca suna mai bine si mai deosebit Lucas, si asta de la numele meu Ra-Luca si daca e fata ii spun Cristina dupa sot care e Cristi, de fapt o sa fie Maria-Cristina, pt ca mai avem pe un frate al sotului care si-a botezat fata tot Cristina, si tot dupa numele sotului a facut-o...16+
poze

simonette spune:
Adela, felicitari ptr. miscarile lui Bb sa creasca mare si sanatos! Multumesc de aprecierile numelui!
Raluca si numele tale sunt frumoase...mai ales Lucas eu sunt indragostita de numele asta cu "s" sau fara la sfarsit...si Maria Cristina e frumos!
merg sa fac un nani mic!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2

diana_g spune:
m-am intors.am fost cuminte azi si am mancat carne de vita,la recomandarea medicului,chiar daca pana acum nu mancam.dar am gasit o reteta buna si chiar mi-a placut.
GIANI-felicitari pentru poze.tare te mai mandresti cu burtica.ai si de ce.
MAMI-PAPATOT-tine-te bine.asta e inceputul.sa vezi peste cateva saaptamani ce acrobatii o sa faca bebele
ADELA-ai grije de tine si de bebe.insanatosire grabnica
se pare ca bebeii vostrii sunt harnici.misca repede.al meu lenesul m-a tinut in suspans pana la 18 saptamani jumate.dar asteptarea a meritata.doar ca misca numai cand vrea el.as vrea sa-l simt tot timpul.as sta mai linistita.
diana_g 19+
url-http://community.webshots.com/album/560918326ZBtnaW