Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by gbutucica

Si ieu va pupic pe nasuc , vb mai tarziu sau diseara,
n-asm facut nimic azi la sv , si daca mai am vreo sedinta am pus-o.

pupici si hodina placuta !!

Giani 18+
url .http://community.webshots.com/user/gbutucica/bookmarks?vhost=community

aha, mai nou asa se numeste treaba asta ... odihna ... pai ia sa vorbesc si eu cu florinelul meu, ca de vreio doua zile imi spune ca e frant de ooseala ... poate vrea si el sa ne odihnim ...

mami_papatot 12+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Mami papatot felicitari...exact asa l-am simtit si ieu pe bb prima data, dar asta a fost de mult! El era dar n-am declarat ca daca nu stateam la panda nu-l simteam...adica daca nu tineam mana! Cum poti tu sa spui ca nu te-a tras inima sa scrii la noi???
ai grija!

Giani
, eu vad o singura pozica mica din profil! Pot sa-ti spun ca burtik se vede bine si ca e taaare frumusik, dar maimult nu vad! Mai bine incearca sa-ti faci cont pe "flickr" e mai usor!
Ella Pofta mare la inghetata, mi-ai facut pofta, dar io mi-am facut budinca cu branzica si stafide!!! sa te simti bine!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

mai, nu te supara pe mine ca am spus asa...nu m-a tras inima in general sa fac nimic ... parca am asa o lenica in mine ...

cat despre bebe, daca si tu l-ai simtit asa, pe semne ca el a fost ... dar ma gandesc, cum sa-l fi simtit eu pe cand el e atat de micut la cele 12 saptamani si 4 zile ale lui ... dar ce m-am mai bucurat ... am plans ca un copil ... si tati s-a suparacit ca el mai are de astepta pana sa-l simta pe bebelache ... asta e taticule, fiecare cu bucuriile lui ... acum abia asteptam sa mergem pe 10 la eoc sa-l vedem ...

azui, dar pe Luca voi cum l-ati facut? intai desenul si dupa desen copilul, nu? ca altfel nu avea cum sa iasa atat de frumos ... stii cum se spune ...toti copii sunt frumosi , dar asta mic al tau e cam supelb ... si seama na mult cu ilitza mea (nasica mea)... lasa ca pun eu pozici si cu ea...

mami_papatot 12+

Mergi la inceput

kya...am citi povestioarele tale despre eco ... super fain...ce bine ca l-ai vazut pe bebe sanatos si jucaus ... si mie mi-a spus doctoresul, sau mai bine zis mi-a dat de inteles ca s-ar putea sa fie baietel, dar a zis ca mai bine asteptam pana pe 10 octobrie ca sa fim mai siguri ... dvd i-ai cerut tu, sau ti-l da oricum? eu o sa-mi iau preventiv si dvd la mine ... ca sa fiu eu sigura ... abia astept sa mi-l masoare si mie pe bebelache sa stiu eu ca e bine ... si ti-am vzut si pozicile de la eco ... aveti grija sa nu deocheati baiatul ca vin peste voi ...

cory si ririen ... si eu imi indrept toate incurajarile si candurile bune inspre voi ... sunt sigura ca totul va fi bine si asta cu multa credinta ... povestea postata de angelica , daca imi aduc bine aminte, este un exemplu viu in acest sens ... eu am citit-o ieri si m-a imresionat tare mult ... cred ca link-ul catre povestioara este postat in cap 20 , pe ultimele pagini, ceva de genul aici scris cu rosu ... pupici speciali pentru voi...

mami_papatot 12+

Mergi la inceput

randunici pufoase (ce-mi place cum suna) ... v-am pus niste pozici noi cu Iliutza...

aum va las ca trebuie sa plec... si va pupacesc mult pe toate...

mami_papatot 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

O scumpete de fata!!!
Pai de ce nu zici asa mai Mami-papatot? Ca faceam un desen si pt Sebastian! Si-l faceam cu pasarik...dar lasa ca e bine ca are mama 2 coiosi...sa-mi aduca nurori si sa-i mama cum sa-si dragaleasca ei nevestele!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bag de sama ca sunteti cam nebunatice azi, randunicilor!
Eu is adormita, dormii putin ca ma apuca ieri vrednicia... si facui ordine la conac :)). Inca mai sunt de c´facut, dar catinel ca nu vine trenu amu...
Simona, eu, daca tot baiat fac si de data asta, ii pun numele Matei. Imi place tare mult... insa tot Ioana vreau, ce sa fac?
Nicoleta

Mergi la inceput

Deh...si io am vrut o Anastasie, dar daca n-o fo?

BB2

Mergi la inceput

Randunicilor, ati vazut la stiri? Mama la 11 ani????? asta e prea de tot!!!!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, mie imi place Sebastian Paul, mai mult decat Matei. Mi-ar fi placut si Matei dar am cateva cunostinte cu numele de familie Matei si atunci nu l-am mai luat deloc in calcul. Nu te supara pe mine, asta-i doar parerea mea! Si mai sunt si subiectiva pentru ca pe al meu sot il cheama Paul, de-aia imi place numele!

Giani, nici eu nu pot sa vad pozele, decat una mica la profil! Dar burtica ai, poti sa te lauzi calumea cu ea!

Mami Papatot, si eu l-am simtit pe bebe prima oara tot la 12 saptamani, asa ca poti sa crezi linistita ca el era!

Simo, cum simti ca te trage bebe de cordon? Ca si eu am niste senzatii diferite la miscarile lui si nu le inteleg deloc. Uneori parca se pune de-a curmezisul si mi se umfla mai mult intr-o parte a burtii si simt asa o tensiune...Pun mana si apoi se linisteste si burta! Alteori misca foarte jos si parca ma si doare asa putin ...

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Clau, simt ca ma inteapa buricul pe interior, nu tare si nici nu dureaza mult, dar este clar ca bb trage! Eu iar sint stresata! Parca mi-a mai scazut burta Sau poate o iau razna??? Deci simt o intepatura-tensiune placuta in buric, dureaza 3-5 secunde si dispare...bb shotios!!! Nici mie nu-mi displace Paul ca e si nume de sfant si e si scurt si are si personalitate insa Matei se potrivea mai bine cu Luca...nu-i asa ca sunt dusa?

BB2

Mergi la inceput